9 Şubat 2012 Perşembe

ÇERÇEVE SÜSLEMEDE SON NOKTA....

 İkea''da satılan şu üçlü ahşap çerçeveleri eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur.Geçen sene gittiğimizde bir takım almıştık daha sonra değerlendiririz diye.Eşim geçenlerde ben bu işe bir el atayım dedi ve değişik renklerde sprey boyalar aldı.Çerçeve işinde güzel sonuçlar alınca kardeşime üç takım daha aldırdı İkea'dan sonra...
 Önce çerçeveleri bir güzel boyadı.Sonra iyice kurumalarını bekledi.Kış günü balkonda kurumayınca onları içeri aldı kalorifer peteklerinin üstünde kuruttu.Eeee sadece boyamakla kalmadı tabi,bir de çerçeveleri süslemek,güzelleştirmek lazımdı elbette.
 Bunun içinde Kıbrıs'ta askerliğini yaptığı sırada nöbet tuttuğu yerdeki sahilden topladığı taşları ve deniz kabuklarını kullandı.

 Tasarım tamamen eşime ait.Yine yeteneğini konuşturdu aşkım benim:)))
 Süsleme işi bittikten sonra sprey vernikle bir güzel parlattı çerçeveleri.Böylece çok daha güzel görünmelerini,daha uzun ömürlü olmalarını sağladı.
 Çerçevelerin herbiri muhteşem oldular.Ama çerçeveleri eşsiz yapan elbetteki içlerindeki fotoğraflar.Maşallah benim güzel kızıma herbirinde ayrı güzel çıkmış:))Bu kız kamerayı pek bir sevdi,babası da fotoğraf çekmeye bayılıyor zaten.Süper bir ikili oldular anlayacağınız:)
 Bu fotoğrafı ben çekmiştim.Henüz 1 aylık bile değildi kuzucuk orda ve uykusunda gülerken yakalamıştım onu:))
 Bu fotoğrafın hastasıyım:))Babasına nasıl da gülmüş pamuk şekerim benim..Aman "maşallah" diyelim lütfennnn....
 Bu fotoğrafı daha önce yayınlamıştım,çok beğenmiştiniz.Süslü çerçevenin içinde daha bir güzel göründü meleğim...
 Parlak siyah taşlar çok hoş durdu beyaz çerçevenin içinde...
Burda da uçmaya hazırlanan minik kuşum görülüyor:))Bu fotoyu da ben çekmiştim.Eller kollar hiç durmuyorki mübarek,imkanı olsa havalancak kızım:)))

Eşim aynı zamanda bir Ferrari tutkunu.Hatta Ferrari'nin model arabalarının koleksiyonunu da yapıyor.Aldığı bir arabanın kutusundan çıkan extra parçaları kullanarak Ferrari temalı bu çerçeveyi yaptı.Fotoğrafta da Ferrari marka t-shirt giymiş dikkatlerden kaçmasın lütfen:)Çok ta uyumluyuzdur yani:)))T-shirt e uygun çerçeveyi de yapar benim aslan kocam:)))

Peki bunca çerçeveyi nereye mi koyduk,tv ünitesinin raflarına tabiki...Bütün bibloları,süsü püsü kaldırdık,heryerde kızımızın fotoğrafları var yani:))Tamam biraz abartmış olabiliriz kabul ediyorum ama napalım biz Zeliha'yı çok bekledik,şimdi hayatımızın neşesi,yaşam kaynağımız o..Canım yavrum benim,sevgiyle büyü,sağlıklı,mutlu,hayırlı bir insan ol emi...

Bu çerçevelere emek veren,hayat veren biricik eşime bir de buradan teşekkür etmek isterim.Ellerine sağlık bitanem,mükemmel bir iş çıkardın:)


21 yorum:

  1. Hepsi çok güzel olmuş,eşinizin ellerine sağlık.Ama esas güzellik kesinlikle fotoğraflardaki şirinenin,maşallah,nazar değmesin..

    YanıtlaSil
  2. Eşinizin ellerine sağlık, çerçeveler harika ama sizinde yazdığınız gibi içindeki daha bir harika... Çok tatlı maşallah kızınız. Hayırlı bir evlat olsun, ahlaklı, iyi yürekli, saygılı bir evlat olsun inşallah. Tabi Allah hakkında hayırlı yazılar yazsın kızınız için.
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  3. o sade cerceveler ne kadar şık olmuşlar.eşinizin ellerine sağlık...bebişinde çokk tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın..
    sevğiler..

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuşlar..Ferrari'li olan favorim :) Kızında çok tatlı maşallah kolumu uzatip kucağıma alasım geldi valla :)Allah nazarlardan korusun sizi :)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. hepsi gerçekten harika olmuş, maşallah hepinize.

    YanıtlaSil
  6. eşinizin ellerine sağlık çerçeveler harika olmuş ama içinde ki o tatlı bebek daha harika maşallah Rabbim nazarlardan korusun

    YanıtlaSil
  7. çerçeveler çok şık ve güzel olmuş tatlım ellerinize sağlık. ama tabi asıl güzellik çerçevenin içindeki kuzucuk :) maşallah

    YanıtlaSil
  8. MAŞALLAH fıstığıma.
    canım harika olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  9. hepsi birbirtinden şık olmuş..eşinin emeğine sağlık..ama annesi o kuzucuk daha bir güzel yapmış ki çerçeveleri):)

    YanıtlaSil
  10. ne kadar çoklar :)) çerçeveler muhteşem içindeki daha da muhteşem:))

    YanıtlaSil
  11. maşallah onanasılda güzel gülüyor :)) eşinin elelrine sağlık, son çerçevedeki uyum da müthiş :)

    YanıtlaSil
  12. çok beğendim süper olmuş...zelihayada maşallah allah nazarlardan korusun...

    YanıtlaSil
  13. Maşallah ona.nasıl güzel gülmüş, günümün güzel başlamasını sağladı küçük Zeliha..

    YanıtlaSil
  14. çerçevelerin hepsi ayrı bir güzellik olmuş canım eşinin ellerine ve emeğine sağlık.seninde dediğin gibi asıl güzellik zelihacık .maşallah kuzuma pek bir güzel çıkmış.rabbim gönlüne göre ve duaların doğrultusunda büyütmeyi nasip etsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Hepsi birbirinde güzel olmuş ellerinize sağlık.Bebeğinizde çok güzel maşallah Rabbim nazarlardan korusun analı babalı, mutlu, sağlıklı büyümeyi nasip etsin işallah...

    YanıtlaSil
  16. hepsi birbirnden güzel olmuş tabi ki içini güzelleştiren prensesle birlikte. Maşaallah.

    YanıtlaSil
  17. Filizcim çerçever süper olmuş.içindeki fotoğraflar ayrı bi güzel zaten.yorumunu okur okumaz geldim sayfana sana mail atacaktım ama mail adresini göremedim :( biz bugün 12 günlük olduk bloga yazı yazmak için kaç kere oturdum şu pc başına ama bitiremedim yazıyı :)iyiyiz sağlıklıyız tek sıkıntımız az biraz sarılık ve yetmeyen sütüm :( bu konu hakkında dertleşecektim senle :) benim mail adresim nurumaysenur@hotmail.com tavsiyelerine ve duana ihtiyacım var.sevgilerle...

    YanıtlaSil
  18. hepsi birbirinden güzel.. elleri dert görmesin becerikli kardeşimin...

    YanıtlaSil
  19. bu fıstık oldu mu içinde çerçeve tabii güzel olur :D

    YanıtlaSil
  20. taşlı olanlar harika ! çok yaratıcısınız.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))