1 Mart 2012 Perşembe

BEN BİR SEDEF HASTASIYIM...

Şimdiye kadar fotoğrafsız bir yazı yayınlamamıştım,bi garip oldum.Ama google amcadan görsellere bakınca yok dedim bu yazı da resimsiz daha iyi olur...Evet ben bir sedef hastasıyım hem de yaklaşık 13 senedir.Bu konuda bişeyler yazdığımı hatırlamıyorum şu ana kadar.Bugün doktor kontrolüm vardı,gündemimde olunca hastalığım hakkında biraz içimi dökmek,dertleşmek istedim..

Sedef hastalığı adını sedef gibi pul pul döküntü yapan yaralarından alıyor.Aslında çok yaygın bir cilt hastalığı ve bulaşıcı değil.Ama genetik olduğu biliniyor.Sıkıntı,stres ve depresyon gibi durumlarda ortaya çıkan bir hastalık.Genlerinizde varsa,hayatınızın herhangi bir döneminde yaşadığınız sıkıntılı dönemde ortaya çıkabilirmiş.Çocuğumda çıkar mı diye doktoruma sorunca öyle dedi.İnşallah onda çıkmaz diye dua ediyorum.Amin...

Aslında öyle büyük hastalıklar var ki,benim pek şikayet etmeye hakkım yok diye düşünüyorum.Yine de yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Bu hastalık bende ilk olarak saç diplerimde çıktı.Kaşıntılı,kabuklu yaralar zamanla arttı.O zamanlar üniversitedeydim.Gittiğim dokorun verdiği şampuan ve losyonlarla hastalığım kontrol altına alındı ve bu durum uzun yıllar boyunca devam etti.İlk zamanlar Seboroik dermatit,bir tür egzama dedi doktorlar ama yanlış teşhis yapmışlar meğer.Çok sonra Eskişehir'de gittiğim bir doktor sedef hastası olduğumu söyleyince çok şaşırmıştım.

Yıllar boyunca birçok doktorla görüştüm,farklı tedavi yöntemleri denedim.Yabancı bir doktorun verdiği diyet bir işe yaramadı:(Eskişehir'de gittiğim başka bir doktor, katranlı özel bir karışım verdi,çok iyi geldi.Ama hamile kalınca onu da bırakmak zorunda kaldım.Geçen sene vücudumda da yaralar çıkmaya başladı.Önce dirseklerimde,diz kapaklarımda minik döküntüler farkettim.Kremlerle kontrol altına alındı bu yaralar ama hamile olduğumu anladığımdan itibaren tüm tedavi sona erdi.İlaçların yan etkilerinden dolayı kullanamadım.Hamilelikte ve sonrasında yaralar,kaşıntılar,yanmalar iyice arttı..Özellikle saç diplerimdeki yaralar beni çok rahatsız etmeye başladı.Geçen ay başka bir doktora gittim.Bebeğimi emzirdiğim için öyle her ilacı kullanamıyorum haliyle.Doktorum bu hastalıkla yaşamayı öğrenmem gerektiğini,tamamen iyileşmenin en azından şimdilik mümkün olmadığını söyledi.Aslında işin sırrı da burda sanırım.Kabullenmek...Ben hala hastalığımı kabullenemedim,yıllar geçti ama ben hala mücadele içindeyim.Malesef bu hastalık sadece kontrol altına alınabiliyor,kaşıntılar,yanmalar,döküntüler azaltılıyor ama bitmiyor.Aslında ben şanslıyım,doktorumun demesine göre benim yaralarım çok küçük ve önemsenmeyecek boyutlarda.İnternetten araştırınca halime şükrettim,öyle insanlar var ki yaraları tüm vücutlarını sarmış.Allah korusun...Stres yapmayacakmışım,hiçbirşeye üzülmeyecek,kafayı takmayacakmışım...Ben mi?Ah ahhhhh...Bir de bu hastalık mükemmelliyetçi kişiliklerde daha çok olurmuş.Ta kendisiyim:)

İşte böyle...Henüz tam tedavisi bulunmayan bu hastalıkiçin alternatif tedavi yöntemleri de yok değil tabi..Bitki çayları,kürler,balık tedavisi bunlardan bazıları.Bugün doktorum bazı önerilerde bulundu:Fırsat buldukça güneşlenmemi söyledi mesela..Yaralarıma iyi gelirmiş.Bir de dar ve sentetik giysilerden uzak durmam gerekliymiş..

Aranızda kendisi yada bir yakını sedef hastası olan var mı?Beni anlayan var mı?Yaşayan bilir en iyi elbette...Ne diyeyim Allah şifa versin inşallah,dert verip derman arattırmasın kimseye.Amin.

Çok şükür inançlı biriyim,"niye ben" demiyorum,tedavim için elimden geleni yapıyor ve bol bol dua ediyorum.Allah başka dert vermesin,şikayet etmemek lazım.Hastalıklar günahlarımıza kefaret olacak inşallah...

Herkese sağlıklı,mutlu ve huzurlu günler dilerim efendim:)))Öpücükler....


203 yorum:

  1. Cok gecmis olsun. Allah sifalar versin arkadasim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında sedef hastası olan arkadaşa yanıt yazmak istemiştim ama yazı ekleyecek yer bulamadım.
      sedef hastalığını 1 haftada iyi eden krem ve sprey yapıyorum doğadan aldığım ph değeri 11.30 olan alkali bir su var bu sudan yaptığım ilaç çok kısa sürede sedef hastalığına çare oluyor
      www.guzellikvadisi.com

      Sil
    2. dilerim allahtan insanları kandırdığın ve sitene insan çekmek için yaptığın bu oyundan sonra vucudunun her santimetresinde kanlı sedefler çıksın

      Sil
    3. kac kısde denenmıs sızın yontemınız. sahte umut satmaktan vazgecin

      Sil
  2. inşallah kontrol altına alınacak..fazla zihnini bu sıkıntıyla meşgul etmemeye çalış..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Benim de kızımın üniversitesi sınav zamanı ensesindeki saç diplerinde ve tırnaklarında minik çöküntüler olmuştu. Doktor bize ducray şampuan vermişti. Tırnaklar içinde bir şey kullanmadık. dediğiniz gibi kafaya fazla takmamak lazım olduğunu bize de söylediler. Deniz ve güneşinde etkisi olmuştur belki bilmiyorum. şu anda hiçbir problemi kalmadı. bunun tek çaresi hastalık olarak düşünmemek. Bebeğiniz için tereddüt etmeyin. Size de acil şifalar dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Canım benim,seni çok iyi anlıyorum.Çünkü aynı sıkıntıyı eşim de yaşıyor..Senin de dediğin gibi sıkıntı ve stresten uzak kalmak gerek.genel cilt hastalıklarının sebebi zaten stres!! Eşimin de askerdeyken belirmiş.Biz de bir çok yöntem deniyoruz ama işte günümüz koşullarında ki özellikle iş yaşamında stresten uzak kalmak çok güç.Sana minik bir tavsiye eşim çok yaktığı için kullanamadı ama emzirdiğin için zararlı olmayacağını düşündüğüm birşey Himalaya tuzunu biraz suda eritip vücuduna sürüp bekletmek.Zaten genelde sana da söylüyorlardır güneş ve tuzlu suyun etkisi olduğunu.Yazın o yüzden daha az oluyor.Kullandığı ve çok etkili olan bir pomada var ama onu şimdilik kullanmassın canım.Belki çok zor ama strestten uzak kalmaya çalış tatlım,sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. canım benim ananem sedef hastası..hemde öyle böyle değil filiz.nette gördüklerinden bahsetmişsin ya ben bakmadım ama tahmin edebiliyorum ..işte en az onlar kadar..çok alıştığımız bi durum oldu artık bu ananemde..dirsekleri ayakları elleri ve dizleri tamamen bu bahsettiğin yaralarla kaplı..dediğin gibi yaşanan sıkıntılarla alakalı..oda çok sıkıntı çekmiş biri olarak ve dediğin gibi mükemmeliyetçi(ki kendisi çok titizdir)sürekli ilaç kullanıyor..ama buna rağmen de yapmak zorunda olduğu tüm işleri yapıyor..canım ananem:((allah şifalar versin canım..dediğin gibi kontrol altında tutulur inşallah..çok öpüyorum..bi de herşeyi sıkıntı yapma kendine relax bi insan olmaya çalış:)zelişide öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. coresatin enflamatuar cream alin kortizonsun ve sedefi bitiren krem

      Sil
    2. oncelikle allahtan acil şifalar dilerim ..sedef hastalığından kurtulmak isteyenler varsa buradan bana ulaşabilirler.%100 tedavı garantisi de verilmektedir..

      Sil
    3. bende sedef astasıyım bana yardım eın kullandıgınız ilac var mı

      Sil
    4. thesu@mynet.com mail atın sedef konusunda yardımcı olayım

      Sil
    5. thesu@mynet@com mail atın yardımcı olayım sedef konusunda

      Sil
  6. Filiz canım, öncelikle çok geçmiş olsun. Yazını okurken acaba ben de mi aynı hastalıktan dert yananlardanım da haberim mi yok diye düşünmeden edemedim, zira ben de saç derimde benzer bir problemle karşı karşıya kalıyorum bazen. Bunun için doktora gitmedim fazla büyütmediğim için. Bir uğrasam neler çıkaracaklar başıma :)) Sen de fazla büyütme canım, Allah şifa versin, içini ferah tut ;)

    YanıtlaSil
  7. canım geçmiş olsun ama yine de şükür daha tehlikeli hayati önem taşıyan bir hastalığın yok canın sağ olsun. Hastalığını kabullenirsen tedavin daha kolay olur gibime geliyor. Allah seni bebeğini eşini korusun kollasın canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Canım benim geçmiş olsun.Sana ve hasta olan bütün insanlara Rabbim yardım etsin..Allah bizlere hastalandığımız vakit Eyup a.s gibi sabır ve bu sabrın sonunda ona verdiği gibi şifa versin.İnançlı olmak bu gibi durumlarda kurtarıcı olur daima.Sen böyle güzel düşünmeye devam et,gönlündeki güzellik hayatına yansısın..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. filizcim çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun sivastaki kaplıcayı denediniz mihiç balıklı kaplıca kangalda sevkle gidilebiliyor diye biliyorum mevlam şifanı versin canım üzülme stres hiç iyi gelmez bu hastalığa

    YanıtlaSil
  10. Bu bir kısır döngü Filiz, sıkıldıkça yaraların çoğalır, çoğaldıkça sen sıkılırsın. Sanırım çözümü senin bunu sorun yapmamayı öğrenmende saklı. Bu sadece sedef hastalığı için geçerli değil. Kalıcı olan her hastalıkta aynı şey geçerli. Ben de belimdeki dönem dönem beni yatalak hale getiren disk hernisi (bel fıtığı) ile yaşamayı öğreniyorum. Allah sabır versin, yardımcımız olsun. Sevgiler
    AYŞENUR

    YanıtlaSil
  11. çok geçmiş olsun öncelikle .Emzirdiğiniz için ilaç kullanamıyorsunuz ya bitkisel birşeyler deneseniz.Bir arkadaşım şifalı bitkiler mezunu sedef için öneerdiği bazı bitkisel karışımlar kullananlara gayet iyi geldi şimdiye kadar .Eğer ilgilenirseniz bana yazın sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar
      Yorumunuzu okuyunca acaba bendede ise yarar mi dedim:) bende emziren bi sedef hastasiyim acaba o bitkisel karisimlari nasil ogrenebilirim

      Sil
    2. bEN DE SEDEF HASTASIYIM ÖNERİLERİNİZİ , TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.

      Sil
    3. SEDEF :dışa vurulmamış duygular diye tarif edilebilir. Kendini bütünüyle her şeyin dışında hissetme, hiçbirşeye hiçbir gruba ait olmama duygusu. SEDEF tedavisinde ilk şart kişinin kendini sevdiğinin işaretidir. Kendinizi seviniz, kendinizi beğenmek ayrı şey, çocuğumu severim ama her huyunu beğenmem çok farklı şeyler. Kendini seven insan bu 19 maddeye zamanında cevap verir.

      Nasıl düşünmeliyim?
      1-Sabahları neşeli bir şekilde uyanırım.
      2-Çoğunlukla neşem yerindedir.

      3-Çoğu kimse tarafından sevilirim.
      4-Aynaya baktığımda gördüklerim hoşuma gider.
      5-Zeki bir insanım.
      6-Kendimle ilgili utanılacak bir şey görmüyorum.
      7-İşimden hoşlanırım.
      8-Oldukça enejiğim.
      9-Esas olarak iyimser bir kişiyim.
      10-Kendi hatalarıma güvenebilirim.
      11-Ben ilginç bir insanım.
      12-Başkaları beni önemser.
      13-Şimdiye dek yaptıklarımdan pişman değilim.
      14-Duygularımı açıklamaktan çekinmem.
      15-Öldükten sonra ben mutlaka cennete giderim.
      16-Başkalarıyla konuşurken rahatım.
      17-Yaşamımı istediğim yöne çevirebilirim.
      18-Yerinde olmak istediğim gıpta ile baktığım çok sayıda kimse yok.
      19-Her türlü iyilik ve değer biriyim.
      SEDEF’İ artıran hangi faktörlere dikkat edilmelidir?
      -Tiner, çamaşır suları, deterjanlar gibi maddelerden uzak durunuz.
      -Bilgisayar önünde fazla oyalanmayınız.
      -Süt ve demli çaydan uzak durunuz.
      -Yüzme havuzlarını kısıtlayınız.
      SEDEF tedavisini etkileyen en büyük 3 fark;
      -Sigara: Lütfen uzak durunuz.
      -Anemi: Demir eksikliğini tamamlayınız. Vi-fer kullanabilirsiniz.
      -Ruhi gerilim, sıkıntı.
      SEDEF VE KALITIM: Soyda bu hastalık varsa SEDEF olma ihtimali artar.

      A)GUATR
      B)DİABET
      C)BÖBREK TAŞI
      D)HİPERTANSİYON
      E)ROMATOİT ARTİRİT
      SEDEF hastalığı otoimmün hastalıklarla beraber bulunabilir. Özellikle SEDEF te tiroid bezi hastalıklarının bulunup bulunmadığına bakılmalıdır. Yapılacak tahliller T3-T4-TSH ayrıca TPO demir bağlama kapasitesi-demire baktırılmalıdır.
      A)HİPERTROİD: Dolaşan kanda tiroid hormonlarının fazlalığıyla ilgili olarak zayıflama, kuvvetsizlik, kolay yorulma, çok hızlı konuşma, oturduğu yerden hızlı kalkma, telefon ve ev zili çalınca yerinden fırlama, kolay ürkme, hep tedirginlik, gece az uyuma, sıcağa dayanıklılığın azalması, kışın camları açarak ağlamaya yatkınlık, titremeler, sürekli terleme, saçlar ince ve seyrek, sinirlilik ve çarpıntı belirtileriyle karakterize hastalıktır.
      B)HİPOTROİD: Primer hipotiroid ve sekonder hipotiroid olarak 2’ye ayrılır.
      Tiroid hormonu üretimine bağlı klinik tablodur. Orta ve ileri yaşlarda başlayan hipotiroidi çoğunlukla HAŞİMATO’dur. Hipotiroidli hastalar genellikle yavaştır, hep yorgundur, soğuğa dayanamaz, tepkisizdir, deri kuru, soluk ve serttir. Kanda kolestrol yüksektir, kansızlık vardır, demir emilimi azdır, adet sorunları vardır ve hasta kilo almaya meyillidir. Ayaklarda ödem belirir, tırnakları kolay kırılır, depresyona yatkınlık vardır.
      Kanda T3-T4 düşük, TSH yüksekse PRİMER HİPOTROİD’dir.
      TSH düşükse SEKONDER HİPOTROİDİ akla gelir, eğer Haşimatoysa kanda anti tiroglobulin ve antikorlar bulunur. Bir sedefli aynı zamanda nefes darlığı (hava açlığı) çekiyorsa HAŞİMATO SEDEFİ olup, olmadığına bakılmalıdır. Haşimato orta yaş kadınlarda daha çok görülür. Haşimatoluların aile bireylerinde graves guatrı ve miksödem sıklıkla bulunur. Tiroid bezi hipofonksiyonuna yol açan kronik tiroid bezi iltihabında da sedefte görülebilir.
      KİŞİLİK ÖZELLİĞİ: Sedefini sorun yapanlarda artar, sorun yapmayanlarda artmaz. Sedef bir deri hastalığıdır. Soyda veya kişide şeker hastalığı, kum taşı düşürme, anemi, tiroid hastalıkları varsa duygusal bir baskı sonucunda sedef çıkma ihtimali ortaya çıkar. Ayrıca adrenerjik kişilerde kızgınlık, şüphecilik gibi etiyolojik oluşumunda psikosomatik faktörler etki eder.

      Sil
  12. Geçmiş olsun canım,mutlaka çok zorlukları vardır bunu en iyi sen bilirsin tabi ama en azından hayati bir tehlikesi yok çok şükür.Herkezin bir derdi var zaten hayatta ya hastalık,ya eş,yahut çocuk...vs
    Allah kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah..

    YanıtlaSil
  13. Filizciğim, ben de bir dönem bu hastalıktan çektim o zaman da şimdi de çok şükür dedim, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Cildim zaten hassas, aşırı kuru, o dönemde sınav streslerinden olmuştu bu rahatsızlık. Yazları uzun kollu gömleklerle gezdim, o dönemlerde terlik giyemedim çok şükür doğru doktoru buldum, doğru teşhislerle de çok şükür iyiyim filiz.

    Hele ki şimdilerde yeni bir krem keşfettim onu kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Özellikle ilaç kullanamayanlar için (yani hamileler, yaşlılar ya da başka ilaç kullananlar v.b.) üretilmiş, kimyasalsız bir krem. Onu kullanıyorum ve çok memnunum...
    Sevgiyle, sağlıcakla kal Filizcim... Sana mailden ulaşırım görüşürüz... Bebişini de öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibelcim bende Sedef hastasıyım kremden memnundan isimi verirmişsin canım öpüyorum

      Sil
    2. Sibel ilacını mail atarmısın canım çok kötüydüm bu sıra

      Sil
    3. masal kıbrıstan banada kullandığınız kremi adını yazarmısınız çok sevnrm herkese acil şifalar

      Sil
    4. kremin adını bana da yazar msınız lutfen...mail adresi pirerhan@hotmail.com

      Sil
    5. coresatin enflamatuar cream

      Sil
    6. Merhaba Filiz Hanım.Kullandığınız kremin adını bana da verebilir misiniz? Çok zor durumdayım ve acil ihtiyacım var.Aşağıda mail adresimi yazacağım.
      Şİmdiden çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
      zelihagcl@gmail.com

      Sil
    7. coresatin enflamatuar cream sanırım bu ılac ama piyasada bırsuru renk olarak satısta, ben mavı rengını duydum. sızde mı onu kullandınız aceba

      Sil
  14. çok geçmiş olsun diyorum, umarım bir an önce çaresi bulunur...

    YanıtlaSil
  15. çok geçmiş olsun canım benim..umarım en kısa sürede bir çare bulunur..benim etrafımda yok kimse,o yüzden ne yaşadığını tam olarak anlayamıyorum,ama allah şifasını versin diyorum..birde birşey soracağım benimda kaşımda beyazlama var..dip kısmında benzer bişi olabilirmi sence varmı bir fikrin?

    YanıtlaSil
  16. filiz abla bn bursadan fatma babamda s4def hastası ama o hiç takmıo çnkü kalbinin yarısı görevini yerine getirmio üzülmeyin mevlam şifa versin

    YanıtlaSil
  17. geçmiş olsun canım.alternatif tıp uzmanları ne diyor acaba araştırdınmı?

    YanıtlaSil
  18. selam canım geçmiş olsun bende 20 yıldır aynı hastalıkla yaşıyorum
    gitmediğim dr yapmadığım ilaç kalmadı deniz vede güneş çok iyi geliyor karaciğerden gelen hastalık olduğu için çözümde bulamıyorlar..
    aktarlarda sedef için bitkisel çözümlerde var geçen yıl nette gezerken Bursa'da bir aktarın tedavi yöntemi bulduğunu öğrendim eşimin memleketi olduğu için aradık vede gittik bize doğal ilaç yaparak verdi biraz fiyatlı ama çok şükür yazın hiçbirşeyim kalmadı kışın tekrarladı şimdi yine aldım rabbimin izniyle yine geçecek inşallah........
    Bu arada arkadaşın tanıdığı Bursa'da bir dr olduğunu kafadan iğne yaptığını tanıdığının bir daha sedefinin çıkmadığını söyledi şimdi onu araştırıyorum

    seninde dediğin gibi halimize bir değil binlerce şükürler olsun en büyük sorun stres rüyanda korksan bile tetikliyormuş.

    acı,ekşi,domates vede kızarmış yumurta yemeyeceksin

    tekrar geçmiş olsun tatlım........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
    2. İyi günler İgne yapan dr den haber varmı aceba, Her şey gönlünüzce olsun

      Sil
  19. merhabalar ben sessiz takipçilerinizdenim. Konu sağlık olunca kayıtsız kalamadım ve yazmak istedim. Benim annem Sivas'lı belki duymuşsunuzdur Sivas'ta balıklı kaplıcalar var yabancı tıp profösörleri bile araştırma yaptılar, oradan balıkları alıp kendi ülkelerine dahi götürdüler. Ama balıklar aynı şeyi yapmadılar, bu kaplıcanın en önemli özelliği: cilt hastalıklarını en önemlisi de tedavisi olmayan sedef hastalığını tedavi etmesi ve şimdiye kadar yapılan tüm araştırmalarda oraya gidip, tedavi olup hastalığı tekrarlayan kimse olmamış. Size orayı tavsiye ederim
    http://v2.istsivder.org.tr/kaplicalar
    bu linkte detaylı bir bilgi buldum fakat siz daha detaylı araştırabilirsiniz benim ki nacizane bir fikir sadece Allah'tan şifa diliyorum ,inşallah minik meleğiniz de oluşmaz hastalık

    YanıtlaSil
  20. Merhaba.Sizi çok iyi anlıyorum.Kardeşimde,arkadaşımda,diş doktorumda,arkadaşımın ilköğretimdeki kızında,aile dostumuzda,eşimin avukat arkadaşında(doğuştan, bütün vücudu kaplı)....daha pek çok sayabilirim, o kadar çok ki.Sanırım çağın hastalığı.Benim15-16 yıl önce saç diplerimde vardı.Geçirdiğim zor bir dönemin ardından sinir tedavisi görünce geçti ve yıllarca hiç olmadı.yine zor bir dönemdeyim ve yine çıktılar.Geçecek inşallah.Geçmiş olsun.Yalnız değilsiniz,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar..doguştan demişsiniz sedef degilde balık puluhastalıgı yani ihtiyozis olabilirmi acaba..ben kendimde ihtiyozis hastasıyım da.

      Sil
  21. Fliz hanım geçmiş olsun.Bende sedef hastasıyım.bukonuyla ilgili mail adresinize gerekli bilgileri göndericem.selamlar Güler

    YanıtlaSil
  22. aynı şikayetler den dolayı bende 2 senedir tedavi oluyorum benden biyopsi yapıldı strese bağlı olduğu ve psikiyatriye gitmem gerktiği söylendi.hem cilt tedavisi hemde psikiyatri devam ediyor yeni yaralar yok ama öncekiler tamamaen geçmedi hiç strese girmemek rahat olmak lazım ayrıca bugün sizin örneklerinizden yararlandım mavi örnekten

    YanıtlaSil
  23. Geçmiş olsun Filizciğim, bir mail gönderdim sana...

    YanıtlaSil
  24. Geçmiş olsun Filizciğim, bir mail gönderdim sana...

    YanıtlaSil
  25. önce geçmiş olsun acil şifalar cilt yaralarına iyi gelen bitkisel ilaç tarifi annemden olgunlaşmamış yeşil cevizi saf zeytin yağında markette olnından değil 3 ay bekletin sonra süzün yaralarınıza sürün ama önce doktorunuza sorun tarifi taze yeşil cevizi dörde kesin cam kavanozun yarısına kadar doldurun üzerine zeytin yağı ile doldurun 3 ay güneşte bekletin inşallah iyi gelir annemin yaptığı yağlardan biri geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  26. merhaba malesef bende 28yıllık sedef hastasıyım 3kızım var büyükkızımda sedef ortanca kızımın başında ekzama var. babadan kızada bu hastalığın geçtiğini gördüm.inşaallah sizin bebeğe geçmez .bu hastalıkla yaşamasını öğrendik.allah beterinden saklasın geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  27. öncelkikle çok geçmiş olsun dileklerimle.yakın bir arkadaşım sedef hastası ve oldukça çok fazla ilerlemiş durumda.oğlu 20 yaşında kızı 10yaşında çok şükür ikiside çok sağlıklı.takmayın kafanıza inşl. minik bebeğinizde sağlıklı büyüyecek.sevgiler seval

    YanıtlaSil
  28. allah dermansız dert vermesın..
    bence en güzel ılaç zelıha....
    üzülme çok geçmış olsun..

    YanıtlaSil
  29. allah dermansız dert vermesın..
    bence en güzel ılaç zelıha....
    üzülme çok geçmış olsun..

    YanıtlaSil
  30. Sevgili Filiz hastalığını tanıyorum çünkü rahmetli babacığımda da aynı hastalık vardı. Şimdi tıp ilerledi hastalık tamamen geçirilemiyor ama seyri hafifletilerek günlük yaşam daha konforlu hale getirilebiliyor -bunu sen de çok iyi biliyorsun- Çağımızda herkesin kendince stresi var,çevremdeki herkes mükemmeliyetçi . Bazen diyorum ki bunlar çağımızın bize kötü armağanları. Olayları biraz da oluruna bırakmak ,aşırı mükemmeliyitçilikle hem kendini hem de çevreni mutsuz etmemek gerekiyor. Bunlar zamanla olacak şeyler galiba. Sözü çok uzattım ama sana yalnız olmadığını seni anlayan birilerinin olduğunu hissettirmek istedim. Allah şifanı versin sevgili Filiz,güzel yavruna sarıl ve hayatın tadını çıkar. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  31. çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

    YanıtlaSil
  32. filizcim geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah.

    YanıtlaSil
  33. Geçmiş olsun Filizciğim.Ailemde bu hastalık yok ama çevremde gördüğüm kadarı ile strese ve üzüntüye gelmiyor.Eşimde egzama var,bitkisel ilaç kürleri işe yarıyor.En doğal sabunları kullanıyoruz..

    YanıtlaSil
  34. Canım bebeğine geçmemesi için dua edeceğim. İnsan anne olunca herşeyi ben çekeyim, o hep mutlu olsun diyor.
    Seninde dediğin gibi stres tetikliyormuş, o zaman hayatından stres unsurlarını arındıracaksın.
    Sedefi bile dert etmeyeceksin.
    İş arkadaşımın eşinde vardı. 3 çocuğunun hiçbirinde yoktu. Hem sendeki de yoğun değilmiş, inşallah yaşamında sana daha çok sıkıntı verdiği dönemler olmaz.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  35. çok geçmiş olsun tatlım. ben de yıllardır Crohn hastasıyım. eminim sedef de zordur ama crohn da çook zor bir hastalık, tam geçici çözümü yok, onunla yaşıyoruz. ben de zeynep'ye de çıkar diye çok korkuyorum ama Rabbim bizden daha iyi bilir, hayırlısı, halimize bin şükür. Allah dermansız det vermesin. sevgiler

    YanıtlaSil
  36. geçmiş olsun canım bendede benzer bir cilt rahatsızlığı var önce saçımın içindeydi anlattığın gibi şampuan ve merhemle geçti şimdi kollarımda var sağ bileğin iç kısmında para şeklinde ortası boş etrafında kabartılar var kuru eksama diyor doktorlar bilmiyorum ilaç kullanıyorum daha geçmiş değil allah iyilikler versin çekemeyeceğimiz dertler vermesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  37. Filiz ben de sedef hastasıyım ve seni çok iyi anlıyorum, geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ARKADAŞ, SİTEYE SADECE YARDIMCI OLABİLİRİM DİYORSUN YARDIM KONULARI NELERDİR BELİRTİRSEN SEVİNİRİM. YAZMANI İSTİYORUM SAYGILAR

      Sil
  38. Çok geçmiş olsun sevgili amcamdan ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum ama kesin bir tedavi yönteminin en kısa zamanda bulunacağını düşünüyorum ben.Acil şifalar versin en kısa zaman da sana da..

    YanıtlaSil
  39. canısı sedef hastası değilim, yakınım da yok ama snei çok iyi anlayabiliyorum..ömür boyu ilaç kullanmak, özellikle de hamilelik dönemleirnd eilaçlardna dolayı daha da riskli durumda olmak ne demek biliyorum.. umarım hastalığın en fazla bu noktada kalır hatta geriler ve sağlığına kavuşursun. yüreğini ferah tut ve hep iyiyi güzeli düşün...geçmiş olsun filizcim

    YanıtlaSil
  40. babamda 40 senedir var ve canı yanıyor.bi ara detaylı yazarım.

    YanıtlaSil
  41. rengarenkli,teşekkür ederim canım...


    Emine,inşallah canım..


    Hülya,çok teşekkür ederim,ben de aynı şampuanı kullanıyorum,stres yapmamak lazım...

    Aktuelmoda,tuzlu formülü hemen denicem canım,desteğin için çok teşekkür ederim..


    Sema'cım,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel,Allah şifa versin tüm hastalara,aminnn...

    Demet,canım seninki basit bişeydir merak etme:)aman sana bişey olmasın..


    Back to black,verdiğin moral için çok teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  42. Aishas Bazaar,ne güzel söylemişsin canım..duana amin diyorum yürekten..çok teşekkür ederim..


    mavilale,kaplıcaları duydum,bebekle gitmek zor olabilir,Zeliha büyüyünce deneyebilirim sanırım..teşekkür ederim canım..

    ANG,haklısın canım stres yapmamak,kafaya takmamak lazım..sana da şifalar dilerim..

    karanfilnakış,merak ettim,yazıcam sana en kısa zamanda,teşekkürler..


    sülüska,amin canım,kaldıramayacağımız yükü vermez rabbim..çok teşekkür ederim..


    Sibel',n hovi dünyası,çok merak ettim bu kremi,bana yaz mutlaka canım,bekliyorum..

    kitap eylemcisi,teşekkür ederim canım...

    Gül/inn,tatlım çok sağol,seninkine benzer bişey eşimin kaşında da var,arar ara oluyor,bi krem verdi doktor iyi geliyor.sen de görün bir doktora istersen...

    YanıtlaSil
  43. Fatma,ah canım Allah şifa versin babacığına,diyorum ya benim şikayet etmeye hakkım yok aslında,ne dertler,sıkıntılar var...sevgiler canım...

    örgüçantam,şimdiye kadar bazı bitkisel karışımlar denedim,pek faydasını görmedim canım,şu anda ise emzirdiğim için pek yanaşmıyorum bu tarz tedavilere..balık tedavisini istiyorum uygun bi zamanda inşallah..


    semra'cım,bursadaki aktara nasıl ulaşabilirim,ben de istiyorum okarışımdan,yardımcı olursan sevinirim.bir de bana doktorum yediklerimin hastalığımla bi ilgisinin olmadığını söylemişti,bak canım sıkıldı şimdi...teşekkür ederim desteğin için.Allah şifa versin tüm hastalara...amin.


    Delancey,çok sağol canım,arada ses ver böyle çok sevindim:))balık tedavisini duydum ve en kısa zamanda gitmek istiyorum,araştırmaya başlıcam hemen,teşekkür ederim canım...


    yücel eser,benim de dönem dönem azıyor yaralarım,hele sinirlenince kafa derim alev alev yanıyor sanki:(( Allah şifa versin tüm şifa bekleyenlere..amin...

    YanıtlaSil
  44. Güler,teşekkür ederim,bekliyorum..

    Adsız,doktorum bana da psikolojik tedavi önerdi,ama ben şimdilik gerektiğini düşünmüyorum,Allah şifa versin hepimize..

    fiamma,mailini okudum canım,bilgilendirmen için çok teşekkür ederim...


    Adsız,yeşil cevizler çıksın,bu tarifi denicem inşallah.çok teşekkür ederim,annenizin ellerinden öperim..

    adsız,amin canım,Allah size de kızlarınıza da şifa versin..inşallah evladımda çıkmaz..amin..


    seval,çok teşekkür ederim canım,inşallah çıkmaz kızımda..sevgiler...


    sudenaz07,ah canım haklısın Zeliham benim ilacım:)))çok teşekkür ederim...


    colette,çok ama çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için..nasıl güzel moral verdin bana,çok sağol canım..


    canan,teşekkür ederim


    marifetsende,çok sağol canım..


    Nazan,sağol canım..ben de deterjanlara elimi sürmemeye gayret ediyorum,eldiven kullanıyorum sürekli..şampuanım özel,kremler falan...eşine de sağlık dilerim,sevgiler...

    Senan'nın annesi,çok teşekkür ederim canım,moral verdin bana:)))


    yemyeşildeniz,senin hastalığını ilk kez duydum Allah şifa versin canım..inşallah çocuklarımızda çıkmaz..çok öptüm..

    YanıtlaSil
  45. çeyiz sandığı,benim yaralarım da seninkiler gibi,krem kullanıyorum ama nemlendirici gibi birşey..emzirdiğim için başka krem yok malesef..geçmiyor ama kontrol altına alınıyor..şifalar dilerim...

    Fadiş,ses verdiğin için teşekkür ederim canım,beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel,Allah şifa versin hepimize..amin..


    Kırmızı evin cadısı,doktorum türk bir doktorun bir krem ürettiğini,yakında piyasaya çıkacağını ve sedefi tamamen tedavi edeceğini söyledi,inşallah bakalım..bekliyoruz..sevgiler...


    Sercan,çok teşekkür ederim canım,bu güzel yorumlarla moral buldum..rahatladım..inşallah canım yaaa.amin diyorum duana..


    Adsız,babanıza acil şifalar diliyorum,mail atarsanız sevinirim..

    YanıtlaSil
  46. gecmis olsun, Allah sifa versin canim.

    sevgilerle eli

    YanıtlaSil
  47. netten baktım şimdi amannn çok feci bir hastalıkmış gercekten gözlerime inanamadım yaa. çok kötü durumda insanlar varmış ALLAH yardımcı olsun sanada çok geçmiş olsun arkadaşım.

    YanıtlaSil
  48. merhaba filiz, bende 10 yıldır ense tarafımda saç diplerimde bu sedefin sıkıntılarını yaşıyorum. önce kulak içlerimde kabuklanma başladı sonra saç dibimde çıktı. bir çok şehirde doktora gittim dediğin gibi ilk egzama dediler sonra sedef. özl şampuanlar,karışımlar losyonlar kullanmaktan bıktım.10 yılda 2 kez dizlerimde çok az çıktı. bende şükrediyorum iyiki saçımda, tabi sıkıntısı yokmu..yastığım her sabah beyaz toz içinde, kızım 3 yaşındayken yastığım tozlu diye yanıma yatmıyordu her kuaföre gitmiyorum en son Karabük'de ultraviyole B, Lokal ışık tedavisine başlandı haftada 3 defa sedefli bölgeye 2 dk. uyguluyorlar. 2 hafta gittim bayram tatiline çıkınca kopukluk oldu diye devam etmedim ihmal ettim yani, birde bitkisel (ardıç katran sabunu) var aldım ama uygulamadım uğraşmaktan bıktım herhalde. ama detaycı olmaktan vazgeçemiyorum:)

    YanıtlaSil
  49. Merhaba Filiz'cim..Bende 5 yıldır sedefle mücadele ediyorum..Benimki hamileyken çıktı..Bütün vücudumdaydı..Saç diplerimde dahil..Sıkıntı ve stresle başladı kendisinin yerleşmesiyle dahada üzüntüyü artırdı..Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..Aynı acıları bende çektim..Hele emzirme dönemi her emzirişimde içimden kopup giden duyguları anlatamam..Benim birde tırnaklarımın altındada iltehap oldu 3 tırnağım düştü bu yüzden.. parmaklarım sarılı bir şekilde emzirmiştim kızımı.Zaten 7 aylıkken kestirdi doktorlar bana emzirmeyi..(ilk 6 ay önemli olduğu için)..Geçen Nisan ayından beri Eskişehire gidiyorum doktora..Aynı doktor mu seninkide bilmiyorum mailleşerek haberleşebiliriz canım..Ankarada oturuyorum fakat doktorun bu konuda iyi olduğunu duyduktan sonra ona gitmeye başladım..Ankarada isimlerini yazmayım şimdilik 2 büyük 1 de özel hastaneye gittiğim halde hiçbiri bu doktorun verdiği ilacı vermedi..Çok şükür şimdi azalmaya başladı..Rabbim düşmanımın başına bile vermesin diyorum çok yıpratıcı bir hastalık ama ben bununla yaşamaya alıştım azaldığını gördükçe moralimde daha düzeldi..Haberleşmek istersen oznurmutlu06@gmail.com dan bana ulaşabilirsin canım..Geçmiş olsun Allah şifa versin..Bebişinide öpüyorum..Sağlıklı ve mutlu günler dilerim..

    YanıtlaSil
  50. merhaba;

    seni çok iyi anlıyorum ki bende sedef hastasıyım 6 yıldır tedavi görüyorum ama bir sonuç alamadım,doktorun dediği gibi bu duruma alışmak zorundayız..bazen katlanılmaz bir hal alıyor vücudumun hemen hemen her yerinde mevcut..hergün yağlanmak kremlenmek o kadar zor geliyor ki artık bana bu bile beni artık yıpratıyor,zor çok zor inanın yaşayan bilir derler ya..saçınızın derisini hissedememek kuaföre gittiğinizde her tarafınızın bembeyaz oluşunu görmek(kabukların dökülmesi) etrafınızca bakılmak zoruma gidiyor bazen bunun gibi birçok şey belkide kelimeler yetmez satırlara..şükür ediyorum dua ediyorum ama bazen de isyan..umarım herşey yoluna girer çocuk özlemim var çocuk sahibi olmak istiyorum çok fazla kilo aldım ilaçlar yüzünden kortizonlu bir çoğu..göğüs bölgemde yara çok fazla bunlar engelliyor her seferinde aynaya baktığımda..neyse bende çok mutlu oldum sağlıklı bir yaşam dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YARDIMI NE ŞEKİLDE YAPIYORSUNUZ AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ. SADECE TEL YAZIYORSUNUZ. SAYGILAR

      Sil
  51. merhaba;
    filizçim senıçok iyi anlayanlardan biriyim bende sedef hastayım uzun zamandır bu hastalıkla uğrasıyorum rabbımden herkes gibi bende acil şifalar bekliyorum.insanın psikolojisini bozan bi durum ama dediğin ne hastalıklar var düşününce insan şükrediyor. buarada benımde 1 yasında kızım var ona hamileyken cok korkmustum daha çok kötüleşirmiyim diye ama inan tam tersi oldu bi anda kayboldular takı doğumdan 4 ay sonra tekrar basladılar neden geçmıslerdı düşünce kendımce bulduğum yanıt sanırım ozaman sadece kızıma odaklanmıstım onları düşünmüyordum sağlığıma yedıklerıme ve özellıkle sitres sanırım hiç yok gibiydı vardı belkıde ama ben kızımın heyecanıyla takmıyordum böylelikle onlar benden uzaklasmıstı etki tepki meselesi sanırım ... çok ilac kullandım cokseyler denedım ama sanırım tek ilacı pozitif düşünce ve odaklanmamak rahat olmak ben elımden geldiğince yapmaya çalısıyorum ama çok azcık diyıcem:)) zaten yapsaydım ooo şimdi sanırım kalmazlardı balık burcu olmam sanırım etkılıyoo duygusalım hassasım ondan ama kızım için ailem için istiyorum düzelmek inş olucak bu ben inanıyorum tüm herkesde inansın rabbıme dua edıyorum herkese acill şifalar versinn...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  52. ben de sedef hastasıyım. daha ilkokula giderken kondu tanı. tanrı'ya şükür vücudumda çok olmuyoz lezyonlar ama saç diplerimdekilerden kurtulamıyorum. allah yardımcımız olsun. :) ben de bu konuyla yaşadıklarımla alakalı bir yazı hazırlamayı düşünürken buldum blogunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  53. ALLAH herkeze şifa versin inşallah.
    Ben 4 yaşımdan beri SEDEF hastasıyım, tüm vücudum da sedef var. Tüm çocukluğum ve okul hayatım eziyetle geçti, mecbur kalmadıkça evden çıkamadım. Gitmediğimiz doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı herkez gibi bende ilaçtan ve çare aramaktan bıktım. GATA da yattım uzun süre. Fakat malesef hep sömürüldüm. TOFAŞ ta işe başladım ama bir hafta zor dayandım, çalışamadığım için işten ayrılmak zorunda kaldım. En son Bursa'da bir ahbabımız birini önerdi ve istemeye istemeye hadi onu da deneyelim dedim ve gittim. Saf ozon kremi ile bir karışım yaptılar. 3 aydır bunu kullanıyorum, ellerim ve kollarım tamamen iyileşti vücudumdakilerde küçülmeye başladı. ALLAHIMA HAMDOLSUN şimdi çok daha iyiyim, bu hızla giderse birkaç aya kadar tamamen iyileşeceğim. Kimyasal ilaçlardan uzak durun çok fazla yanetkileri var ve zarar veriyorlar ve maddi olarakta bizi sömürüyorlar. isteyen olursa kişinin bilgilerini veririm, bana çok dua edersiniz inşallah. Bu işin başka çözümü yok arkadaşlar ben herşeyi denedim. ayrıca bu ilaç için öyle dünyanın parasınıda istemiyorlar. yuxel16@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olur bisey bilen buraya yazsin bursadaki kisiye nasil ulasiriz

      Sil
    2. neden burada vermiyor kimse yasak mı. maillere güvenemiyor insan. mesela ben bi dünya ilaç kullandım önce biraz faydası oluyor sonra malesef fayda etmiyor. sadece deniz suyundan fayda gördüm bir haftada eser kalmamıştı ama tatil dönüşü hemen geri çıktı. benim el ve ayaklarımda var. diz ve dirseklermde var. ellerim bu ara çok acıyor çünkü çatlıyor kesik kesik oluyor. herkes birşeyler yazmış ama mail atın diyor. neyse şu ilaçlar yazın lütfen.

      Sil
    3. İYİ GÜNLER, DERİ HASTALIKLARI TEK BİR KREM VEYA TEK BİR İLAÇ İLE GEÇMEZ. SEDEF VE VİTİLLİGO GİBİ DERİ HASTALIKLARI DIŞ DESTEĞİN YANINDA İÇ DESTEK LAZIM. BU HASTALIKLAR ,BİRÇOK NEDENLERDEN ÇIKIYOR, KARACİĞERİN BOZULMASI,STRES, KÖTÜ BESLENME, HORMONLU GIDALAR, CİĞERLERE ZARAR VEREN HAVA KİRLİLİĞİ GİBİ BİR ÇOK NEDENLERİ VAR. HASTALIĞI GENİŞ BOYUTLU ELE ALMAK LAZIM. GEÇER, ZAMANLA TEKRAR ÇIKAR, BELKİ TAHRİBATI İLKİNKİN DEN DAHA FAZLA OLUR,ONUN İÇİN BİLİMSEL VE GERÇEKÇİ TEDAVİ ÖNERİRİM.BEN UZUN YILLARDIR BU VE BUNUN GİBİ HASTALIKLAR İLE ÇABA ĞÖSTERİYORUM, HİÇ BİR HASTAMA ŞU İLAÇ İLE BU HASTALIK GEÇER DEMİYORUM, EĞER SÖYLER İSEM ŞARLATANLIK YAPARIM.HER ŞEY BİLİM DAHİLİNDE OLMALI ÖNCE HASTALIĞI ORTAYA ÇIKARAN NEDENLERİ BULUP, BUNLARI ORTADAN KALDIRMAK LAZIM. UNUTMAYIN, YANLIŞLIKLAR YAPILMAZ İSE DOĞRULAR KENDİLİĞİNDEN ORTAYA ÇIKAR.SİZE BUNUN GİBİ KONULARDA YARDIMCI BİLGİ VERİRİM. FİTOTERAPİST ECZACI AHMET İDRİS ULUTAŞ- MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com veya 05379353475- HERŞEY GÖNLÜNÜZCE İYİ VE BİLİMSEL OLSUN.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  54. 40 Senedir sedef hastasıyım,kullanmadığım ilaç kalmadı,kullana ve tavsiye eden birinin vasıtası ile bir ialç kullandım 10 gün içinde eser kalmadı,tavsiye ettiğim kişiler de kullandılar onlarda iyileşti,sonsuza kadar gider mi geri dönermi bilemem ama sonuç harika.Denemek isteyen adresimden bana ulaşsın. Lütfen msn eklemeyi sadece mail atın.herkesi cevaplayacağım.yeterki faydam dokunsun.İlacın en olumlu özelliği,içinde kortizon olmaması ve kısa sürede cevap alınması
    arzu-han1@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 25 yıldır Sedef hastasıyım ilacını öğremebilirmiyim teşekkürler

      Sil
    2. coresatin enflamatuar krem

      Sil
    3. Selam ben 1haftadir coresatin mavi kremi kullandim ama bi faysasini goremiyorum arkadaslarin yorumlarinda cok bahsettiler coresatin kremi bende 32tl verip aldim halen kullaniyorum bi umutla gecer diye ama bi gelisme olmuyor ve cok uzuluyorum 2 senedir araliklarla cikiyor bende dermowet kullandiginda gecio ama bi sure sonra tekrarliyor coresatin kullanan arkadaslardan yorumlari okuyunca bir umutla kullandim dedigim gibi halen kullaniyorum gecer umuduyla insallah hepimiz sifamizi buluruz

      Sil
  55. ÖNCELİKLE BU TÜR HASTALIK GEÇİREN HERKESE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM VE LAFLARIMA BAŞLIYORUM..SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU SEDEF HASTALIĞININ BİTKİSEL BİR TEDAVİSİ VAR BUNU BENİM KENDİ ANNEM YAPIYOR HİÇBİR ŞEKİLDE KİMYASAL BİR İLAÇ BULUNMAMAKTADIR İÇİNDE..ÇOK OLUMLU SONUÇLAR ALIYORUZ VERDİĞİ KİŞİLERDE..BİRÇOK YÖNTEME EMİNİM BAŞVURMUŞUNUZDUR AMA DENEMEKTEN ZARAR GELMEZ VE BEN GARANTİSİNİ SİZLERE VERİYORUM..
    ULAŞMAK İSTERSENİZ EĞER BANA seren.demiral27@mynet.com ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ..

    YanıtlaSil
  56. herkese mrb,burada e mail posta adresini veren arkadaşlara ulaşan oldu mu acaba?sonuç ne oldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzuhan hanımın önerdiği kremi kesinlikle kullanın derim.

      Sil
    2. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  57. Merhaba ben antalyadan melih ersan gercekten sedefe son veren ve sayisiz tedavi olmus kisiler var bu toprakla analizi ve butun verileri cikmis toprak bulunmakta ve bu toprakla cok kisa bir surede sedefe son veriyoruz.
    Irtibata ve detayli bilgi almak isterseniz 5533900706

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu topraktan nerede bulabilirim , yardımcı olabilir misiniz ?

      Sil
    2. merhaba, o bahsettiğiniz topraktan nerede bulabilirim ?

      Sil
    3. arkadaşlar... reklam veriyo gibi falan diyorlar ama ben çare buldum ve herkese ulaşsın diye heryerlere yazıyorum. yeni bir krem geldi türkiyeye. bana doktorum yazdı.coresatin diye bir krem.kortizonsuz. sonuçlarına siz bile inanamayacaksınız. deneyin nooolur. nerelere ne paralar döküyoruz, neler neler deniyoruz cildimizde. yıllar yılı sürünüp durdum o kortizonlu kremleri. hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz.yüzüm gülüyor.. :)

      Sil
    4. İYİ GÜNLER, DERİ HASTALIKLARI TEK BİR KREM VEYA TEK BİR İLAÇ İLE GEÇMEZ. SEDEF VE VİTİLLİGO GİBİ DERİ HASTALIKLARI DIŞ DESTEĞİN YANINDA İÇ DESTEK LAZIM. BU HASTALIKLAR ,BİRÇOK NEDENLERDEN ÇIKIYOR, KARACİĞERİN BOZULMASI,STRES, KÖTÜ BESLENME, HORMONLU GIDALAR, CİĞERLERE ZARAR VEREN HAVA KİRLİLİĞİ GİBİ BİR ÇOK NEDENLERİ VAR. HASTALIĞI GENİŞ BOYUTLU ELE ALMAK LAZIM. GEÇER, ZAMANLA TEKRAR ÇIKAR, BELKİ TAHRİBATI İLKİNKİN DEN DAHA FAZLA OLUR,ONUN İÇİN BİLİMSEL VE GERÇEKÇİ TEDAVİ ÖNERİRİM.BEN UZUN YILLARDIR BU VE BUNUN GİBİ HASTALIKLAR İLE ÇABA ĞÖSTERİYORUM, HİÇ BİR HASTAMA ŞU İLAÇ İLE BU HASTALIK GEÇER DEMİYORUM, EĞER SÖYLER İSEM ŞARLATANLIK YAPARIM.HER ŞEY BİLİM DAHİLİNDE OLMALI ÖNCE HASTALIĞI ORTAYA ÇIKARAN NEDENLERİ BULUP, BUNLARI ORTADAN KALDIRMAK LAZIM. UNUTMAYIN, YANLIŞLIKLAR YAPILMAZ İSE DOĞRULAR KENDİLİĞİNDEN ORTAYA ÇIKAR.SİZE BUNUN GİBİ KONULARDA YARDIMCI BİLGİ VERİRİM. FİTOTERAPİST ECZACI AHMET İDRİS ULUTAŞ- MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com veya 05379353475- HERŞEY GÖNLÜNÜZCE İYİ VE BİLİMSEL OLSUN.

      Sil
    5. numaraya ulAŞILAmıyor... nasıl irtibata geçebiliriz. ?

      Sil
  58. bende sedef hastasıydım fakat artık iyileşti,yaklasık 4 ay sonra egzama cıkmaya başladı bu mantarın bir türüymüş ayrıca yüzüm çok batıyor ve sivilce sorunlarım var bir çok ilaç kullandım(sivilcelerim için ) bir ay sonra ise çenemde mantar çıktı onu tedavi ettikten sonra tekrar sivilceleim var ve yüzümde aşırı bir renk uyumsuzluğu var bana yardımcı olabilecek biri var mı????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  59. Selamlar,

    Bende sedef hastasıyım belki 15 yıldır. Sıkıntı , stres evet ama yediklerimiz de çok önemli. Ben de Üsküdar da bir ecz. den ilaç yaptırdım ve geçen sene hayatımda ilk kez tamamen geçti, tabii 1-2 ay sonra tekrar çıktı. Bugun bir internet sitesi haberine ulaştım, en kısa sürede gideceğim sizlerde denek istersiniz belki bizimaktar.com haberleri okuyun, ben inanmak istiyorum ve en kısa sürede gideceğim. Allah başka keder vermesin diyorum sıkıldıkça ama yüzüme baktıkça da bişeyler yapmak istiyorum sürekli. Allah tüm ihtiyacı olanlara şifa versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  60. Merhabalar benim de erkek arkadasim sedef hastasi 2 yil once 37 seans sülük tedavisi gorup duzeldi vucudunda tek bir iz bile kalmadi ama 3 ay once tekrar basladi. Cok zor gunler yasiyoruz hic bi sekilde evden cikmiyor 3 gun sonra olecekmis gibi davraniyor Allah acil sifalar versin size zor yakinlariniza daha da zor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  61. İYİ GÜNLER, DERİ HASTALIKLARI TEK BİR KREM VEYA TEK BİR İLAÇ İLE GEÇMEZ. SEDEF VE VİTİLLİGO GİBİ DERİ HASTALIKLARI DIŞ DESTEĞİN YANINDA İÇ DESTEK LAZIM. BU HASTALIKLAR ,BİRÇOK NEDENLERDEN ÇIKIYOR, KARACİĞERİN BOZULMASI,STRES, KÖTÜ BESLENME, HORMONLU GIDALAR, CİĞERLERE ZARAR VEREN HAVA KİRLİLİĞİ GİBİ BİR ÇOK NEDENLERİ VAR. HASTALIĞI GENİŞ BOYUTLU ELE ALMAK LAZIM. GEÇER, ZAMANLA TEKRAR ÇIKAR, BELKİ TAHRİBATI İLKİNKİN DEN DAHA FAZLA OLUR,ONUN İÇİN BİLİMSEL VE GERÇEKÇİ TEDAVİ ÖNERİRİM.BEN UZUN YILLARDIR BU VE BUNUN GİBİ HASTALIKLAR İLE ÇABA ĞÖSTERİYORUM, HİÇ BİR HASTAMA ŞU İLAÇ İLE BU HASTALIK GEÇER DEMİYORUM, EĞER SÖYLER İSEM ŞARLATANLIK YAPARIM.HER ŞEY BİLİM DAHİLİNDE OLMALI ÖNCE HASTALIĞI ORTAYA ÇIKARAN NEDENLERİ BULUP, BUNLARI ORTADAN KALDIRMAK LAZIM. UNUTMAYIN, YANLIŞLIKLAR YAPILMAZ İSE DOĞRULAR KENDİLİĞİNDEN ORTAYA ÇIKAR.SİZE BUNUN GİBİ KONULARDA YARDIMCI BİLGİ VERİRİM. FİTOTERAPİST ECZACI AHMET İDRİS ULUTAŞ- MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com veya 05379353475- HERŞEY GÖNLÜNÜZCE İYİ VE BİLİMSEL OLSUN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen gecmesının hıc bır yolu yok mu :(

      Sil
    2. MAALESEF HAYIR

      Sil
    3. evet var

      Sil
    4. var arkadaşlar bana ulaşın Allahıma şükür yüzde 90 oranında geçti hemde 1 haftada bi karışımla 05425698812

      Sil
    5. çaresi varsa yazarmısın

      Sil
  62. hiç bir yolu yok mu tamamen gecmesi için ?? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FİTOTERAPİST ECZACI AHMET İDRİS ULUTAŞ- ARARSAN BİLGİLENDİRİRİM.

      Sil
    2. ARARSANIZ BİLGİLENDİRİRİM.

      Sil
    3. BANA ULAŞMAK İSTEYENLER MAİLDEN ULAŞABİLİRLER.MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com

      Sil
  63. lütfen ilaç kulanıp geçenler ilaçların adınında yazarmısınız kulanmadığım ilaç gtmediğim doktor kalmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HOLLANDALI BİR PROFÖSÖR'ÜN YAPTIĞI KREMİ KULLANDIM ÇOK İYİ GELDİ TAVSİYE EDEBİLİRİM.5365795545 ten temin edebilirsiniz

      Sil
    2. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  64. slm ben avusturyada ikamet ediyorum malisef iki senedir bendede var bu hastalik ayaklarimdan ve bacagimda basladi buradaki doktorlar bu hastaligi bilmiyor bile ben bir arkadasdan duyma schurunden salbe ( krem) denedim ve recete bile gerekmiyor almak icin türkiyede bu kremin 05/00 varmis burada25/00 VAR net iyilestiriyor diyemem ama durduruyor ve rahatlatiyor bir krem daha Verdi Doktor tam aklimda degil ismi nitrotan olmasi gerek galiba oda pullari yok ediyor faydasi var ama tam geciyor diyemem ve bu hastalik 5 cesit oldu icin sunu anladim bazilarina faydasi var bazilarina kismi yavaslama var isteyene göndere bilirim sadece iyilik icin maddi bir talebim yoktur saygilar

    YanıtlaSil
  65. bana ulasmak isteyenler email adresinden uklasa Bilir s.erbay@ae-baustahl.com

    YanıtlaSil
  66. Filiz hanim
    Gecmis olsun.Bende 6-7 sene sedef hastaligi yasadim pek cok doktora gittim cesitli ilaclar kullandim fakat netice alamadim son olarak ardic katrani yagi ve saf vaseline esit oranda karistirarak sedefli bolgelere uyguladim 4-5 saat sonra yikadim ilk 15 gun hergun yaptim daha sonraki haftalarda birer gun arayla yaptim bir ay icinde sedeflerim tamamen gecti .Bu arada hergun 30-35 adet badem ve taze ogutulmus keten tohumunu yogurda ka ristirip yedim.Sanirim etkili olan ardic katrani yagi idi.Internette benim gibi bu yag ile iyilesen cok kisi var.Arastirirsaniz gorebilirsiniz.Tekrar gecmis olsun dileklerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu tedavi yöntemi çok ilgimi çekti,denemek istiyorum inşallah iyi gelir bana da...

      Sil
    2. Ben yaptım ama çok pis kokuyor,Bakla çok faydalı diyorlar.

      Sil
  67. o kadar ürktüm ki anlatamam :(
    29 yaşındayım 3 haftadır saçlarımda ki kaşıntı ve kabuklanmadan doktora gittim direk sedef dedi,bilgilendirme falan yok,ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi,çok tedirginimm...bahsettiğiniz kişisel özellikleriniz bende mevcut,mahfoldum ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok ya öyle deme herkeste çok farklı oluyor bu hastalık,moralini bozma ilaçlarını kullan düzenli olarak,şifalar dilerim..

      Sil
  68. Merhaba,
    Nedeni bilinmeyen hastalık nasıl tedavi edilebilir ki ?
    Sedefin nedenini italyan bir onkolog (kanser uzmanı) kanser üzerinde çalışmalar yaparken sedef,egzama ve kanser gibi hastalıkların bagırsak mantarlarından kaynaklandıgını bulmuş ve mantara karşıda en etkili maddenin bildiğimiz karbonat oldugunu keşfetmiş .Karbonatın en büyük özelliği vucudun ph değerini yükseltmesi ve mantaralara karşı etkili olması .zaten kanser gibi oto ümmün hastalıklarda ph degeri ciddi düşüyor ve vücut asidik oluyormuş .medicallaerden alınacak ph ölçer ile idararınızdan ph degerinizi ölçün ve hergün bir bardak su içine iki çay kaşığı karbonat önce biraz sıcak su ile eriterek için (sabah akşam yaparsanız daha iyi) ve sabırlı olun bunu kullananlarda sonuç alınıyor dediğim gibi vucudun ph degeri 8 olunca birçok hastalık ortadan kayboluyor inşallah tabi
    karbonatın yan etkiside yok en faz ishal olursunuz fazla içerseniz hepsi bu deneyin lütfen
    ingilizce bilenler için italyan doktorun sitesini veriyorum www.curenaturalicancro.com/‎
    bir de katbonat kullanaların deneyımlerıne netten bakabilirsiniz googldan karbonat mucizesi olarak aratın herkese geçmiş olsun inşallah şifa olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AVUSTRALYA'DAKİ DOKTORUM, KARBONAT DAHİL 12 ÇEŞİT FİTOTERAPİ İLAÇLARI İLE BU HASTALIĞI BİR DAHA ÇIKMAMAK ÜZERE ORTADAN KALDIRIYOR.KONU HAKKINDA GENİŞ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. FİTOTERAPİST ECZACI A. İDRİS ULUTAŞ-MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com-05379353475-

      Sil
    2. AVUSTRALYA'DAKİ DOKTORUM, KARBONAT DAHİL 12 ÇEŞİT FİTOTERAPİ İLAÇLARI İLE BU HASTALIĞI BİR DAHA ÇIKMAMAK ÜZERE ORTADAN KALDIRIYOR.KONU HAKKINDA GENİŞ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. FİTOTERAPİST ECZACI A. İDRİS ULUTAŞ-MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com-05379353475-

      Sil
    3. EVET KARBONAT VE 12 ÇEŞİT FİTOTERAPİ İLAÇLARI İLE BU HASTALIĞI TEDAVİ ETMEK MÜMKÜN. KONU HAKKINDA BİLGİ ALINIZ. MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com-05379353475-

      Sil
    4. Karbonati bende kullanmak istiyorum ama yan etkisi varmi acaba mide delinmesi felan yapar mi acaba bi uzmana sormakta fayda var

      Sil
  69. öncelikle geçmiş olsun bende 22 yaşında genç bir bayanım ve 19 yıldır bu hastalıkla savaşıyorum ve su anda inanılmaz derecede her tarafıma yayılmış durumda tedavi oluyorum ama pek bir sonuç göremiyorum iyileşmek yerine dahada yayılıyo sanki.. sizi çok iyi anlıyorum Allah bütün hastalara acil şifalar versin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAİLE EKLEYİN DOSYA GÖNDERERCEĞİM.

      Sil
  70. Merhaba arkadaşlar bende nerdeyse on yıldır sedef hastasıyım. Bu hastaligin gecmedigini ömür boyu bizimle olduğunu biliyorum. Sadece size istanbulda on kliniği öneriyorum tamamen bitkisel ilaclarla tedavi yapiliyor. Iki sene once tedavi oldum tüm vücudumda yaygin bi sekildeydi iki aylik düzenli kullanma sonucu saçlı deri dahil tamamen iyileştim. Yanliz cok surmedi yedi ay sonra tekrar geri geldi ama kim istemezki rahat geçirilen bi yedi ayı. Sonra kendime dikkat etmedim ilaclarimi kullanmadim eski haline geri döndü hastaligim. Bu arada daha kolay oldugu icin kortizonlu pomatlar falan kullandim bunlarinda eski halini almasina etkisi büyüktü tabi. Simdi son üç aydir tekrar on kliniğin ilaçlarını kullaniyorum inanin izi bile kalmiyor sadece karnimda kaldi damla sedeflerim. Kullanmaya devam edecektim ki hamile olduğumu öğrendim bu yüzden en az bi üç ay ara vermem gerektiğini söyledi doktorum. Simdi tek duam hamilelik sırasında sedeflerimin bana geri gelmemesi tedavim tamamlanmadi çünkü karin bölgemde suan var. Siz simdi diceksiniz eger tekrar bana geri gelecekse, tamamen hayatimdan atamayacaksam sedefleri neden kullaniyim bu ilaclari degil mi?
    Ama biliyoruz ki böyle bi ilaç olmadi simdiye kadar. Siz nasil düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben yedi ay da olsa o süreçte cok mutluydum ama ister istemez stresten kendimizi kurtaramiyoruz o yüzden geri geldiler işte.
    Kendinize iyi bakın bu tedavi için bilgi almak isterseniz yardımcı olurum. Kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin. Bide bebisimle bana dua edin sedeflerimin eski haline gelmemesi için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb. dediğiniz yer neresi tarif edermisiniz

      Sil
    2. Merhaba. Dünya On Klinik İstanbul altunizade de. 0216 3268882 inanin ben çok mennun kaldım su anda tekrar ilaclarimi kullanmaya basladim hamileligimin 4.ayima girdim ve icinde kortizon ve hormon olmadığı için bitkisel bi ilac oldugu icin doktor bebegime zarar vermicegini soyledi. Insallah rabbim herkese şifa verir. Mutlu günler. .

      Sil
  71. Bende sedef ve sedef romatizmasi hastasiyim. Cocuklugumdan beri kepek, ka$inti, yara ile süre gelen sikayetlerim var.. Kortizonlu kremler, fototerapiler, losyon ve sampuanlar hastaligin siddettini azaltici oldugunu düsünüyorum. 28 yasima geldigimde sedef artriti yani romatizmasida bas gösterdi.. Eklem ve kemik agrilari zonklama seklinde hayatimi cehenneme cevirdi. Romatoloji bolumunde yaklasik 1,5-2 senedir mthrxt ilaci ile tedavi gördüm. Sonuc olarak agrilardan ve sedeften eser kalmadi ama yan etkileri cok fazla olan bir ilac. Kaldiki hamilelik yasak.. Ben ilaci birakali 2 hafta oldu ve 6 ay sonra gebelik düsünebilirim ilacin etkisinin yok olmasini beklemem söylendi. Benim gibi bu sekilde tedavi gören ve ilaci birakip cocuk sahibi olan arkadaslar varmi? Tecrubelerini ve hamilelikleri surecinde sorunlu/sorunsuz deneyimlerini paylasabilirlermi? Sedef ve sedef romatizmasi gebelik esnasinda kötülesebiliyormu/iyilesebiliyormu?? Deneyimlerinizi buradan takip edicem. Paylasimlariniz icin tesekkürler..

    YanıtlaSil
  72. Merhaba arkadaşlar daha önce de yazımı paylaşmıştım çok merak ediyorum İstanbul'da On Kliniği duyan orada tedavi olan birileri var mi aramizda. Bitkisel ilaçlarla tedavi imkanı sağlayan bi klinik ve ben çok faydasını gördüm suanda iki ay kullanmama ragmen tüm vücudumda olan damla sedeflerim sadece karın bölgemde kaldı. Hamile olduğumu öğrendim ve tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım. Su anda hiç bir ilaç kullanmamama ragmen sedeflerimde küçülme var.Doktorum sedefin bazen hamilelik sürecinde geçebileceğini söylüyor.
    Aranızda hamile olduktan sonra sedefi iyileşen var mı? Varsa bizimle paylaşsın lütfen.
    Allah'ım herkese acil şifalar versin.
    Mutlu ve stressiz bi hayat geçirmeniz dileklerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 3 yıl once orada tedavi oldum 2 ayda tamamen gectı yaralarım ise yarıyor gercekten ama cok ugrastırıcı bır tedavi ve doktor cok zor bi diyet veriyor nereyse hersy yasak.doktor 2 3 yıl yara cikmaz demişti cıkınca gel tedavize tekrar baslariz demişti ve su an yaralarım tekrar cıkti en kısa zamanda tekrar gidicem çunku en iyi neticeyı bu klinikte aldım 2 bucuk yil tamamen kurtuldum sedeften

      Sil
  73. ücretsiz kefir mayası ve kombu çayı mantarı gönderebilirim mail atmanız yeterli zemlacoste@hotmail.com

    YanıtlaSil
  74. Ben 15 yıldır Sedef Hastasıyım. Hamilelik sırasında hiç kalmadı nerdeyse. İlaç Kullanımını beş yil kadar once bıraktım. Baharat acı et gibi besinlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Stres ile artıyor o durumda nemlendirici krem kullanıyorum. Karbonat konusunu denemek istiyorum. Bakalim ne sonuç verecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KARBONATI ZERDEÇAL İLE DENEYİN. yaş ve kiloya göre oran söyleyeceğim.MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com

      Sil
  75. arkadaşlar tüm yazıları okudum. bende sedef hastasıyım. bu hastalık sinir, stres, üzüntü,kaygı diyorlar ama bence değil.. çünkü her insanda hayat artlarından, çalışmaktan vb. konulardan heyecan, üzüntü oluyor. bunun kaynağı başka bence. aramızda anket yapalım ve bunu bulmaya çalışalım. ben aklama gelenleri yazayım. ekleyenler olursa en son ekleriz.
    1. Günde ne kadar su tüketiyorsunuz?
    2. Ani tepkiler veriyormusunuz herhangi bir olay karşısında,
    3. Ne yerseniz lezyonlar artıyor?
    4. çok faydası olduyor dediğiniz ilaç türlerini yazınız?
    5. Gerçekten faydası dokunacak kişileri biliyorsanız irtibat telefonu yazın lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim lezyonlarim tatli, cikolata yiyince cok artiyor.dediginiz gibi stresle alakali oldugunu dusunmuyorum bazen cok mutsuzken bile daha sakin oldugu donemler oluyor ama tatli yiyecekler kesinlikle arttiriyor.

      Sil
    2. kan grubunuza göre beslenme programı isteyiniz. MAİL:ahmetidrisulutas@gmail.com-tel:05379353475-

      Sil
  76. İYİ AKŞAMLAR. YORUMLARIMI SİZLER İLE HER ZAMAN PAYLAŞIRIM. KİŞİYE YÖNELİK TEDAVİ NETİCE VERİYOR. BİR ŞAHSA İYİ GELEN İLAÇ BİR BAŞKA ŞAHSA İYİ GELMİYOR, VEYA TESİRİ AZ OLUYOR, BUNDAN DOLAYI KİŞİYE YÖNELİK TEDAVİ BAŞARILI OLUYOR. BİLGİLERİNİZE SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  77. arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bir karışım uyguluyorum Allahıma şükür yaralarım yüzde 90 oranında geçmiş durumda bana ulaşın yardımcı olayım sizlerede 5425698812

    YanıtlaSil
  78. Mi nombre es Rita yo estaba en una relación de 3
    años con un niño yo creía me amaba más que
    cualquier cosa en el mundo después de un tiempo
    me di cuenta de algunos cambios en la thingsthat
    lo hace, él comenzó a regañar por ellos, así que
    sabía algo era mal traté de agradarle en varios,
    pero aún no era el resultado. pronto me di cuenta
    de que estaba viendo a otra chica que traté de
    hacerle entender que lo amaba tanto, pero él ni
    siquiera quiso escuchar. Un día leí un testimonio
    en un caso similar, una persona testificar de la
    obra de este gran doctor Okojie e incluso cuando lo
    hice notbelieve yo estaba convencido por mi
    amigo, así que contacté con él y trató de que su
    método de mala gana sorprendentemente en
    menos de una semana mi amante contacto
    conmigo y hasta la fecha seguimos juntos
    felizmente casados ​​con un niño. Estoy muy
    agradecido al Dr. Okojie está specialiesed en la
    solución de otros problemas, incluyendo los
    siguientes:.. (1) Si usted quiere que su ex atrás (2)
    si usted siempre tiene pesadillas (3) ¿Quieres ser
    promovido en su oficina. (4) ¿Quieres mujeres /
    hombres que corren detrás de usted. (5) Si usted
    quiere un hijo. (6) Si usted necesita la ayuda
    financiera. (7) Si desea que el cura de él
    AIDScontact VIH ahora para solución inmediata de
    yourproblems en que
    Drokojiehealinghome@gmail.comThank

    YanıtlaSil
  79. Mi nombre es Rita yo estaba en una relación de 3
    años con un niño yo creía me amaba más que
    cualquier cosa en el mundo después de un tiempo
    me di cuenta de algunos cambios en la thingsthat
    lo hace, él comenzó a regañar por ellos, así que
    sabía algo era mal traté de agradarle en varios,
    pero aún no era el resultado. pronto me di cuenta
    de que estaba viendo a otra chica que traté de
    hacerle entender que lo amaba tanto, pero él ni
    siquiera quiso escuchar. Un día leí un testimonio
    en un caso similar, una persona testificar de la
    obra de este gran doctor Okojie e incluso cuando lo
    hice notbelieve yo estaba convencido por mi
    amigo, así que contacté con él y trató de que su
    método de mala gana sorprendentemente en
    menos de una semana mi amante contacto
    conmigo y hasta la fecha seguimos juntos
    felizmente casados ​​con un niño. Estoy muy
    agradecido al Dr. Okojie está specialiesed en la
    solución de otros problemas, incluyendo los
    siguientes:.. (1) Si usted quiere que su ex atrás (2)
    si usted siempre tiene pesadillas (3) ¿Quieres ser
    promovido en su oficina. (4) ¿Quieres mujeres /
    hombres que corren detrás de usted. (5) Si usted
    quiere un hijo. (6) Si usted necesita la ayuda
    financiera. (7) Si desea que el cura de él
    AIDScontact VIH ahora para solución inmediata de
    yourproblems en que
    Drokojiehealinghome@gmail.comThank

    YanıtlaSil
  80. Mi nombre es Rita yo estaba en una relación de 3
    años con un niño yo creía me amaba más que
    cualquier cosa en el mundo después de un tiempo
    me di cuenta de algunos cambios en la thingsthat
    lo hace, él comenzó a regañar por ellos, así que
    sabía algo era mal traté de agradarle en varios,
    pero aún no era el resultado. pronto me di cuenta
    de que estaba viendo a otra chica que traté de
    hacerle entender que lo amaba tanto, pero él ni
    siquiera quiso escuchar. Un día leí un testimonio
    en un caso similar, una persona testificar de la
    obra de este gran doctor Okojie e incluso cuando lo
    hice notbelieve yo estaba convencido por mi
    amigo, así que contacté con él y trató de que su
    método de mala gana sorprendentemente en
    menos de una semana mi amante contacto
    conmigo y hasta la fecha seguimos juntos
    felizmente casados ​​con un niño. Estoy muy
    agradecido al Dr. Okojie está specialiesed en la
    solución de otros problemas, incluyendo los
    siguientes:.. (1) Si usted quiere que su ex atrás (2)
    si usted siempre tiene pesadillas (3) ¿Quieres ser
    promovido en su oficina. (4) ¿Quieres mujeres /
    hombres que corren detrás de usted. (5) Si usted
    quiere un hijo. (6) Si usted necesita la ayuda
    financiera. (7) Si desea que el cura de él
    AIDScontact VIH ahora para solución inmediata de
    yourproblems en que
    Drokojiehealinghome@gmail.comThank

    YanıtlaSil
  81. Allah şifa versin bende de aynı hastalık var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedef egzama hastalığı ile ilgili yardımcı olabilirim
      İyi günler

      Bülent Sungur



      Tel : 0534 731 03 77

      Sil
  82. merhaba ben 13 yıldır sedef hastasıydım hepinizin yorum larını okudum inanın cok üzüldüm allah sifalar versin ben kurtuldum bu illetden allaha şükür gecen sene muglaa oturuyorum burda köyde mustafa die ebi amca var bana bitkisel ilaç yaptı bendekiler geçti bi dahada cıkmadı şükür kurtuldum darısı basınıza inanın bu sedefle yasamak o kadar zordu ki insan içine cıkamıyordum allah kimseye vermesin bilgi almak isterseniz emrenvol@hotmail.com dan yaza bilirsiniz yardımcı olurum size bu amca ayrıca yanık tedavilerindede cok iyi eşime elektrik carptı vucudunun yarısı yandı amca bı ilaç yaptı eşimi sardık o ilaçla inanmazsınız izleri bile yok yanıkların

    YanıtlaSil
  83. merhaba ben 13 yıldır sedef hastasıydım hepinizin yorum larını okudum inanın cok üzüldüm allah sifalar versin ben kurtuldum bu illetden allaha şükür gecen sene muglaa oturuyorum burda köyde mustafa die ebi amca var bana bitkisel ilaç yaptı bendekiler geçti bi dahada cıkmadı şükür kurtuldum darısı basınıza inanın bu sedefle yasamak o kadar zordu ki insan içine cıkamıyordum allah kimseye vermesin bilgi almak isterseniz emrenvol@hotmail.com dan yaza bilirsiniz yardımcı olurum size bu amca ayrıca yanık tedavilerindede cok iyi eşime elektrik carptı vucudunun yarısı yandı amca bı ilaç yaptı eşimi sardık o ilaçla inanmazsınız izleri bile yok yanıkların

    YanıtlaSil
  84. merhaba, ben yaklaşık 10 sene boyunca bu hastalığı çektim. ilk önce ensemde saç diplerimde ve sağ dirseğimde, sonra sadece dirsekte devam eden kaşıntılı, kalınlaşmış bir deri halindeydi.o kadar kaşınırdı ki kanata kadar kaşırdım. onunla yaşamaya alışmıştım.yaz gelince kısa kollu kıyafetler fobi olmaya başlamıştı önceleri ama sonra önemsemedim.her gören oraya ne olduğunu soruyordu ve ben her seferinde herkese aynı şeyleri anlatmaktan sıkılmıştım.bulaşıcı olup olmadıklarını soruyorlardı. sinir oluyordum.ama dediğim gibi ben kabullenmiştim onunla yaşamayı. babam çeşit çeşit bitkisel kremler getiriyordu. ben hiç birinin işe yaramayacağını bile bile onu kırmamak için kullandım.bu hastalığın önemli bir sebebinin stres olduğunu biliyodum. stresli miyim değil miyim bilmiyordum.genel anlamda sakin yapılı ve rahat bir tarzım vardır.ama bir şekilde üniversite yıllarımda yapışmış ve geçmiyordu.geçmiş zaman kullanmamdan ötürü şuan ondan bilmediğim bir sebebten ötürü kurtulmuş durumdayım.neyin iyi geldiği konusunda hiç bir fikrim yok fakat düzenli olarak yaptığım tek şey sedefim geçmeden önce filtre kahve içmeye başlamamdı.her sabah ve her aksam bir kahve fincanı filtre kahve içiyordum.acaba onun mu faydası oldu diye düşündüm hatta internette araştırdım fakat sedefle kahve arasında herhangi bir ilişki bulamadım.belki de başka bir şey sebep olmuştur ya da belki geri gelecektir bilemiyorum.merak ta etmiyorum. ama denemek isteyenler olursa diye paylaşmak istedim.hiç bir bilimsel bir dayanağı yok.denemeye değer mi siz karar verin.bu hastalığın tekçaresi onu önemsememek kabullenmek ve hiçbişeyi kafaya takmamak.herkese geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  85. coresatin mavi kremi bir araştır derim.

    YanıtlaSil
  86. Coresatin krem diye her yerde biri yazıp duruyor satmak için Bu hastalık için ter döken insanların duygularıyla oynamak hoş değil. Ben de sedef hastasıyım hem de çok ağır. 4 kutu küçücük kreme 120 lira verdim hiç bir işe yaramadı. Bu hastalığın ilacı coresatin gibi uydurma ürünler kesinlikle değil. Bir de yazıyorlar yok günde 3-4 kere süreceksin diye. 30 gr lık kutu bitsin de insanlar para döksün. Gerçekten yazık...

    YanıtlaSil
  87. Coresatin krem diye her yerde biri yazıp duruyor satmak için Bu hastalık için ter döken insanların duygularıyla oynamak hoş değil. Ben de sedef hastasıyım hem de çok ağır. 4 kutu küçücük kreme 120 lira verdim hiç bir işe yaramadı. Bu hastalığın ilacı coresatin gibi uydurma ürünler kesinlikle değil. Bir de yazıyorlar yok günde 3-4 kere süreceksin diye. 30 gr lık kutu bitsin de insanlar para döksün. Gerçekten yazık...

    YanıtlaSil
  88. Coresatin kremi duydum ama denemedim.ilerlemiş sedef hastalarına fototerapiyi tavsiye ederim.ben toplam 35 seans aldım ve vücudumdaki tüm yaralar-ki çok yaygındı-geçti çok şükür.
    zaten çok ilerlemişse hastalığınız doktorunuz bu tedaviyi size mutlaka önerir.ayrıca devlet tedaviyi karşılıyor ekstra birşey ödemiyorsunuz.300 seansa kadar da yan etkisi yok..

    bazı hastalarda tekrarlıyor hastalık bazılarında ise tamamen geçiyor.tekrarlarda yine fototerapi alabiliyorsunuz.sağlıklı günler dilerim...

    YanıtlaSil
  89. Merhaba, ben 8 sene boyunca bu hastalıkla mücadele ettim. Biz sedef hastalığını geçiriyoruz diyen herkese inandım malesef. Sedef hastaları kadar suistimal edilen başka bir topluluk yok sanıyorum. Bu hastalığın tedavisi yok bu şekilde yaşamaya alışmak lazım bir şekilde diye düşünürken otobüs duraklarında İstanbul Üni. Çapa Tıp Fak. Sedef hastalığı polikliniği reklamını gördüm. Zor olsada randevumu aldım. Prof. Dr. Güzin Özarmağan 28 seans fototerapiyle yaygın olan bütün plaklarımı sgk kapsamında tedavi etti. Tedavim biteli 9 ay oldu şuanda kozmetik olmayan nemlendirici kullanıyorum sadece. Bu dertten muzdarip herkese tavsiye ediyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum...

    YanıtlaSil
  90. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  91. Merhaba, bende 11 yıldır sedef hastasıyım. 5 yıl kesintisiz mtx kullandım 5 yıl uykuya daldı fakat geri geldi tabi ki... fototerapi de denemiştim tabi sebatkar olamadığım için geçmedi. şimdi de 6 aylık hamileyim ve sırtım ve karnım harita gibi:( kabukları geçtim acısını saymıyorum bile. dr ilaç krem vs. veremiyor. fototerapiye güveniyorum karar verdim inşallah şifa olur. fototerapi alanlar bilgi verebilir mi nasıl ne zaman ne kadar geçti??????

    YanıtlaSil
  92. hani canımın acısını bi ben bilirim derlerya bende 35 yasındayım ve 15 yasından beri bu hastalı gın pencesındeyımyıllımda ilktefe saglıgıma kavustum ardır nelere katlandım ama olmadı heryolu denedım butun vucuduma yayıldı son bir yıldır yeni bir igne gelistirildi ve hayat ama igneyi bıratınmı gerı gelıyor bır senedır kullanıyorum sedefler beni bırakıp gitti su an yenıden dunyaya gelmısımgıbı 05466826395 rizeden ali acil sifalar

    YanıtlaSil
  93. sedef için karbonat tedavisi hakkında bilgi verecek varmı

    YanıtlaSil
  94. sedef için karbonat tedavisi hakkında bilgi sahibi olan varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen fayda etmese de, vücudu alkali yaptigi icin, bu arada yediklerinize de dikkat etmelisiniz..iyi geliyor..facede kemal.milar, veya googleden sedef tedavisi karbonat yazarsiniz cikar.eczaneden ingiliz karbonati alin.sabahlari ac karna ilik yarim bardak suda.eritin ,üzerine normal su ekleyip icin.bir saat bisey yemeyin..su icebilirdiniz..suyu arttirin.alkali beslenme veya alkali diyet arastirin..yesil.sebze agirlikli mümkünse cig, mesela ispanagi salata olarak, kereviz karaciger dostudur.rendeleyip, yogurtla yiyin..ben de karbonat iciyorum.eskiden iyi gelmisti, bi ara biraktim simdi sedef artti, yine basladim..aksamlari da bir yemek.kasigi keten tohumunu yogurtla karistirip yiyorum..yesil cay iciyorum..

      Sil
  95. Siz bize ulaşın çevrenizdeki hastalara ve kendinize℅90~℅95 iyileserek ve de kazanarak bu hastalıktan kurtulabilirsiniz. 0532 675 45 99 nolu telefondan Elif Kökçü hanımı arayın size bu konuda yardımcı olalım.

    YanıtlaSil
  96. Geçmiş olsun sedef tedavisi için şu sayfaya göz atabilirsiniz. A dan Z ye sedef nedir, neler arttırır, tedavi yöntemleri nelerdir, gibi öğrenebilirsiniz. http://sedeftedavisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  97. merhabalar bu müzmin hastalık 9 senedir yakama yapışmış durumdaydı . eskişehir tatili yaptıgım bir dönemde bir amca ile tanıştım konu konuyu açtı sedef hastalığım oldugunu söyledim işte iyi olacak hastanın ayagına doktor gelirmiş çaren bende dedi şaşırdım ::/ bana bazı ilaçlardan bahsetti alternatif tıp ile ugrasıyormuş ilk başta güvenmedim ama ne kaybederim de dedim içimden aldım ilaçları ister inanın ister inanmayın tam 40 günde hastalığım geçti sizlerinde çektiği sıkıntıyı biliyorum ve size telefon numarasını veriyorum 0535 829 62 72 adem babacan...

    YanıtlaSil
  98. drwheatgrass antioksidant skin recovery sprey
    ANTIOXIDANT Cilt İyileştirici Sprey
    Kendi biyoaktif pikinde organik olarak yetiştirilmiş NASAA onaylı buğday çimi filizlerinden elde edilen yüksek konsantrasyonlu ve dayanıklı bir Buğday Çimi Suyu içerir. Bu mucize ürün doğal cilt sağlığı, cilt iyileştirme ve güçlendirme alanlarında yüzyılın en önemli buluşlarından biridir. Yüksek derecelerde içerdiği doğal antioksidanlar, A, C ve E vitaminleri, fitosteroller, biyoflavonoidler ve Amino asitler; normal, kızarıklık, çatlak ve pürüzlü ciltlere canlılık verir ve cildin kendini yenileyerek iyileşmesine yardım eder. Buğday Çimi Suyu içeren Bu sprey güneşe veya rüzgara maruz kalınmadan önce ve sonra, ağda öncesinde ve sonrasında ve tıraştan sonra idealdir. Buğday Çimi Suyu içeren bu ürün Nedeni belli olmayan her türlü kızarık ve kaşıntılı cilt problemlerinde güvenle kullanılır. Uzun süreli topikal steroid kullanımına zorunlu kalmış ciltlerde Bugday Çimi Suyu içeren bu Sprey güvenle kullanılabilir. Bazı Bulgular yaşlanma belirtilerini geciktirmeye yardımcı olduğunu da göstermektedir. Daha birçok kullanım alanı için www.drwheatgrass.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
    Buğday Çimi Suyu içeren bu Sprey in acil yardım durumunda, kanamalı bölgeye az bir miktar uygulandığında kanamayı durdurur.
    Molluskum , Egzama, Yanıklar, Diabetik ülser gibi Ciddi Yaralar, Saçkıran, Zona (Herpes Zoster), Kırmızı Cilt problemleri gibi hastalıkların tedavisinde en büyük yardımcıdır. Buğday Çimi Suyu içeren bu Sprey Her yaş için uygundur. Hamillelik döneminde, emzirme ve hamilelik çabaları esnasında güvenle kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  99. suan durumunuz ne gecırebıldınızmı yoksa dvmmı sdfı yasamaya gecmıs olsun bu arada

    YanıtlaSil
  100. Bende 3-4 yildir ayak sedefi icin doktorlarin verdigi ilac ve merhemleri surdum, iyi gelseler de tam gecirmediler, ayak tirnak mantari icin ictigim lamisil tablet (gunde 1 tane) sedefi tamamen gecirdi, ilaci birakinca tekrar olur mu bilmiyorum, deniyorum.

    YanıtlaSil
  101. cocuklugumdan beri sedef hastasiyim. Anadolu Lisesi sinavlarina hazirlandigim sene elklerimin uzerinde, dizlerimde, saclarimin icinde sedef vardi hep. Sonra Konya Tip Fakultesinde bir bayan doctor bundan yaklasik 17 18 sene once bana bir takim ilaclar Verdi. Yapmada dahil. hastaligim tamamen iyilesti. Ben buyumeye basladim. Izmir'e tasindik sedef tekrar yuzunu gosterdi ama bu defa yalnizca sac diplerimde. ve sac diplerim dermovate losyon, yapma ilaclarla kontrol altina alinmaya basladi. Ama bir sure sonar saclarimdaki kuruluk ilaclara ragmen iyilesmeyen bir seviyedeydi ve kasiyarak kanatiyordum. bundan yaklasik 5 sene once Alopesi Areata denilen bir hastaliga da yakalandigimi ogrendim. Bir bayan icin bunun ne denli zor oldugunu anlatamam. Sac kiran diyorlar halk arasinda. ama degil. kortizon igneleri etki etti biraz ama yine de hala sedef ve bu hastalikla yasiyorum. hala sac diplerim kuru, hala uykumda kasiyorum sac diplerimi. omuzlarimda surekli pul pul dokuntuler var. iki sene once kulak icimde yara gibi sedef cikti vuducumda yalnizca o bolgede oldugu icin doktorlar da ciddiye almadi. ama bu sene dirseklerimde kucuk kuruluklar belirdi ve dizimde minicik bir yara. sanirim vucuduma yayilmaya basliyor. Alopesi Areata ve sedefle ayni anda nasil mucadele ederim bilmiyorum. Tek bildigim Dokuz Eylul Tip Fakultesine defalarca gittim bu konu icin, sedefin tipta caresi olmayan bir hastalik olmadigini biliyorum ama hasta insanlari intorn doctor adaylarina bir seyler gosterebilmek icin denek olarak kullaniyorlar onun disinda gercekten col yak hastasimisiniz, gluten alerjiniz var mi, beslenmeden kaynakli mi bu rahatsizlik detayli bir tetkik yapildigini gormedim. cok yuzeyseldi. O kadar uzgunum ki Konya'da bana yardim eden doktorun su an Turkiye'nin neresinde gorev yaptigini bilmedigim icin. Tek bildigim bu hastaliklar sabir isi ve dogru doktorla karsilasacaksiniz. dediginize katiliyorum. az stress ve kabullenmek. Alopesi'yi kabullendigimden beri saclarimin uzamasinda artis var. Bugun kendim kestim saclarimi. Kuafore gitmeye utaniyorum. herkesin hasta oldugunu gorunce yorum getirmesi uzdugu kadar psikolojikmen de yorucu. Ben kel de kalsam vucudumun her yeri sedef yaralariyla kapli da olsa guzel oldugumu biliyorum. Kendinize inanin. ve sabredin. Herkese gecmis olsun. Allah sifa versin

    YanıtlaSil
  102. merhaba, emzirirken humira kullanan var mı bende bunu merak ediyorum?

    YanıtlaSil
  103. İsmim i Organ Cerrahisi uzmanı değilim, Irrua Uzmanı Hastanesi Dr. Wilson Smith ve biz satın alma ile uğraşmak durumunda satmak istiyorum, ve biz Nijerya, ABD ve Malezya bulunan insan, ama bizim merkez organ Nijerya'da. Eğer satış ilgileniyor iseniz Böbrek bize geri almak için bu yüzden bu daha devam edin edebilirsiniz çekinmeyiniz. Eğer böbrek satmaya hazır olmadığını ve bu bizim e-posta olduğunu.

    irruaspecialisthospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  104. Ben işsizlik 2 yıl ve çocuk olmadan 3 yıl sonra kurtuluş benim kaynak olarak (Druwagbale@gmail.com) kullanarak için Tanrı'ya teşekkür etmek istiyorum, kocam ben druwagbale bir Dr. tanışıncaya kadar, sadece kalbi kırık 2 yıl beni yalnız bıraktı aynı Dr uwagbale yardımcı, bu yüzden onunla temasa karar verdi ve ben ona her zaman sorunları söyledim diye güldü ve bu bir sorun olmadığını söyledi nasıl bir bayan tanıklık. Her şey üç gün içinde iyi olacak. Tam benim eski kocam üçüncü gününde beni arayıp şaşırttı beni ne bana ben fazla dört ay önce için geçerli olan bir şirket dedikleri oldu şaşırttı ve ben Dr. en kısa possible.Am olarak çalışmak üzere çok minnettar dönmek gerektiğini söyledi Eğer onunla temasa istiyorsanız uwagbale, onun e-posta olduğunu (druwagbale@gmail.com) onun numarası (2348038498883) web sitesi (www.uwagbale.simplesite.com) da onu gönderilecek sonra onu aramak ve olabilir sizin eski geri istiyorsanız (1) aşağıdaki gibi o büyüyü yapar. (2) Eğer ofisinizde terfi ister bir yumurta donör (3) gerekmektedir. (4) çalıştırdıktan sonra erkekler ve kadınlar isterim. (5) Bir child.or istiyorsanız size zor bir bebek (6) bulunmuştur eğer zengin olmak ister misiniz. (7) Sonsuza dek senin olmak için karı koca bağlamak istiyorum. (8) mali yardıma ihtiyacınız varsa. (9) Bir çocuğu evlat edinmek istiyor, (10) Eğer İlluminati üyesi olmak istiyorum.? Onu ulaşın (druwagbale@gmail.com) onun sayı Tanrı'nın adam aracılığıyla yardım, çünkü herhangi bir ruhu condern yok ama Tanrı'nın kimse her ruhunu sınamak, hatta 4 1 vs 1 JOHN yazılmıştır (2348038498883) 'dir. başarı

    YanıtlaSil
  105. ben sizin böbreğini satmak istediğini biliyorum. i Dr EHIS, bir cerrah olduğumu ve de ben EHIS Uzmanı Hospiotal de danışmanısın. Ben satmaya istekli olduğunu birinden böbrek satın almak istiyorum. sadece ilgilendiğiniz durumda, docspec94@gmail.com yoluyla bana ulaşın

    YanıtlaSil
  106. meraaba öncelikle çok geçmiş olsun bende sedef hastasıyım bende 4 5 aydır başladı bi telefonla bi anlık bi kaç saniyelik stresle önceleri kızarıklıkları kaşıntıları umursamadım ama sonra bütün vicuduma dagılınca anladım bi kaç doktora gittim oda ailem ve beni sevenlerim istedigi için yoksa ben hiç düşünmedim kendime sorun etmedim sonuçta rabbim verdi bu derdi bana ben ne diye bilirdim ki herkes böyle veremliymişim gibi ay ıy yaptılar baktım piskolojim bozuluyo bende kendi kendime o yaralar benim vicudumda açan güllerim dedim sıkıntı etmedim etmeyide düşünmüyorum çünki eyer rabbim bu derdi bugün bana vermişse mutlaka bi gün dermanını da verir ama iki krem var bildigim çok iyi gelen kendimde kullanıyorum faydasını da gördüm dermovate yeşil kutulu +elocon diye ikisini beş dk arayla sürerseniz çok faydalı saç dipleri içinde konozol şampuanla betasalic losyon 50 ml kullanmalısınız çok faydalı hemen iki yıkamada etkisini görürsünüz ve ayrıca hergün ezilmiş çörek otunu yogurda katıp yiyin artı lavanta çayı için etkileri inanın çok fazla rabbim hepinize saglık ve şifa versin geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  107. meraaba öncelikle çok geçmiş olsun bende sedef hastasıyım bende 4 5 aydır başladı bi telefonla bi anlık bi kaç saniyelik stresle önceleri kızarıklıkları kaşıntıları umursamadım ama sonra bütün vicuduma dagılınca anladım bi kaç doktora gittim oda ailem ve beni sevenlerim istedigi için yoksa ben hiç düşünmedim kendime sorun etmedim sonuçta rabbim verdi bu derdi bana ben ne diye bilirdim ki herkes böyle veremliymişim gibi ay ıy yaptılar baktım piskolojim bozuluyo bende kendi kendime o yaralar benim vicudumda açan güllerim dedim sıkıntı etmedim etmeyide düşünmüyorum çünki eyer rabbim bu derdi bugün bana vermişse mutlaka bi gün dermanını da verir ama iki krem var bildigim çok iyi gelen kendimde kullanıyorum faydasını da gördüm dermovate yeşil kutulu +elocon diye ikisini beş dk arayla sürerseniz çok faydalı saç dipleri içinde konozol şampuanla betasalic losyon 50 ml kullanmalısınız çok faydalı hemen iki yıkamada etkisini görürsünüz ve ayrıca hergün ezilmiş çörek otunu yogurda katıp yiyin artı lavanta çayı için etkileri inanın çok fazla rabbim hepinize saglık ve şifa versin geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  108. Merhaba.
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi Başbakan faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın. (privateloaninvestment@outlook.com) gerekli isim ve miktarı.

    bize ulaşın bugün (privateloaninvestment@outlook.com)

    YanıtlaSil
  109. Bende bi sedef hastasıyım yaklaşık 17 yıldır çocukken yakallandim malesef yaklaşık 10 yıl uyutmayi başardım ama son 5 yıldır geciremiyorum evliyim 6 yaşında bi kızım var 4 aylik ta hamileyim geçer diye umut ettim gebelikte geçme olasılığı var diye oda olmadı aksine şekil renk degistirdiler bu hastalık yüzünden asabi bi insan oldum kırıp geçiriyorum herşeyi pişman oluyorum ama nafile şükür etmek lazim ama buda bi dert bizi yoran üzen kahreden çocuklarım da olmasın başka bişey dilemiyorum sadece bu rahatlatıyor beni kızıma hamileyken sedef sifirdi vücudumda bu gebeligimde var korkuyorum bebegim dede çıkar mi diye filiz hanım uzun zaman olmuş ama suan sizi merak ediyorum nasıl oldunuz bebeginiz büyüdü herhangi bi problem varmı acaba diye Rabbim hepimize bu hastalıkla yaşama sabır etme gücü versin hep boyle dua ediyorum umarım bigun biri cikar da bu hastalığa ilaç bulur aminnnnnn

    YanıtlaSil
  110. Bende bi sedef hastasıyım yaklaşık 17 yıldır çocukken yakallandim malesef yaklaşık 10 yıl uyutmayi başardım ama son 5 yıldır geciremiyorum evliyim 6 yaşında bi kızım var 4 aylik ta hamileyim geçer diye umut ettim gebelikte geçme olasılığı var diye oda olmadı aksine şekil renk degistirdiler bu hastalık yüzünden asabi bi insan oldum kırıp geçiriyorum herşeyi pişman oluyorum ama nafile şükür etmek lazim ama buda bi dert bizi yoran üzen kahreden çocuklarım da olmasın başka bişey dilemiyorum sadece bu rahatlatıyor beni kızıma hamileyken sedef sifirdi vücudumda bu gebeligimde var korkuyorum bebegim dede çıkar mi diye filiz hanım uzun zaman olmuş ama suan sizi merak ediyorum nasıl oldunuz bebeginiz büyüdü herhangi bi problem varmı acaba diye Rabbim hepimize bu hastalıkla yaşama sabır etme gücü versin hep boyle dua ediyorum umarım bigun biri cikar da bu hastalığa ilaç bulur aminnnnnn

    YanıtlaSil
  111. Bende bi sedef hastasıyım yaklaşık 17 yıldır çocukken yakallandim malesef yaklaşık 10 yıl uyutmayi başardım ama son 5 yıldır geciremiyorum evliyim 6 yaşında bi kızım var 4 aylik ta hamileyim geçer diye umut ettim gebelikte geçme olasılığı var diye oda olmadı aksine şekil renk degistirdiler bu hastalık yüzünden asabi bi insan oldum kırıp geçiriyorum herşeyi pişman oluyorum ama nafile şükür etmek lazim ama buda bi dert bizi yoran üzen kahreden çocuklarım da olmasın başka bişey dilemiyorum sadece bu rahatlatıyor beni kızıma hamileyken sedef sifirdi vücudumda bu gebeligimde var korkuyorum bebegim dede çıkar mi diye filiz hanım uzun zaman olmuş ama suan sizi merak ediyorum nasıl oldunuz bebeginiz büyüdü herhangi bi problem varmı acaba diye Rabbim hepimize bu hastalıkla yaşama sabır etme gücü versin hep boyle dua ediyorum umarım bigun biri cikar da bu hastalığa ilaç bulur aminnnnnn

    YanıtlaSil
  112. Bende bi sedef hastasıyım yaklaşık 17 yıldır çocukken yakallandim malesef yaklaşık 10 yıl uyutmayi başardım ama son 5 yıldır geciremiyorum evliyim 6 yaşında bi kızım var 4 aylik ta hamileyim geçer diye umut ettim gebelikte geçme olasılığı var diye oda olmadı aksine şekil renk degistirdiler bu hastalık yüzünden asabi bi insan oldum kırıp geçiriyorum herşeyi pişman oluyorum ama nafile şükür etmek lazim ama buda bi dert bizi yoran üzen kahreden çocuklarım da olmasın başka bişey dilemiyorum sadece bu rahatlatıyor beni kızıma hamileyken sedef sifirdi vücudumda bu gebeligimde var korkuyorum bebegim dede çıkar mi diye filiz hanım uzun zaman olmuş ama suan sizi merak ediyorum nasıl oldunuz bebeginiz büyüdü herhangi bi problem varmı acaba diye Rabbim hepimize bu hastalıkla yaşama sabır etme gücü versin hep boyle dua ediyorum umarım bigun biri cikar da bu hastalığa ilaç bulur aminnnnnn

    YanıtlaSil
  113. Merhabalar ben de yaklaşık 5 yıldır sedef hastasıyım bir çok işaç denedim ama maalesef sonuç alamadım iki yıl önce tesadüfen kiliste bitkisel ilaç yapan bi emekli öğretmene rastladım üç aylık tedavi yolluyo ama ben denemek için bir aylık istedim ve gerçekten o ilacı kullandığım yerlerde sonradan hiç çıkmadı tamamen onarıldı.. fakat sonra kartını ismini cismini kaybettim şimdi farklı bölgelerde çıkmaya başladı ama maalesef o adamı bulamıyorum nette aradım.. bişgisi olan var mı bı konuda veya kiliste tanıdığı olup da araştırabilecek ?

    YanıtlaSil
  114. Hamileyken sedefiniz kaybıldumu ben 2 hamikekiğimdede kaybolmuştu ama 18 yıllık Sedef hastasıyım artık tedaviyi falanda bıraktım iyce kötüye gidiyorum.

    YanıtlaSil
  115. Borçlu musunuz? Eğer sağlık maliyetleri veya ödeme borçları veya finansal arıza durumunda nakit yükseltmek gerekiyor mu? Bekleyin! Opsiyon olarak böbreğini satan düşünün. Eğer bugün böbreğini satmak isterseniz. Hemen mesajı bize. Bir böbrek $ 400,000.00US Dolar maksimum miktar için satın alınır. Milli vakıf şu anda sağlıklı böbrek satın alıyor. İsmim Dr.Davidson olduğunu Böbrek Cerrahisi uzman böbrek Milli hospital.im bir Nefroloji duyuyorum ve biz de bir karşılık gelen donör yaşayan alım ve böbreklerde nakli ile anlaşma. Satmadan veya böbreğin e-posta yoluyla bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin satın ilgilenen varsa biz vb Hint, Kanada, İngiltere, Türkiye, ABD, Malezya, Güney Afrika ve Nijerya bulunur: jibodspecialisthospital@gmail.com~~dobj, geniune Need Bağışçılar senin cevaplarından bekliyorum .... Saygılarımla….

    YanıtlaSil
  116. Merhaba, Bayan Emmanuel Justina, zaman fırsat krediler hayat veren bir özel kredi borç veren kulüpler. Acilen senin borçlarını ödemek için bir kredi ihtiyacın var ya da işinizi geliştirmek için bir borca ihtiyacım var? Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir. Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var? tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü daha arıyor. Bireylerin bir kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı iş % 2 oranında yatırım yapmak faturaları ödemek için para ver. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve bir kredi sunmak istekli olacak sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorsunuz. Bu yüzden e-posta ile bize bugün: emmanueljustina536@gmail.com

    YanıtlaSil
  117. Merhaba benim adim gizem 16 yasındayım ve Sedef hastasıyım Filiz abla 11 senedir sürüyor ve tüm vucudumda var Malesef ben herseyı kafaya takan tiplerdenim senin gibi mükemmelliyetciyim 11sinifa gidiyorum seneye mezuniyetim var ve ne yapıcam bilmiyorum kıyafet acısından kısa kollu bile giyemiyorum ve yaklaşık 2senedir ne ilaç suruyorum nede doktora gidiyorum hep erteliyorum doktoru biktim artık en son hap kullandım oda yan etkileri çoktu bıraktım en çok korktuğun seyde genc kızım sonucta evlenebilicekmiyim yanı beni isteyen olurmu diye korkuyorum...

    YanıtlaSil
  118. Merhaba Filiz abla ben gizem 16 yasındayım 11 senedir Sedef hastasıyım 11.sinifa gidiyorum son 2senedir artık ilaçlarıda bıraktım kullanmıyorum en son hap kullandım yan etkileri çoktu ve bıraktım Sedef Yüzünden kremlerden sogudum el ve vucud kremi süremiyorum artık yapış yapış hissediyorum neyse konumuz bu deyil :) ... Seneye mezuniyetim var ne gıyıcem bilmiyorum kısa kollu bile giyemiyorum ve en cok korktuğun seyde evlenememek beni böyle isteyen olucakmi ? Tamam abartılacak derece deyil hastalığım ne hastalar var yatalak olanlar ama ilerde bende Bi yuva kurmak istiyorum ve endişeliyim iste ....

    YanıtlaSil
  119. Merhaba, benim kızımın tırnaklarında sedef oldu. Doktorun verdiği ilaçla iyi oluyor sonra yine aynı. Ben de istanbulda bir dr. Buldum dr. Elif güveloğlu , kızımı ona götürdüm , bitkisel tedavi verdi hem ağızdan hem de tırnaklara sürmek için çok şükür allaha iyileşti sadece ayak baş parmaklarında kaldı inşallah o da iyileşecek

    YanıtlaSil
  120. uygun fiyata köy sütüyle beslediğim kefir mayası ve evimde yetiştirdiğim kombu mantarı gönderebilirim iletişim için kombucayvekefir@gmail.com

    YanıtlaSil
  121. ARKADAŞLAR YORUMLARA "YARDIMCI OLABİLİRİM" DİYE YORUM YAZAQNLARI SAKIN ARAMAYIN.SAHTEKAR OLABİLİRLER. ADAMSA BURADA ANLATIR ZATEN DEVASINI BU DERDİN ! İNSANLARIN ÖMÜR BOYU ÇEKMEK ZORUNDA OLDUGU SEDEF KANSER GİBİ HASTAALIKLAR ÜZERİNDEN "İYİLEŞTİRECEĞİZ" DİYEREK İYİLEŞTİREMEYİP PARA KAZANIPTA ÇARE OLAMAYANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN

    YanıtlaSil
  122. Borçlu musunuz? Eğer sağlık maliyetleri veya nakit yükseltmek gerekiyor mu
    Mali arıza durumunda borç veya ödeme? Bekleyin! düşünmek
    Opsiyon olarak böbrek satmak. Eğer böbrek satmak isterseniz
    bugün. hemen bize mesaj. Bir böbrek miktarında sorumludur satın alınır
    ve $ 400,000.00US Dolar. Milli vakıf şu anda satın alıyor
    Sağlıklı böbrek. İsmim bir Nefroloji duyuyorum, Dr. Steven Brown
    Böbrek Milli hospital.im Böbrek Cerrahisi ve biz uzman
    Ayrıca yaşayan bir ile böbreklerin satın alma ve transplantasyon ile anlaşma
    İlgili verici. Biz, Hint, Kanada, İngiltere, Türkiye bulunmaktadır
    ABD, Malezya, Güney Afrika ve Nijerya vb ilgilenen varsa
    satılması veya böbrek satın almış aracılığıyla bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin
    E-posta: ubthspecialisthospital13@gmail.com, Geniune Bağışçılar Bekleyen Need
    senin cevaplarından için .... Saygılarımla….

    YanıtlaSil
  123. Eğer çok hakiki kredi mı arıyorsunuz? uygun bir faiz oranıyla? 2 ila 5 iş günü içinde işleme. Eğer sürekli Bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından geri çevirdi mı? mali yardım almak ilgilenen varsa kredi ve güvenlik sorunu size müşterileri hakkında endişe duyuyorlar şey, Tebrikler, çünkü burada bir okunaklı teklif olduğunu, bizim teklif için faiz oranı% 3'tür, bugün bize de temas: billywaynecooperative@gmail.com.

    Başvurucu Kişisel Bilgiler.

    Adınız:
    Tutar Gereken:
    Senin ülken:
    Kredi Süre:
    Senin adresin:
    Telefon numarası:
    Aylık gelir:
    Seks:
    Faks Numarası:
    Yaşınız:

    Yetkili Kişi: Billy Wayne.
    E-mail: billywaynecooperative@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse, lütfen bize ulaşın (privateloaninvestment@hotmail.com)

    YanıtlaSil
  125. Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak o riski yoktur.
    Ve bu bizim e-posta:
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))