21 Aralık 2009 Pazartesi

BEYAZ ŞALIM BİTTİ:)





Etsy'de görüp beğendiğim bu şalı haftasonu bitirdim.Değişik bir şal modeli oldu.Ören Bayan Dora marka ipten yaklaşık 3 yumakla ördüm. 60 ilmekle başlayıp yaklaşık 120cm kadar düz ördüm.En sıkıcı tarafı bu kısımdı.Dümdüz , modelsiz örgü örmeyi sevmiyorum çünkü.Sonra da kenarını tığla işledim.
 
Bu şalı farklı şekillerde takabilirim.Bence bir broşla çok şık durabilir.Acaba diyorum,şalın üstüne bişeyler işlesem mi?Kurdeleden çiçekler yada siyah iple işlenmiş kar tanesi motifleri hoş durabilir.Bana bir akıl verirmisiniz?



7 yorum:

  1. ellerine sağlık sade hali de güzel ama üzerine çıkarılabilir birşeyler yap derim ben gerektiğinde sade kullanırsın giyeceğin kıyafete uygun broş olabilir minik tığla örülmüş güller olabilir, kar taneside iyi fikir

    YanıtlaSil
  2. Sevgili filiz çok şık olmuş. Üzerine bahsettiğiniz gibi kar taneleri serpiştire bilirsiniz.Rengi ise simli beyaz ip olabilir,şalınızı ayrı bir ışıltı hareketlilik vere bilir benim nacizane fikrim.İyi günlerde kullanın.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. sevgili Belgin ve Bahar,
    verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim,dikkate alıcam hepsini..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. merhaba arkadaşım kurabiyelerle ilgili sorunu hemen cevaplamaya geldim. a4 kağıdınını kesmeye uğraşma ben küçük tel. not kağıtlarını kalıp yaptım,fırın tepsine alüminyüm folyo ser 160' pişir kağıtlar yanmıyor kağıt yanmışsa kurabiyelerde çoktan yanmıştır zaten:)

    YanıtlaSil
  5. elifcim çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için yarın denicem umarım seninkiler gibi süper olur:)

    YanıtlaSil
  6. Bunu bende görmüştüm elinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. http://belguzaranne.blogspot.com4 Şubat 2011 23:17

    selam canım amacan kılıfları çok şık olmuş elıne sağlık ıyı gunlerde kullanın

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))