26 Eylül 2010 Pazar

SONUNDA BULUŞTUK ,KAYNAŞTIK:))

Uzun zamandır beklediğim buluşma bugün gerçekleşti:Blog yazarları buluşmasının 3.ayağı Beşiktaş'ta yaklaşık 70 blogcunun katılımıyla Cafe Mania'da bugün gerçekleşti.Aralarında ben de vardım tabi:)Hiç kaçırır mıyım:)Sabah 5.10 treniyle İstanbul'a doğru yola çıkarken biraz heyecanlıydım doğrusu,uzun zamandır izleyicisi olduğum ,görüştüğüm arkadaşlarımla ilk kez karşılaşacaktım ne de olsa...Haydarpaşa'ya vardıktan sonra Kadıköy'den Beşiktaş'a vapurla geçtik.Sonra da Cafe Mania'yı bulduk.İçeri girdiğimde ilk önce buluşmayı organize eden arkadaşlarımdan biri olan Burcu'yu gördüm.Yani buluşmaya ilk gelenler arasındayım:)Kısa zamanda herkes geldi.
Tanışmalar,kahkahalar,şaşkınlıklar birbirini izledi.Herkes çok keyifliydi.Blogcuların bir kısmı önceki buluşmalardan birbirlerini tanıyorlardı,ama aramızda benim gibi ilk kez gelenler de vardı.Kahvaltımızı yaparken etrafımdaki yazarlarla tanıştım.Hepsi de çok şeker insanlar,şimdiye kadar tanışmadığımıza,bloglarını keşfetmediğime üzüldüm.Umarım bundan sonra sık sık görüşürüz.Ayrıca blog dünyasına adım attığımdan beri takip ettiğim Özge Sipahioğlu ile tanıştım.Sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi herkesle uzun uzun sohbet ettim.
Biz sohbet ederken Burcu fotoğraf çekmekle meşguldü.Diğer organizatörümüz Zeynep ise çay servisiyle meşguldü:)

Bakın Burcu'yla Zeynep aynı karedeler.Bu güzel organizasyonu yaptıkları için,hepimizle teker teker ilgilendikleri için her ikisine de buradan tekrar teşekkür ediyorum.Süperdiniz kızlar:)

Hanımlar sohbeti koyulaştırırken...
Eşler de kendi sohbet ortamlarını çoktan oluşturmuşlardı:)


Kahvaltının ardından blog yazarları olarak sırayla kendimizi tanıttık,bloglarımız ve hayatımızla ilgili kısa konuşmalar yaptık.Sakarya'dan sırf bu  buluşmaya katılmak için geldiğimi duyan bloggerlardan alkış bile aldım:)Sevgili Demet ve Bahar,sizleri tanımak çok güzeldi,umarım bundan sonra da görüşür,arkadaşlığımızı devam ettiririz.
Buluşmaya iyiki gitmişim,o kadar yolu gittik,yorulduk ama buna fazlasıyla değdi.Blog yazmayı,blogumu,blog dünyası sayesinde tanıdığım arkadaşlarımı çok seviyorum.Hepsi benim için çok değerli...Umarım blog yazarları buluşmaları devam eder ve yine bir araya gelip iyi vakit geçirebiliriz.
Ayrıca bu buluşmaya gitmem için beni yüreklendiren ve tüm gün bana eşlik eden sevgili eşime de teşekkür ederim.Buluşmanın ardından kısa bir İstanbul turu yaptık.Ayrıntılar bir sonraki yazımda...Herkese mutlu bir hafta dilerim...
Ayrıca

19 yorum:

  1. of inan senin geldiğini bilsem gelirdim :(

    YanıtlaSil
  2. Filizcim, seni tanımak da çok güzeldi :) Hazırladığın postu zevkle okudum. Bundan sonra takipteyim ;) Yine görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  3. Filizcim iyi ki geldin ve iyi ki bizimleydin aramızda yol farkıyla en çok yorulan da sendin:) çok uzun sohbetler edemesek de seni tanımak çok güzeldi, tekrarında yeniden görüşebilmek üzere:)

    YanıtlaSil
  4. merhaba filiz'cim ne mutlu sana. koca bir alkışta benden. ne iyi ettin gitmekle çok güzel fotolamış ve çok güzel anlatmışsın hani gitmişin yarısı kadar oldum:) darısı buluşamayanların başına, sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. What happy pics you have there... thankyou for stopping by my blog and hope you have had a great weekend :))

    YanıtlaSil
  6. Filizcim iyiki uzak diye vazgeçmeyip gelmişsin. Seninle tanıştığıma çok memnum oldum :)

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle katılıyorum,çok güzel ve başarılı bir organizasyondu!Ben de çok güzel zaman geçirdim,yeni arkadaşlar tanıdım!Bundan sonraki buluşmalarda da beraber olabilmek dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  8. Canımm iyi ki gelmişsinn :) çok sıcak ve güzel bir organizasyondu, bir diğerini dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  9. filizciğim aramızda olduğun ve kart işindeki yardımların içinde teşekkürler. bundan sonraki organizasyonlarda görüşmek dilegiyle :))

    YanıtlaSil
  10. Filizciğim, seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Gerçi ayrı masalarda olduğumuz için sohbet edemedik ama olsun. Darısı diğer buluşmalara. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Filizcim bende seni tanıdığıma çok sevindim. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) Güler yüzün için:) Ben de çok beğendim senin sayfanı, fotoğraflarını. Bundan sonra bende burdayım:)

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Filiz katılabilmene çok sevindim inşallah bende bir dahaki sefere bu ortamda olmak isterim. Bloğunu Kızım Canan Bahadır ''Kitap kurduyum ben'' sayesinde keşfetim ve izlemeye aldım..Görüşmek üzere sevgilerimi bırakıyorum..

    YanıtlaSil
  13. sen o alkışların hepsini hak ettin. . sen sakaryadan geldim diyince bizim masada anadolu yakasından gelip yol için sızlananlar -ki kesinlikle o ben değilim :P -utandı :)))

    ayrıca tebrik etmek istedim seni. tanıştığımıza sevindim ;)

    YanıtlaSil
  14. Filizcim iyiki geldin ve iyiki aramızdaydın. O tatlı yüzünü görüp seni tanıma imkanı bulduk. Ayrıca desteğinden dolayı eşine de teşekkür ederiz. Yine yeni bulışmalarda görüşmek ve bol bol sohbetleyebilmek dileğiyle hoşçakalmanı diliyorum...

    YanıtlaSil
  15. iyi ki de gitmişim gerçekten bu buluşmaya,birbirinden güzel insanlar tanıdım bu sayede.yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar..

    papatyacım ben de seninle görüşebilmeyi çok isterdim,bir dahaki sefere İstanbula gelmeden haberleşelim görüşelim canım..

    sevgili Şükran hanım,anne kız blog yazarı olmanız ne kadar hoş:)inşallah bir sonraki buluşmada yüzyüze konuşur,sohbet ederiz..

    hepinizi kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  16. Oh ne güzel buluşmalar yapılmış herkes süper görünüyor:) Yalnız sabah 5 treniyle gitmen çok fena ben 7 dekine binerken bile işkence çekiyorum:)

    YanıtlaSil
  17. birdahaki bulusmaya kesin bende gelecem, sirf ordaki yemeklerden yemek icin hahaha

    YanıtlaSil
  18. cok uzun yoldan gelen sevgılı arkadasımmm senı tanıdıgıma cok mutlu oldum svgler

    YanıtlaSil
  19. Tanıştığımıza çok sevindim...
    Daha sık görüşmek üzere
    sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))