1 Eylül 2010 Çarşamba

SONBAHAR KAPIDA...

Bu yaz hepimiz neme ve sıcağa fazlasıyla doyduk sanırım.Şahsen ben sonbaharı da kışı da çok özledim.Bu yüzden sabah güne yağmurla uyanınca çok mutlu oldum:)Ayrıca bugün yeni okulumuzdaki ilk günümüzdü,haliyle biraz heyecanlıydık.Yağmur altında yürüyerek gittik yeni okulumuza.İlk gün için fena değildi,inşallah uyum sağlamakta zorlanmayız.
Sonbaharın müjdecisi bu serin günde annemin motif makinesi kullanarak benim için yaptığı şalı sizlerle paylaşmak istedim.
Simli iple yapmış annem şalı,motiflerin etrafına da örümcek geçmiş,en son sırada fıstıkların üzerine de beyaz boncuklar koymuş.Canım annem ellerine sağlık,bitanesin sen...Kullanmak için sabırsızlanıyorum:))

3 yorum:

  1. FİLİZCİM HADİ BAKALIM OKUL TEKRAR HAYIRLI OLSUN ,ALIŞIRSIN MERAK ETME SEN,SENİN GİBİ CANDAN BİR İNSAN HER ORTAMA EN KISA SÜREDE ALIŞIR,ÇOK AZ ZAMAN SADECE,BU ARADA ŞALIN DA ÇOK GÜZEL OLMUŞ,ANNECİĞİNİN ELLERİNE VE DE EMEĞİNE SAĞLIK,SEN DE İYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Filiz, yeni okulun hayırlı olsun canım.
    Annenizin o güzel ellerine emeğine sağlık çok zarif bir şal olmuş.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle sevgiyle kalın.....

    YanıtlaSil
  3. Çok beğendim, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))