20 Eylül 2010 Pazartesi

OKULA DÖNÜŞ...

Yeni eğitim -öğretim yılı tüm öğrencilere,velilere ve meslektaşlarıma hayırlı uğurlu olsun,Allah zihin açıklığı nasip etsin yavrularımıza,biz öğretmenlerine de kolaylıklar versin inşallah.Bugün okuluma gidemedim,çünkü ingilizce öğretmenleri için düzenlenen mesleki eğitim seminerine katıldım.Seminer tüm hafta devam edecek,dolayısıyla yeni öğrencilerimle haftaya Pazartesi tanışabilicem.Seminerden sonra SAMEK kurslarına kayıt yaptırmaya gittik ama ne yazık ki kaydolamadık:(Ben ahşap boyama kursuna gitmek istiyordum, eşim de kaligrafiye gidecekti ama ikisinin de saatleri bize uymadı malesef.Çok üzüldüm ama pes etmedim,ben bu işi kafama koydum bir kere,kitabını alırım,internetten bakarım,blogcu arkadaşlarıma sorarım yine de öğrenirim inşallah:)Aslında daha önce yarım günlük hızlandırılmış bir kursa katılmıştım seneler önce.Az çok aşinalığım var.Hafta sonu blogcularla buluşmaya gittiğimde İstanbul'dan malzemelerimi almayı düşünüyorum.Umarım becerebilirim.Azmin elinden ne kurtulur değil mi?

16 yorum:

  1. hayırlı olsun yeni bir okul yeni öğrenciler umarım herşey güzel olur . benim kızımda bugün anasınıfına kayıt ettik :)) bizde okullu olduk artık :))

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yıl diliyorum bende bu sene hem meslektaşlarıma hem de bizm kadar yorulan annelere:)

    YanıtlaSil
  3. Yeni çalışma yılınız da kolaylıklar diliyorum...ahşap boyama konusunda ısrarcı olursanız mutlaka öğrenebilirsiniz. Mesela ben kendi başıma öğrendim. Tabi incelikleri öğrenmek için kursa gitmek şart. Umarım herşey gönlünüzce olur...Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. yeni eğiitim öğretim yılınız hayırlı olsun. yeni öğrretim yılı sizlere ve öğrencilere başarı getirir inşallah

    YanıtlaSil
  5. öğretim yılın hayırlı olsun arkadaşım, yeni şehrin ve okulunda güzel yıllar geçirmeni dilerim. güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. ömrüm yeterse kızlarımın mesleğinide,düğünlerinide yayınlarım inşallah, evlenmelerine nasıl razı olacaksam:)

    YanıtlaSil
  6. Oi, vim retribuir sua visita!
    Obrigada, apareça sempre!
    Abs!

    YanıtlaSil
  7. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun..

    Hepimize kolay gelsin;)

    www.pelince.com

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar birbirinden güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.hepinizi öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  9. iadei ziyarete geldimm:)meslektaşım hayırlı uğurlu olsun yeni eğitim öğretim yılımız

    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Ben, bir kucakla blogunnuza önce

    YanıtlaSil
  11. SEVGİLİ Filiz, yeni ğretim yılınız hayırlı olsun canım. Rahatlıkla yapabilirsiniz bahsettiğniz gibi azmin elinden kurtulmaz.

    üzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  12. sevgili moda-kesh meslektaşmışız ne güzel canım hoşgeldin:)

    thanks vivian:)

    thanks priscila:)welcome:)

    belgincim çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  13. SEVGİLİ MESLEKDAŞIM EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ KAYIRLI OLSUN..BLOGUNU GEZDİM ÇOK BEGENDİM..ELLERİNE SAĞLIK BU NE GÜZEL ŞEYLER BÖYLE...
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  14. slm.bende dikiş kursuna gitmek istiyorum.ama çok da üşeniyorum.şimdi tuba arkadaşımızın gönderdiği boncukları değerlendirmek istiyorum bakalım.

    YanıtlaSil
  15. sevgili neşeli günler ziyaretin ve güzel yorumun için teşekkürler..

    uğurböceği,işte herşey istediğimiz gibi olmuyor ama başka kapılar açılabiliyor önümüzde,değerlendirebilene aşkolsun:)sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))