8 Eylül 2010 Çarşamba

BAYRAM HERKESE BAYRAM OLSUN...

Eskiden bayram günleri benim için hüzün,ayrılık ve gözyaşı demekti.Bayram sabahları ailemizden ,sevdiklerimizden uzak olduğumuz için boynumuz bükük,kalbimiz buruk olurduk eşimle.Ben dayanamaz ağlardım eşim teselli etmek için kırk takla atardı:)Hele de annemlerle telefonda bayramlaşırken çaktırmadan akıtırdım gözyaşlarımı...Allaha sonsuz şükürler olsun bu bayram bize gerçekten BAYRAM olacak.Rabbim kimseyi bayramlarda sevdiklerinden ayrı koymasın.
Yarın sabah Eskişehir'e gidiyoruz trenle.Oradan da bir yazı girebilirim umarım.Şimdiden hepinizin bayramını yürekten kutlarım.Bayramı bayram gibi yaşayalım inşallah,sevdiklerimiz hatırlayalım,akrabalarımızın hal-hatırlarını soralım,çocukları sevindirelim,küslüklere son verelim.Bizi bayrama eriştiren Allaha sonsuz şükürler olsun.Büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim:))Hayırlı bayramlar ...

8 yorum:

  1. sEVGİLİ FİLİZ,Yüreğinizde damla damla umut,günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdikleriniz yanınızda, yüzünüzdeki tebessüm hiç eksilmesin.
    Bayramınız kutlu olsun.

    Sevgiyle kalın......

    YanıtlaSil
  2. sevgili adadeniz sana da iyi bayramlar.

    yeşimcim teşekkür ederim senin de bayramın mübarek olsun..

    belgincim güzel yorumun için teşekkürler,bayramınız kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  3. filizcim umarım bundan sonraki tüm bayramlardan sevdiklerinle olursun."eskişehirde bayram" konulu bir yazı bekliyorum senden, resimleriyle, yazısıyla içimizi ısıtacak...iyi bayramlar:))

    YanıtlaSil
  4. hayırlı bayramlar canım.önerini okudum ama o tren kaçtı:)))evliyim yakında 4 yaşına gircek bir köy kızım var:)))ama bekar olanlara kesinlikle önerilir!!!REFA

    YanıtlaSil
  5. canım arkadaşım hayırlı bayramlar.seni kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. dileklerine katılmamak elde değil. bayramın kutlu olsun... iyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  7. filizcim bayramlarını hep bu şekilde mutlu geçirmen dileğiyle,iyi bayramlar canıım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))