28 Eylül 2010 Salı

AYŞE ELİF İÇİN DUA ZAMANI...

Dün akşam canımızı çok sıkan bir haber aldık,görümcem Emine'nin biricik bebeği,ailemizin gözbebeği Ayşe Elif hastalanmış.Şu anda Edirne'de üniversite hastanesinde yatıyor.Henüz 6 aylık olan miniğimize hipotoni teşhisi konmuş.Şu anda gerekli tahliller ,araştırmalar yapılıyor,hastalığın tedavi süreci Cuma günü belli olacakmış.Ayşe Elif'te gelişme geriliği vardı,6 aylık olmasına rağmen başını tutamıyor,istenen kiloya gelemiyordu,sürekli gittiği doktoru bunun normal olabileceğini söylemiş ama ailesi emin olmak için üniversite hastanesine götürünce hasta olduğunu anlamışlar.Henüz hastalığın hangi boyutta olduğu belli değil,basit bir vitamin eksikliği de olabilirmiş ,beyinsel bozukluk ta Allah korusun...Öğrendiğimden beri moralim çok bozuk,aklımda hep Ayşe Elif var.İnşallah kötü bir şey olmaz.Hayırlı haberler alırız umarım.Allah şifa versin bebeğimize ve bütün şifa bekleyenlere..Lütfen dualarınızı esirgemeyin,bizim de şimdilik elimizden gelen ancak bu...

31 yorum:

  1. En kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah Ayşe Elif!Dualarımız onunla...

    YanıtlaSil
  2. iyi haberlerini alıcaz inşallah umudunu yitirme ve ALLAH a güven en doğrusuna O kara verecek. Dualarımızın kabul olması dileği ile...

    YanıtlaSil
  3. Filiz hanım çok üzüldüm.ALLAH şifa versin.Benimde 11 aylık kızım var.Yaz tatilinde mikrobik ishal olmuştu.Hastanede yattık.Yüksek ateş vs.Ne olduğu hiç önemli değil.İNSAN çok üzülüyor.ALLAH size ve bütün hasta olanlara şifa versin.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Allahım şifasın versin inşallah canım çok zor..

    YanıtlaSil
  5. dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar,çok teşekkür ederim hepinize..

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim Zeynep,inşallah en kısa zamanda şifa bulur miniğimiz..

    YanıtlaSil
  7. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah minik prensesin..Moralini yüksek tut caım,Allah büyüktür,inşallah sağlığına kavuşur Ayşe Elif en kısa zamanda..dua ile..

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim Zelihacım,Rabbim dualarımızı kabul etsin açil şifalar versin inşallah...

    YanıtlaSil
  9. En iyiyi düşünerek olumlu enerji vermek lazım, ailenin minik yavrusu bunu atlatıcak ve ne kadar güçlü olduğunu size gösterecektir. Allah en kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip eder inşallah!

    YanıtlaSil
  10. haklısın sebicim,olumlu düşünmek lazım,inşallah dualarımız kabul olur..desteğin için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  11. canım bebiş umarım hiçbişeyin yoktur..

    YanıtlaSil
  12. çok geçmiş olsun, Allahım hepimizin evladını bağışlasın. inşallah kısa zamanda iyileşir ve evlerine mutlu mutlu dönerler.

    YanıtlaSil
  13. Acil şifalar dilerim.bebek-çocuk rahatsızlıkları insanın canını çok acıtıyor.

    YanıtlaSil
  14. Ne kadarda güzel ismi varmış Ayşe Elif..Doktorların sözünü dinlemeyip tedbirli davranmanız bebeğinizin canını kurtaracak belki de..İnş dediğin gibi vitamin eksiğinliğinden bir durum söz konusudur ve en yakın zaman da geçer..Rabbim Şafi ismi ile Şifalar versin..Haberlerlerini bekliyorum canım..

    YanıtlaSil
  15. Çok çok geçmiş olsun Filiz..

    YanıtlaSil
  16. allah şifasını versin inşallah
    kısa sürede düzelir umarım kötü bişeyi çıkmaz kötü düşünmeyelim iyi şeyler düşünelimki iyi olsun tekrar çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  17. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur daha çokta minikmiş

    YanıtlaSil
  18. Canımmm çok geçmiş olsunn,hiç kolay değil böyle durumlarla karşılaşmak,bu durumlarda beklemek ama eminim ki en kısa zamanda geçecek...çok çok geçmiş olsun,güzel haberlerini bekliyorum...

    YanıtlaSil
  19. Filizcim, bir bebeğin hastalığını duyunca daha kötü oluyorum. Derdini anlatamayan küçük bir hasta çok zor. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. dualarım sizinle.

    YanıtlaSil
  20. geçmiş olsun , umarım her şey yolunda gider

    YanıtlaSil
  21. Rabbim tez zamanda şifa versin Ayşe Elif'e, sağlıklı upuzun bir ömrü olsun inşallah, amin.

    YanıtlaSil
  22. canım arkadaşlarım dualarınız,güzel dilekleriniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.inşallah bebeğimizin iyi haberlerini verebilirim sizlere..

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Filiz, Ayşe elif'e acil şifalar diliyorum tabi ki dualarımız ona ve bütün çocuklara olsun.. en kısa zamanda buradan senden onunla ilgili güzel haberler almak ümidiyle sevgiler ve dualarımız onunla canım..

    YanıtlaSil
  24. teşekkür ederim Şükran hanım,dileklerinize gönülden katılıyorum.

    YanıtlaSil
  25. Çok üzüldüm yaa, cidden kardeşimi kaybettim geçen sene ve.. cidden şuan çok üzüldüm, dua edeceğim emin ol, iyi haberlerinizi bekliyoruz :(

    YanıtlaSil
  26. bu gecekı tum dualarım ayse elıf e ...
    cok gecmıs olsun cnmm

    YanıtlaSil
  27. Allah şifalar ihsan etsin minik bebeğinize geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  28. Duanızı gönderdik. Allah acil şifalar versin, derdi veren dermanını da, ecrini de verir.

    YanıtlaSil
  29. dualarınız için çok teşekkür ediyorum ve yürekten amin diyorum...bugün bebeğimizin beyin emarı çekilecek,inşallah iyi haberler alırız..

    YanıtlaSil
  30. Ayyy inanmıyorum ya! Nasıl bu normal derler! Yani insan bir doktora güvenmeyecek de kime güvenecek! Filizcim çok üzüldüm. Çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda daha iyi bir tedavi görür hızla iyileşir. Canım benim:( Çok öpüyorum bebişi. Dualarımız onunla...

    YanıtlaSil
  31. Üzüldüm. :(

    Allahtan acil şifalar diliyorum.

    İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur Ayşe Elif.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))