30 Mart 2013 Cumartesi

KAHVALTIYA SICACIK POĞAÇALAR

Kim bir tatil sabahı mis gibi poğaça kokularıyla uyanmak istemezki...Biz minik prensesle sabahın 5 buçuğunda güne başladığımızdan o mis kokularla uyanan şanslı kişi eşim oldu bu sabah bizim evde:)Uzun zamandır hamur işleriyle aramız açıktı malum kilolar yüzünden..Giden 1.5 kilonun ardından bu hasrete bir son verdik bu enfes poğaçalarla...Tarif sevgili Cahide Sultan'dan.Buradaki tarifin malzemelerinin yarısını kullanarak tam sekiz tane poğaça elde ettim.Kolaycacık yapılan bu poğaça 3 paket kabartma tozuyla yapılıyor,bu yüzden yumuşacık puf puf oluyor.Şu tabakta gördüklerinizden geriye hiçbirşey kalmadı yani işte o kadar söyleyeyim:)Zelihacık beğendi ve iştahla yedi,ah ben daha ne isterim:))

Herkese günlük güneşlik musmutlu bir haftasonu dilerim:)

6 yorum:

  1. elinize sağlık, bayılırımmm... :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyor....kahvaltıya poğaça deyince Ahmet'in yüzünü görür gibi oldum..ellerine sağlık.. afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  3. benimde favori pohçalarımdan çok güzel oluyor, elinize saglık tambugday unundanda çok güzel oluyor deniyebilirsiniz sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. bende 1 kez yapmıştım,tek fark,yuvarlak yapıp,üzerine bişey sürmeden bayat ekmeklerden yaptığım galeta ununa buladım,adıda 3 2 1 poğçasıydı.görüntüsüde tadıda çok güzel oluyor,yumuşacık.

    YanıtlaSil
  5. teşk.ler paylaşım için çok leziz elinize saglık

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))