10 Kasım 2010 Çarşamba

İYİKİ DOĞDUM AMA ARTIK 30 OLDUM...

Doğum günlerimi severim, aslında severdim ta ki bugüne kadar:(Geldi gelecek derken işte tarih 10 Kasım 2010 ve ben an itibariyle artık 30 yaşındayım.Hep merak ederdim 30 yaş sendromu nedir diye ,zamanı gelince insan çok iyi anlıyor ne demekmiş...
10 Kasım 1980 günü Sakarya'da bir köy evinde dünyaya gözlerini açan küçük kız artık büyüdü,senelerce okudu,iş güç sahibi oldu,evlendi yuva kurdu..Hayatındaki artıların hep eksilerinden fazla olduğunu düşündü,haline hep şükretti.Muhteşem bir aileye sahipti çünkü,en kötü zamanlarında hep yanında olan,sevgisini,desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sevdikleri vardı.Hem zaten bu hayatta üç yanlış bir doğruyu götürmüyordu,herkes hata yapabilir,yeniden başlayabilirdi.O da öyle yaptı.Sevdiklerini arkasına alarak dimdik yoluna devam etti.Hayatının en zor zamanlarında karşısına hayatının aşkı çıkıverdi.Sevdiceği ,birtanesi,gündüzlerinin güneşi,gecelerinin dolunayı,kalbinin aynası,biricik eşi...Hayat onunla yeniden başladı,toz bulutları yerini sımsıcak, apaydınlık güneşe bıraktı.El ele verdiler ve hayata sımsıkı sarıldılar beraber...
İşte böyle benim hikayem.Dolu dolu 30 senem geçmiş bu dünyada ve şimdi doğum günleri benim için  farklı bir boyuta büründü.Artık geçmişin muhasebesini daha sık yapar oldum.Ömrümüzden bir yıl daha eksildi işte nihayetinde..
Yaşamımda durduğum yerden memnun muyum,evet memnunum:)İçimde keşkelerim yok mu evet var tabi ama geçmiş geçmişte kaldı,şimdi umutla geleceğe bakmak zamanı.Yeni yaşımda en büyük dileğimin gerçekleşmesini istiyorum ve hep bunun için dua ediyorum...

15 yorum:

  1. Yeni yaşın kutlu olsun tatlım.Allah nice uzun yıllar versin sana ailenle beraber.30 yaş sanıldığı gibi bunalımlara giriceğin,sendromlu yıllar başlangıcı değil.Bilakis 30 undan sonra insan daha farklı bakıyor hayata,daha oturaklı oluyorsun.Zevklerin değişiyor.Yemeklerde dahi sevmediğin şeyleri sevdiğini farkediyosun.Hayat gözüne farklı geliyor.Kısacası herşeyi daha bir severek yaşıyosun.Gönlündeki tüm dileklerinin hakkında hayırlı olmasını diliyorum.Allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
  2. Yeni yaşın kutlu olsun tatlım.Allah nice uzun yıllar versin sana ailenle beraber.30 yaş sanıldığı gibi bunalımlara giriceğin,sendromlu yıllar başlangıcı değil.Bilakis 30 undan sonra insan daha farklı bakıyor hayata,daha oturaklı oluyorsun.Zevklerin değişiyor.Yemeklerde dahi sevmediğin şeyleri sevdiğini farkediyosun.Hayat gözüne farklı geliyor.Kısacası herşeyi daha bir severek yaşıyosun.Gönlündeki tüm dileklerinin hakkında hayırlı olmasını diliyorum.Allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
  3. gelin sepeti,çok teşekkür ederim evet insan biraz önyargılı oluyor bu 30 lu yaşlara ama dediğin gibi her yeni yaş insana farklı deneyimler katıyor,olgunlaştırıyor.zaten her yaşın ayrı güzelyanları var.ben de öyle düşünüyorum ama yine de içim biraz buruk ki bunun sebebi artan yaşım değil..

    YanıtlaSil
  4. Filizcim, 5 ay önce 30'una basmış biri olarak 30'a hoşgeldin diyorum. yirmi ile başlamayan bir yaş söylediğin için ilk başta dile tuhaf geliyor ama yeni bir başlangıç gibi sanki :) herşey gönlünce olsun arkadaşım, iyiki doğmuşssun ve tanışmışız. yazılarını okurken güzel gülen yüzün gözümün önüne geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Handecim hoşbulduk canım,30'lu yaşlarındaki kadınlar kulübüne ben de geldim:)haklısın söylemesi biraz acayip ama alışıcam tabiki.güzel dileklerin için teşekkür ederim canım,ben de seni tanıdığım için çok mutluyum güzel arkadaşım:))

    YanıtlaSil
  6. Gülin'den teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  7. yeni yaşın kutlu olsun canım.ben bugün 30 yaşımı doldurdum benimde yarın doğum günüm.o kadar güzel yaşadımki 30.yaşımı her şeye yeniden başladım diyebilirim.inşallah senin içinde iyiliklerle güzelliklerle mutluluk ve başarılı en önemliside sağlıklı günlerle dolu dolu geçer yeni yaşın.nice senelere

    YanıtlaSil
  8. sevgili lebude,umarım ben de harika bir giriş yaparım otuzlu yıllara:)buna çok ihtiyacım var zaten.verdiğin moral ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  9. canım benim öncelikle doğumgünün kutlu olsun,inan bana herkesin hayatında çok fazla inişler çıkışlar oluyo ve nedendir bilmem yaş ilerledikçe doğumgünleride bol neşe yerine bir garip hüzün getiriyo inasının üzerine...

    30 yaş sendromu :))

    şimdi 35,im 5 yıl öncesini hatırlıyorum çıldırıcak gibiydim,sanki herşeyim,gençliğim o incecik görünüşüm,elimden alınıcak ve geriye çok çirkin duba gibi bi kadın gelecek düşünceleri hangi ara kafamdan sıyrılıp gittiler farkında deyilim :))

    ama inan 30,dan sonra hem hayatla hemde kendiyle tanışıyo insan :)

    üstteki postunuda okudum,sevdiceğin ve sen bi ömür mutlu olun inşallah,en kısa zamandada dileğinin olmasını diliyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Fisuncum ne kadar güzel ifade etmişsin hissettiklerimi...önyargılar insanı korkutuyor ne yalan söyleyeyim:))bu güne kadar hep koşturmaca vardı hayatımda şimdi herşey rayına oturdu gibi,hayatım düzenli,işim gücüm herşey ona göre.bundan sonra kendime ve sevdiklerime daha çok vakit ayırıp onlarla kaliteli zaman geçirmeyi artırmak istiyorum.
    güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim canım.anlamışsın sen ne dilediğimi:))

    YanıtlaSil
  11. sevgili Filiz iadei ziyarete geldim, bu fırsatla doğum günü kutlar, her şeyin gönlünce olmasını dilerim, bence hayat bu yaşlardan sonra başlıyor, sevgiyle kal:))

    YanıtlaSil
  12. hoşgeldin inci çiçeği,teşekkür ederim,umarım dediğin gibi olur da depresyona girmem:))

    YanıtlaSil
  13. canım benim doğum günün kutlu olsun 30 lu yaşlar en güzel yaşlardır merak etme bak ben 37 yim mesela ağlıyomuyum hayırrr çok da mutluyum .bu arada o en büyük dileğin en kıssa zamanda gerçekleşir inşallah en kıssa zamanda kucağına alırsın yeterki pes etme peşinden koş .benim abimin karısı tam 12 sene koştu o en büyük dileğin peşinden şimdi 2 yaşında bi canavarımız var

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))