10 Nisan 2014 Perşembe

NERELERDEYDİM, NELER NELER YAPTIM?



Herkese merhaba!Çok şükür iki haftalık bir aradan sonra tekrar buradayım.Merak eden oldu mu bilmem ama ben yine de anlatayım.Malum daha önce bahsetmiştim YDS ye hazırlandığımı.Sınav geçen pazar günüydü.Nasıl mı geçti?Berbat...Tek kelimeyle..

Yıllar sonra ilk kez böyle bir sınava girdim,çok iyi de hazırlanamamıştım zaten .O kadar yoğun iş ve ev temposu arasında otobüslerde,minibüslerde,okulda boş derslerde,gece yarılarından sonra ne kadar çalışılabilirse işte o kadar çalışabildim.Zamanı yetiremedim ve son 10 soruyu da salladım mecburen.Başarılı bir öğrenim hayatından sonra böyle bir deneyim yaşamak açıkçası bana baya zor geldi...Moralim çok bozuldu..

Neyse pes etmek yok tabi,Eylül'deki sınava tekrar hazırlanıcam.Şimdi gelelim asıl meseleye...
 

Bu ikiliyi dikeli aylar oldu.Hatta tuniğimi defalarca giydim.Diğer bluz ise hediye edilecek birisine,o kendini bilmiyor ama:)) 


Triko kumaşı Çarşamba Pazarından 2 liraya  almıştım.Güpürler de 1'er liraydı.


Kalıpları pratik kestim,kolayca diktim.
 

Ve aylar sonra dün tekrar kumaş pazarına gittim.Yeni yeni cicilerle döndüm.İzlemede kalın:)))

12 yorum:

  1. Canım ikisi de çok hoş olmuş özellikle tuniği merak ettim üzerindeki halini de gösterirsen sevinirim :) Belki bundan bede dikerim :))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım.aslında üzerimdeyken bir fotoğrafım vardı ama hoşuma gitmediği için paylaşmadım.acilen kendime bir manken almalıyım:))

      Sil
  2. çok güzeller... iyi günlerde, sağlıkla giyilsinler..

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım.ne güzel olmuş.Sınav için de hayırlısı artık:)

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık Filiz hanım. Ne güzel bir bloğunuz var, bayıldım. İzninizle ben biraz da örgü ile ilgili yayınlarınıza bakayım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:)ben de sizin çalışmalarınızı severek takip ediyorum..

      Sil
  5. Çok güzeller ya ben kesme işini beceremiyorum bi taraf uzun bi taraf kısa bu işin püf noktası nedir el alışkanlığı mı beceri mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leyla hanım,evet zamanla eliniz alışıyor kesmeye.ilk başlarda ölçerek,teğelleyerek çalışırsanız sorun olmaz diye düşünüorum.ah ben ne yamuk keserek ne kumaşlar ziyan ettim bir bilseniz...

      Sil
  6. hakkında hayırlısı olsun.
    triko dikmek zordur aslında. bravo valla ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))