26 Mart 2012 Pazartesi

DÜĞME DEYİP GEÇME!

 Bir dünya yelek ördüm bebeğime hamileyken,acaba hepsini giydirebilecek miyim diye düşünüyordum bazen.Ama şimdi iyiki de örmüşüm diyorum.Özellikle Zeliha'cık yeni uyandığında hemen bir yelek giydiriyorum üşümesin,terliyse diye.Çok işime yarıyorlar yani.Yakadan başlanan bebek yelekleri özellikle çok kullanışlı oluyorlar,dikişsiz oldukları için.Bebek yeleği örmek isteyenler blogumda birçok yelek modelini açıklamasıyla bulabilirler.
 Bu yeleği ben örmedim.Bir arkadaşımın bebeğine hediye gelmiş,hiç giydirmemiş,bana hediye etti.Yelek kesme şeker modeliyle örülmüş.Gayet kolay bir model.Yelek bana geldiğinde düğmeleri yoktu.İlik de açılmamıştı örülürken.Düğmesiz de olmazdı ama değil mi?
 Ben de evdeki arı şeklindeki düğmeleri kullanmaya karar verdim ve önce tığla zincir çekerek düğme iliklerini ördüm,yeleğe yerleştirdim.Düğmeleri de dikince yelek bambaşka bir görünüme kavuştu...
Üç küçük düğme bu yeleğin kahramanı oldu:)))

9 yorum:

  1. Çok güzel olmuş kesinlikle arılar ayrı bi hava katmış,genelde hep diyorlar bebekler için en cok kullanılan yelekler die annemde cok ördü,güle güle giysin prenses...

    YanıtlaSil
  2. Modeli çok güzelmiş, ama gerçekten düğmeler ayrı bir hava katmış. Ellerinize sağlık, sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. son zamanlarda o kadar güzel düğmeler çıktı ki, sadece düğmelerden pano bile yapıyorlar. Dediğin gibi düğme deyip geçmemek lazım:))

    YanıtlaSil
  4. Aman da sevsinler minik arıları!Gerçekten yeleğe ayrı bir hava katmış bu arılar.Güle güle giysin Zeliha prenses:)

    YanıtlaSil
  5. çok şeker bende bayılıyorum bebekler için çıkarılan düğmelere. kısa bir süre sonra dükkan için yenilerden alacağım ben de:)

    ellerine sağlık yelek de süper

    YanıtlaSil
  6. arılar çok yakışmış yeleğe.. kim bilir yelek de ne çok yakışır kuzucuğuma...

    YanıtlaSil
  7. cidden ne cici bi hava katmış, sen örmedin belki ama bu düğmeyi seçtiğin için tebrik ederim ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))