12 Mayıs 2010 Çarşamba

REVONTULİ ŞALIM VE BİTMEYEN YAĞMUR...

Tam üç haftadır Doğubayazıt'ta hava yağmurlu,sanki hiç yaz gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladık artık:))Neyseki bugün hava biraz açtı,içimiz neşeyle doldu.Ama burada yaşayan birçok insan haftalardır yağmurun eziyetiyle mücadele ediyor.Evlerin çoğu toprak damlı ve çatıları da yok,yağmur uzun süre yağınca hepsinin damlarından su girdi evlerine.Öğrencilerimizin çoğu ıslandığı için okul kıyafetlerini giyemediler,normal kıyafetle geldiler okula.Dün bir köydeki toprak damlı bir ev çöktü,ne yazık ki bir öğrenci hayatını kaybetti.Bizim öğrencilerin de bazılarının evlerinin bir kısmı çöktü.Yağmur her ne kadar rahmetse de bu kadar çok yağınca tam bir eziyet oluyor...
Havalar böyle kötü gidince evde geçirilen zamanlar da uzadı tabi,ben de gelecek kışa biraz hazırlık yapayım dedim.ne zamandır örmek istediğim Revontuli şaldan bir tane de  kendime ördüm.
İpim her zamanki gibi Alize Angora Gold Simli.Yaklaşık 1.5 yumakla,4 numara şişle ördüm.İlk sıralarda epey zorlandım.ama sonra örneğin mantığını anlayınca örmesi zevkli oldu.

Modelin açıklamasını merak edip örmek isteyenler hanımelim forumuna bakabilirler.Örneğin açıklaması için sevgili arkadaşım Sercan'a çok teşekkür ederim.İyi ki varsın canım,sayende birbirinden güzel şallara imzamı atıyorum:))

6 yorum:

  1. ellerine sağlık ilizcim çok guzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Çok çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin inşallah bir cennet kuşu olmuştur minik öğrenci.. Şalın harika emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. filizcim şalın süper olmuş, ellerine sağlık, güzle günlerde kullanırsın inşallah :))

    YanıtlaSil
  6. Filizcim iyiki uğradın bana,sayende bloğunu görmüş oldum.. Ne güzel bir yüzün var,maşallah...
    Şal ise harika olmuş,emeğine sağlık..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))