22 Mart 2010 Pazartesi

HAVLUMDA GÜLLER AÇTI

Geçen hafta bebek örgülerim bitince ne yapsam diye düşünürken Eminönü'nden aldığım havlular aklıma geldi.Krem rengi bu havluyu ipek kurdelelerden katlamalı gül tekniğiyle yaptığım güllerle süsledim.Sade ama şeker bir havlu oldu.Tamamen doğaçlama yaptığım bu havlunun ardından diğer havluyu da işledim.Onu da yakında paylaşıcam.
Bu arada tayin zamanı yaklaştıkça giderek heyecanım artıyor.Bir yandan eşimle nereleri tercih etsek diye düşünüyoruz ,bir yandan da yeni kuracağımız evimize internetten mobilya beğeniyoruz.İçim kıpır kıpır..Eşim 5 senedir ben de 4.5 senedir burdayız(yani Ağrı Doğubayazıtta)Burda yaşamak birçok yönden çok zor.Özellikle de ailelerimizden uzak olmak artık dayanılmaz hale geldi.İnşallah güzel bir yere gidebiliriz ve iyi insanlarla karşılaşabiliriz.Tayin konusunda sizlerin de fikrini sorucam yakında.Özellikle de yazacağımız illerde yaşayan,oraları bilen arkadaşlarımın biraz başını ağrıtıcam artık:)Neyse şimdilik bu kadar..Hepinizi çok öpüyorum...

8 yorum:

  1. Filizciğim ellerine sağlık çok şeker olmuş havlun. Tayin konusunda inşallah istediğiniz yere olur tayininiz. Ben bayağı gezdim yaşamak için olmasada gezmek için bile. Mesela Tokat'ı çok sevmiştik eşimde bende. Sormak istediğin bir il olursa beklerim.

    YanıtlaSil
  2. eminönü-ağrı??? bağlantıyı kuramadım birden :)))))))) canım inşallah gönlünüze göre bir yere tayin olursunuz. bende bıktım gurbetten inşallah bende anneme yakın biryerlere gidebilirim

    YanıtlaSil
  3. ay keşke istanbula çıksa arkadaşım hep beraber olurduk..böyle söylüyorum ama daha küçük ve şirin sahil yerlerinde olsa da daha rahat edersiniz.ulaşım,yol,trafik derdi olmayan..genede hayırlısı olsun canım..havlularında çok şık.bir ara şu katlamalı gül tekniğini de gösterirsen memnun olurum.ah fırsat bulsam bende neler göstericem de...sıra gelmiyor ki...çok öptüm bitanem..

    YanıtlaSil
  4. özdenciğim çok teşekkür ederim,açıkçası ben çok gezmek istemiyorum,gideceğimiz yerde ev alalım yuvamızı kuralım ,düzenimiz olsun istiyorum inşallah gerçekleşir hayallerim..
    baharcım,her ne kadar ağrıda olsak ta tatillerde mutlaka istanbula gidiyoruz.benim ailem yalovada eşiminkiler eskişehirde.istanbulun yeri ayrı tabi.inşallah sen de ailene yakın biryere gidebilirsin..hepimizin dileği aynı sanırım:)
    şulecim ne güzel şeyler söylemişsin canım benim,tayinimiz istanbula çıkmasa bile ben ilk fırsatta istanbula geldiğimde seninle görüşmeyiçok istiyorum.tanışalım kaynaşalım dimi şekerim:)

    YanıtlaSil
  5. ellerin sağlık havlular çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. çok şık olmuşlar canım. emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Meraba filizciğim bilmezmiyim doğunun imkanlarını.İyi bir yer olur inşallah.Bu arada maşallah on marifet var sendede

    YanıtlaSil
  8. Çok hoş olmuş. Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))