11 Haziran 2014 Çarşamba

BAHAR DALI GİBİ ETEK


Aldığım kumaşlarla ilk görüşte aşk yaşıyorum:)Bu kumaşı da bir sabah vakti çok beğenerek aldım.Ah dedim senden ne güzel bir etek olur...Oldu da...
 

Boyum kısa ve zayıf değilim ama kloş etek giymeye bayılıyorum.Kendimi prensesler gibi hissediyorum:)Hele merdiven çıkarken yada inerken  yanlardan tutuyorum ya değmeyin keyfime:)))


İşte böyle:))Kumaşım Çarşamba kumaş pazarından 3 liraya alındı ve kloş etek olarak dikildi.Kloş etek nasıl dikilir diye soranları sevgili Antigone'un bloguna alalım..


Bu aralar okul işlerinden çok bunaldım.Ama buna rağmen iki arada bir derede birşeyler dikmeyi de becerebildim.Bir cesaretle kendime bir elbise diktim.Sonraki yazımın konusu da bu elbise olsun.

Takipte kalın ve sevdiğiniz işleri yapmaya devam edin:)))

14 yorum:

  1. ayyy çok tatlı olmuş
    güle güle giy..
    çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  2. ne güzel olmuş bende dikişe yeni başlayanlardayım kloş bir etek dikmek istiyorum ama ne kadar kumaşa ihtiyacım olur bilmiyorum sizin kumaş ölçünüz neydi birde kumaşınız çok dökümlü durmuş cinsini paylaşabilirseniz sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:))kloş etek için diğer eteklere göre daha fazla kumaş gidiyor.verdiğim bağlantıda ölçüler dahil tüm ayrıntılar anlatılıyor.benim boyum 1.58,bel ölçüm de 84 .bu ölçülere göre yaklaşık 2.15cm kumaş gidiyor benim eteklerime.kumaş cinslerinden hiç anlamıyorum canım.ama benimki ince,dökümlü bir kumaş..

      Sil
    2. çok teşekkür ederim elimde dökümlü bir kumaş var 2 metreden az ama boyum 1.65 en iyisi becerebilirsem kalem etek galiba..

      Sil
  3. eline sağlık filizciğim harika olmuş... içim açıldı valla...

    YanıtlaSil
  4. çok şık olmuş sana da çok yakışmış canım güle güle giy...

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş! kumaşı rengi dikimi bayıldım.. çok yakışmış maşaAllah! ben de aynen öyle hissediyorum kloş eteğin içinde kendimi:D hayırlı günlerde giy canım

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık bende kloş etek hastasıyım çocukluktan beri.hep kendimi özel hissetmeme neden oldular...sana da çok yakışmış.iyi günlerde kullanman dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Kumaş da aşık olunmayacak gibi değil ama. Çok hoş bir etek olmuş, güle güle giy :))

    YanıtlaSil
  8. çoook güzel bir kumaş o öyleee!
    ben çok severim dallı güllü kloş etek.
    ama ruzgarda çok tedirgin olduğumdan giyemiyorummm ^.^

    YanıtlaSil
  9. ama ben buna yorum yapmıştımm?

    YanıtlaSil
  10. çok beğendim canım. üzerindeki desen bir harika.. sana da çok yakışmış... ellerin dert görmesin...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))