3 Mart 2014 Pazartesi

FOTOTERAPİ İLE ŞİFA BULDUM ÇOK ŞÜKÜR!


Herkese merhaba!Haftasonu geçti bitti ama ben bloğuma giremedim bile..Günlerim inanılmaz dolu geçiyor.Bir bakmışım Pazartesi bir bakmışım Cuma...Herşeye yetişicem geri kalmıcam diye kendimi yıpratıyorum.Allah yardımcımız olsun,özellikle de çalışan annelerin..

Sürekli sedef hastalığım hakkında yazdığım yazılara yeni yorumlar alıyorum.Bu hastalıktan dert yanan,tedavi olan,şifa bekleyen ne kadar çok insan varmış..Yorumları okudukça ne kadar çok ortak yanımız var diyorum.Bu hastalığı uzun bir süre yaşayan ve nerdeyse her tür tedavi yöntemini deneyen biri olarak tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya devam ediyorum..

Bu konudaki son yazımda fototerapiye başladığımı söylemiştim.Tüm vücuduma yayılan yaraları gören doktorum bu tedavi yöntemini bana önermişti ve hemen başlamıştım seanslara.Haftada üç gün gittim uzunca bir süre.Hastanenin şehrin dışında olması,okul saatlerinin zorlaması falan derken tüm sıkıntılara rağmen tedavide üçüncü ayı devirdim.Tedavi birkaç saniyeyle başladı ve giderek süresi arttı.9 dakikaya yaklaştıktan sonra sabit süreyle devam etti.İlk zamanlar cildimde bildiğiniz güneş yanıkları ve bundan kaynaklanan tahrişler oldu.Ama ürederm isimli losyonla bu sorunları hallettik.Zamanla yaralarım azalmaya başladı:)

Yaralarım azaldıkça nasıl mutlu oldum sizlere anlatamam!Kaşıntılarım ve kabuklanmalar azaldı,seanslar devam ettikçe yaralarım nerdeyse tamamen geçti:)Doktorum ara ara kontrol etti,bir süre sonra seanslarım haftada ikiye ,ardından da haftada bire indi.Şimdiyse iki haftada bir gidiyorum hastaneye.Sadece diz kapaklarımda biraz kabuklanma kaldı.Hergün halime şükrediyorum..Neler çekmişim ben ah ahhhhh....

Saç diplerimdeki yaralar ise geçmedi.Malesef bu tedavi saç diplerine etki etmiyor.Onun için de Dermovate saç losyonu kullanıyorum ,onu da çok düzenli sürmüyorum,haftada bir falan...

İlerlemiş sedef hastalarına kesinlikle bu tedaviyi öneririm.Ben çok faydasını gördüm elhamdülillah..Doktor tekrar edebileceğini söyledi..Ama tekrar etsede en azından adres belli:)

Allah tüm hastalara şifa versin..Halimize şükredelim her daim,bunların hepsi imtihan..Ölüm var,ahiret var...

13 yorum:

  1. geçmiş olsun şifalar canım.
    şu karbonat olayını da yabana atma canım.
    https://www.facebook.com/175346669287746/photos/pb.175346669287746.-2207520000.1393891122./229516143870798/?type=3&theater
    Vücuttaki alkali düzeyinin artması ne kadar önemliymiş meğer. Önemli bir sıkıntımız yok çok şükür ama eşimle birlikte bir litre suya bir çay kaşığı dolusu koyup(kişi başı) gün içinde tüketiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Blogumda bakım ile ilgili bir yazı tazmıştım ve bir site önermiştim. Tüm blogu okudum ve şu an hangi yazı ve yorumdaydı hatırlayamıyorum ama galiba karnonat ile saçları ovarak yıkayınca geçiyormuş bu hastalık ben yeniden bulup teyit eder yazarım yine geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  3. inşallah bir daha tekrarlamaz, acil şifalar diliyorum arkadaşım

    YanıtlaSil
  4. ayşen yörükoğlu4 Mart 2014 08:39

    filiz hanım samsun'da clinic A diye bir klinik var. hastane müdürü dr. ersin yılmaz . kendisi de sedef hastasıymış. ve bir ilaç bulmuş. yerel gazetede çok yakın bir tarihte okumuştum. kendisi üzerinde denemiş, başarılı olmuş ve bir hastasına da uyguluyormuş. tamamen bitki kökenli ve bir jel şeklinde sanırım. şimdi şifa bulmuşsunuz çok şükür ki ama başka birine de yardımcı olmak adına aklınızda olsun derim.

    YanıtlaSil
  5. inşallah tekrar etmez de rahat edersin canım... Allah şifalar versin.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun, ben de sedef hastasıyım ve zaman zaman arttıyor arada bir sönüyor sanki hiç olmamışım gibi ben bir losyon karışımı kullanıyorum, başım için de senin gibi dermovat losyon. Umarım tekrarlamaz sedefin,sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Rabbim sana ve butun hastalara acil sifalar versin filizcim :-(

    YanıtlaSil
  9. Canım maşallah diyeyim.Ne güzel insanları da bilgilendirmiş oluyorsun.inşallah tamamen geçer
    .şifa olsun.

    YanıtlaSil
  10. Ssevgili meslektasim oncelikle gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin.blogunuzu cok begendim takibe aldim bende beklerim.

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun. Şifa b ulmayı paylaşmak ne güzel, bilgi ve umut veriyor.

    YanıtlaSil
  12. çok çok geçmiş olsun ne güzel çaresini paylaşmışsınız ...rabbim dermansız dert vermesin inşallah tekrar etmez , tamamen geçer sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))