28 Mart 2014 Cuma

BURSA GEZİSİ


 
Geçen hafta sonu okulumuzun gezi kulübü olarak Bursa'ya bir gezi düzenledik.Okul gezileri büyük sorumluluk gerektiriyor,görevli öğretmenler olarak çok yorulduk ama öğrencilerimiz için kesinlikle harika bir gezi deneyimi oldu.İnşallah diğer gezilerimiz de bu kadar güzel geçer.Zira kulüp olarak bu dönem düzenlemeyi planladığımız iki gezi daha var:)
 
 
Geziye ailecek katıldık:)
 
 
Önce Hayvanat Bahçesi'ne gittik.Günler öncesinden Zeliha'ya oraya gideceğimizi ve hangi hayvanları göreceğimizi anlatıyordum.Hatta "zoo" yani hayvanat bahçesi kelimesinin İngilizcesini bile öğrendi bu sayede.İngilizce çalışmalarımız devam ediyor.Bu konuda daha sonra deneyimlerimi paylaşırım.
 
 
 
Zeliha ile gezmek hiç sıkıntı olmadı sağolsun eşim çok yardım etti.Hava çok sıcaktı ama biraz bunaldık...
 
 
 
 
Yorulduğumuzda biraz dinlendik...
 
 
 
 
Sonrasında Bursa'nın tarihi yerlerini gezdik.
 
 
 
Bu arada Zeliha'nın gündüz tuvalet eğitimi bitti çok şükür.Hiçbir sıkıntımız yok.Ama geceleri süreç devam ediyor.Sık sık Kaldırmaya devam.Arada bir o beni kaldırıyor gerçi:)
 
Gezi sırasında lazımlığımız yanımızdaydı:))Kazasız geçirdik günümüzü çok şükür.
 
Bu aralar çok yoğunum.6 Nisan'da YDS 'ye yani Yabancı Dil Sınavı'na giricem.Bu yüzden çalışmalarımı hızlandırdım.Yazılarım,okumalarım,dikişlerim herşey askıda şimdilik.Bir de bahar temizliği girişimim var ki onu hiç sormayın:)))

11 yorum:

  1. canım sana kolay gelsin inşallah sınavı güzel şekilde atlatırsın :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. merhaba yanlış hatırlamıyosam açıktınız
    ama kapanmak size çok yakışmış :)
    rabbim doğruyoldan ayırmasın
    benim kızımda 2011 aralık doğumlu hala uğraşıyorum bi çiş demesi için
    rabbim tüm annelere yardım etsin

    YanıtlaSil
  3. sevgili meslektaşım sizi zevkle takip ediyorum , ayrıca kapanmakla ilgili kararınızı çok takdir ettim . Allah mutluluğunuzu daim etsin

    YanıtlaSil
  4. sınav işleri zor.Rabbim kolaylık verip zihin açıklığı nasip etsin.kuzunun da az kalmış eminim çok sürmez.gece de alışır artık.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. güzel bir gezi olmuş.. kuzucuk da ne güzel bakmış objektife... maaşallah yavruma bezden de kurtuldu... öpüyorum onu kocaman..

    YanıtlaSil
  6. filiz karşılaşmayı çok isterdim,sık sık hayvanat bahçesine gideriz bizde.1 günde bursayı nasıl gezdiniz,şaşırdım.keşke bende gezebilsem.maşallah zelihaya,çiş e çok nazar değermiş,biz daha başlamadık,havalar ısınsın diye bekliyorum,daha kolay olur gibi geliyor.yanınıza aldığınız lazımlık poşet geçirilenlerdenmi acaba?bu arada seni (örtülü) gördüğüme çok sevindim çok yakışmış,çok şükür bugünlerimize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de isterdim canım görüşmeyi..acele acele gezdik işte..üç otobüs dolusu öğrenciyle ne kadar gezilebilirse tabi:)teşekkür ederim ayrıca..örtüneli bir yılı geçti çok sükür...

      Sil
  7. Merhaba filiz hanım;
    Blogunuzu uzun zamandır takip efiyorum örgüleriniz bir harikaydı şu sn da dikişleriniz sizin yüzünüzden dikiş makinası aldım :) uzunca zamandır sizi tanıyor gibiyim ama gerçek hayatta da çok tanımayı görüşmeyi isterdim. Merakla dikişlerinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  8. Merhaba bloğunuzu yeni gördüm ve takip etmeye başladım Ben ekledim bloğuma http://guldyar32.blogspot.com.tr/ sizde eklerseniz sevinirm.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))