22 Kasım 2011 Salı

KIZIMIN DEMET TEYZESİNDEN GELEN HEDİYELERİ

 Merhaba arkadaşlar:)Uzun zaman oldu yeni yazı girmeyeli,daha doğrusu giremeyeli..Malumunuz minik kuş ailemize katıldığından beri evdeki tüm düzen değişti.Acemi anne henüz yeni hayatına alışamadı.Kızı uyutur uyutmaz yemek yap,evi düzenle temizle,çamaşır yıka as,ütü yap bilmem ne derken internete girmeye vakit bulamadı:))Ama merak etmeyin yakında yeni hayatıma ayak uydurucam inşallah.Bu süreçte benden haber alamazsanız merak etmeyin emi:)Bilin ki minik kızım Zeliha kucağımdadır:))
 Geçen sene bloggerların buluşma kahvaltısında tanıştığım ve o günden beri takip ettiğim sevgili arkadaşım Demet, kızım için için birbirinden güzel hediyeler hazırlamış,göndermiş sağolsun.Ne zamandır sizlerle paylaşmak istedim,şimdi nasip oldu.Huzurlarınızda marifetli ve bir o kadar da güzel yürekli,sevgili arkadaşım Demet'e tekrar teşekkür ediyorum.Kızım gönderdiklerini kullanmaya başladı bile teyzesi:)))
 Bu eteği giyeceği günleri de sabırsızlıkla bekliyoruz...
 Badiyi ve çorapları kirlettik bile:))Acemi anne pek yakında yeni haberlerle burada..Takibe devam:)))



11 yorum:

  1. oy kuzumun ne güzel cicileri varmış demet teyzesi ne güzel hediyeler yollamış iyi ve güzel günlerde kullansın zelihacık öpüyorum mis kokan yanaklarından. sevgiler filizciğim ve kolaylıklar.rabbim hep mutlu etin sizleri...

    YanıtlaSil
  2. ne hoşmuş bunlar güle güle kulnsın minik hanım..

    YanıtlaSil
  3. eteğe bittim. ne yakışır ona kimbilir:))

    YanıtlaSil
  4. Ufaklık iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah..
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  5. Ooo,tam senin fıstığa göre!Güle güle giysin Zelihacık!Demetcim gerçekten çok düşünceli,sağolsun!

    YanıtlaSil
  6. Pek minikler ama esir alıyolar insanı kolay gelsin minik kızımıza öpücükler..

    YanıtlaSil
  7. filizcim aklımdaydın yazamadım.senden ses duyduğuma sevindim..evet teyzesinin ellerine sağlık.çok güzellermiş..güle güle kullansın minik zeliha..

    YanıtlaSil
  8. adaşım, bebeğin sağlıkla büyüsün, yuvanıza huzur getirsin inşallah, teyzeniz çok zevkliymiş hepsine bayıldım, ama tüllü etek ve en alttaki badi favorilerim :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yazıyı yeni gördüm- kaçırmışım... Güzel günlerde giysin Zeliha' cık *-* Vaktim olsa daha çok şey yapmak isterdim, stoklardan faydalandım bazılarında da :))) Beğenmene çok sevindim Filiz' ciğim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))