14 Nisan 2010 Çarşamba

EVİMİZİN YENİ CİCİLERİ

Malumunuz gelecek ay tayin işleriyle uğraşıcaz,tayinimiz çıkarsa gittiğimiz yerde kendimize yeni bir ev kurcaz inşallah.Şimdiden dekorasyon planlamalarına başladık.Doğubayazıtta uzakdoğudan gelen eşyaların satıldığı çok güzel pasajlar olduğundan daha önce bahsetmiştim.Bugün öğleden sonra daha önceden almayı düşündüğümüz bazı eşyaları almak için pasajlara gittik eşimle.Desenli deriyle kaplanmış bir gazetelik ve ona uygun bir tepsi takımı aldık.Tepsinin kulpları parlak taşlarla kaplı.Ayyyy çok güzeller o kadar beğendim ki..Tepsilerin ve gazetelik-dergiliğin kırmızı renkte olanı da çok güzeldi ama ben siyahta karar kıldım.
Fotoğraflar çok iyi çıkmamış sanırım ama inanın kendileri çok güzeller.
Ayrıca en son girdiğimiz dükkanda gül dalından yapılmış çok otantik çantalar buldum ,renkler arasında en çok fuşyayı beğendim ,sağolsun kocacım da beni kırmadı aldık hemen.
Ayrıca daha önce satışa sunduğum üçlü kedi takımı ve üçlü şamdan seti de aldık.
Şamdanları aldığımız yerden kargoyla annemlere gönderdiğimiz için fotoğraflarını çekemedim.Eğer herhangibirini beğenip satın almak isterseniz yardımcı olabilirim.Sevgiler..

11 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller, güle güle iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullan. Tepsin çok şık.

    YanıtlaSil
  3. merhaba filizciğim tepsilerin çok şık.İyi günlerde kullan. Bende almak istiyorum bu tepsilerden ama sana nasıl ulaşabilirim.Mutlaka görüşelim cevabını bekliyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. slm filizciğim yukarıdaki msjın sahibi benim şimdi fark ettim.Tepsiler için cevabını bekliyorum canım.Hoşçakal.

    YanıtlaSil
  5. çiçekciğim tepsiler ikili olarak satılıyor,siyah,kırmızı ve gümüş renkleri var.fiyatı 60 tl.almak istersen bana haber verirsin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Filiz, iyi günlerde kullanın aldıklarınızı ayrıca hayırlı tayinler olsun inşallah sizlere. Doğu beyazıtı bilirim o pasajlardan çıkmak istemezdim.

    Güzellikler sisinle olsun sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. benmi yanlış anladım acaba orada 2 çeşit tepsimi var 15 tl olan senin gazetelikle aynı olan 2 li tepsi değilmi, deri kaplama sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  8. çiçekciğim gazetelikle aynı kaplamalı olan tepsiler diğerlerinden biraz farklı o yüzden 60 lira takımı.ama 15 liralık takımlar da var onlar satılık ürünler başlığımın altındalar ve üçlü set olarak satılıyorlar.bakarsan desenlerinin ve deri kaplamasının farklı olduğunu görebilirsin.hangisini istiyorsun sen?

    YanıtlaSil
  9. belgincim güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah tayinimiz çıkar

    YanıtlaSil
  10. ben gazetelikle takım olan tepsilerin fiyatını 15 tl zannetmiştim.Çünkü burada 25 tl aynı 2li deri kaplama tepsi gazetelik olmadan. Orada uygun olduğunu düşünmüştüm demekki fazla bi fark yokmuş.İlgin için yinede çok teşekkür ediyorum sağolasın canım.

    YanıtlaSil
  11. http://belguzaranne.blogspot.com25 Ocak 2011 12:14

    merhaba hepsı çok guzelgule gule kullanın sevgıler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))