14 Şubat 2010 Pazar

TAKILARIMA ASKILIK ALDIM

Burda yani Doğubayazıt'ta bazı pasajlar var ve bu pasajlarda başka yerde pek bulamayacağınız çok uygun fiyata otantik süs eşyaları,ahşap objeler,aynalar,saatler,elektronik eşyalar,mutfak eşyaları v.s.satılıyor.Batıdaki illerde çok pahalıya alabileceğiniz bir eşyayı burada üçte bir fiyata hatta daha da azına satın alabilirsiniz.
Bundan sonra blogumda pasajlardaki bazı eşyaların satışını yapmaya karar verdim.İlk ürünüm de bu askılık.Fiyatı 25 TL.Farklı çeşitleri de var.Fiyatları 20-25 arası değişiyor.
Dün eşimle pasajları şöyle bir gezdik.Süper şeyler vardı.Bu takı askılığını çok beğendim ve satın aldık.Eminim hepiniz evinizde kolyelerinizi,küpelerinizi,yüzüklerinizi birbirine karıştırmadan saklamakta zorlanıyorsunuzdur.Bu askılık bence çok şık,farklı modelleri de vardı.Ama ben bunu çok beğendim.
 
Gördüğünüz gibi kendisi zarif bir kadın formunda.Üzeri siyah kadife kumaşla kaplı,ışıltılı taşlarla ve kurdeleyle süslenmiş.

 
Üzerindeki askılara küpelerinizi,kolyelerinizi asabilirsiniz.

 
Altındaki bölümüne de yüzüklerinizi,broşlarınızı koyabilirsiniz.Bu şekilde takılarınız gözünüzün önünde olur,hangisini takacağınıza daha kolay karar verebilirsiniz.
Bu şık takı askılığından satın almak isterseniz bu yazıya yorum bırakın lütfen.

3 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.
    Benim takılar öyle çok ki kütüphaneme üç tane çivi astım, oraya asıyorum:) Yüzükler zaten ayrı bi alem:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba filiz cim çok iyi düşünmüşsün devamını beklerim. takı bayan da pek güzel:)

    YanıtlaSil
  3. canım yeni cicin hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.ben takı yaptıgım için hem kendi hem de yaptıklarım sıgmıyor.bundan hep almak istedim fakat sıgmaz diye almadım.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))