22 Mayıs 2012 Salı

DİŞ BUĞDAYI DAVETİYEMİZ

Yarın inşallah Zeliha'nın diş buğdayını yapıyoruz.Günlerdir hevesle yaptığımız hazırlıklar neredeyse tamamlandı.Elbirliğiyle bu güzel gün harika geçsin diye uğraşıyoruz.Minik kuşumunsa dünyadan haberi yok:)O şimdilerde yeni dişlerini çıkarmakla meşgul..Dördüncü dişi de göründü yavrumun.Ben okuldayken yine çok mızırdanmış bugün.Olcak artık o kadar napalım..

Hazırlıklara davetiyeyle başladık.Eşim yine döktürdü doğrusu:))Bu davetiyeyi ve diş buğdaylarını ikram edeceğimiz bardakların süslerini o hazırladı.Davetiyemizin yazısını internetten arakladık:))Aslında biz birşeyler yazalım dedik ama bu sözleri de çok beğenince kullanalım istedik.Davetiyenin fotoğraflı olması da çok güzel oldu.Fotoğraf aslında eski,ama kızımızın dişlerinin en net göründüğü fotoğraf bu olunca onu kullandık.

Ben de bu sabahtan beri ikramlıklarımızı hazırlamakla meşgulüm.Bu akşam da devam edicem hazırlıklara.Dün gece annemle bir tencere dolusu sarma sardık.Ayrıca yine annemle beraber Zeliha'ya bu güzel günde giymesi için bir tütü de hazırladık.Ah kızıma nasıl da yakıştı bir bilseniz:))

Yarın memur maaşlarına yapılan zam oranını protesto etmek için greve gidiyoruz sendika olarak ve bir günlük iş bırakma eylemi yapıcaz.Ben davet dolayısıyla gidemicem ama eşim eyleme gidecek.Umarım devlet sesimizi duyar ve hakettiğimiz zammı verir..

Benden şimdilik bu kadar.İnşallah diş buğdayı davetimiz çok güzel geçer ve misafirlerimizi iyi ağırlıyabiliriz...Heyecanlıyım biraz sanırım:)))

20 yorum:

  1. İlk diş,ilk adım, ilk yaş günü hep çok heyecan vericidir ALLAH sağlıkla kocaman genç kız olduğu günleride görmeyi nasip etsin inşallah:))

    YanıtlaSil
  2. İnci gibi dişleri olsun inşallah:)) Bayılırım diş buğdayına hatta aşure ayında artan buğdayları mutlaka diş buğdayına çevirtirim, afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  3. bir solukta ve güzel geçsin inşallah.emeğinize sağlık.biz de burda bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. şimdiden kutluyoruz ,zelişin diş bugday gününü, hayırlı olsun. tütüsünü görmek için sabırsızlanıyorum eminin çok yakışacaktır zelişe sevgilerr....

    YanıtlaSil
  5. Maşallahh kuzuyaa çok güzel olmuş davetiyesi ;)
    Babası çok seviyor kızını belli :)
    Benim kızım 2,5 aylık aynı anlattığın gibi zelihaya çok benziyor huylarıda :) inşallah benim minnoşumda zeliha ablası kadar uslu bir kız olur :)
    öpüyorum cimcimenin yanaklarından ;)

    YanıtlaSil
  6. sağlıklı ömürlerin olsun zelihaa :)

    YanıtlaSil
  7. kıyamammmmm kı canım benım...blogunuza uye olamadım ..bende bloguma bekleırm uye olursanız belkı olabılırım anlayamadım nedenını:(( bu arada davetıyenız super..kocaman sevgıler

    YanıtlaSil
  8. herşey gönlünüzce olsun..nice güzel kutlamalrınız olsun..maşallah fıstığa..

    YanıtlaSil
  9. ne güzel,merakla bekliyoruz fotoları :)

    YanıtlaSil
  10. canım o güzel dişleriyle mamalar yesin kocaman olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  11. maşallah erken çıkarmış zeliha dişleri,benim kızımın daha görünmedi.abisinin 11 aylıkken çıkmıştı,ona benzicek heralde.ilk kez duydum diş buğdayını ve tütü yü.resimlerinizi merakla bekliyorum.bizde kızıma gecikmeli 6 ay kınası yakıcaz inşallah,kınalıkları bile hazır :)

    YanıtlaSil
  12. babanızın ellerine sağlık.. döktürmüş gerçekten....

    YanıtlaSil
  13. Maşallah barekallah.Allah gelinliğini de göstersin inşaallah.Çok tatlı olmuş.Kızlar daha çabuk gelişiyor.Benim oğlum üç gün küçük Zeliha'dan daha oturamıyor.Ama bu kız babaannesine de çok benziyor.Ben size hamilelik zamanınızda da yazıyordum.Hani şu "Meslektaşım" diyen yorumların sahibiyim.O zaman bloğum yoktu.Şimdi var.Sizi de beklerim.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  14. güle ğüle büyüt canım bende bloguma yeni ğirmeye başladım gö rüşürüz yibne beklerim

    YanıtlaSil
  15. kaynak olarak siteleri gezerken gördük çok hoş bir davetiye olmuş. oğlunuzda çok tatlı Allah uzun ömürler versin

    YanıtlaSil
  16. güzel veorjinal bir davetiye olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  17. diş buğdayı adeti çok eski bir geleneğimiz olmasına rağmen davetiyesi ve organizasyonu daha yeni yeni moda oluyor. oğlunnuza sizinle beraber uzun ömürler diliyorum allah bağışlasın elinize sağlık

    YanıtlaSil
  18. babanızın ellerine sağlık güzel olmuş

    YanıtlaSil
  19. güzel sade bir tasarım olmuş

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))