12 Nisan 2012 Perşembe

ORTAYA KARIŞIK POST

Bebekli hayat tüm renkliliğiyle ve enerjisiyle devam ediyor.Kızımızla heryere gidiyoruz..Bu fotoğraf bir market alışverişi maceramızdan.Zeliha da gezmeye bayılıyor.Artık arabasına oturabildiği için etrafı daha güzel görebiliyor ve keyifle gözlem yapıyor.Bu arada etrafa gülücükler saçmayı da ihmal etmiyor tabi:)
Bebek arabamızı "Baby 2 Go" dan almıştık.Çift yönlü olması alma sebeplerimizden biriydi ama bebeğin bize baktığı şekli hiç de kullanışlı değil söyleyeyim.Bu şekilde kullanınca arabanın manevraları kısıtlanıyor ve ayaklarımız da tekerlere değiyor.Ayrıca çok ağır ve hantal bir model.Minibüse binerken bazen sorun oluyor.İyi yönleri de var elbette...Kızım içinde çok rahat ediyor öncelikle.Bir de altındaki taşıma bölümü çok kullanışlı.Kocaman bir karpuz bile taşıdık biz orda:))))
 Bu markete her gittiğimizde bu bebek salıncağına bakmadan geçmiyoruz.Hatta geçenlerde Zeliha salıncağı denedi bile:))Bizim alacağımız günü bekliyor salıncak,aylar geçti hala satılmadı:)
 Açlık Oyunları serisinden daha önce bahsetmiştim sizlere.Bir üçleme olan seri en favori kitaplarım arasında yerini aldı çoktan.Filminin çekildiğini biliyor ve geçen seneden beri vizyona girmesini bekliyordum..Ama filmin afişine bakarak iç geçirmekten başka birşey gelmiyor şimdilik elimden :(((Malum bebekli anne olunca uzun bir süre sinemaya gitmeye ara vermek gerekiyor.Ama eşim söz verdi DVD si çıkınca hemen alıcak..Gerçi sinemada izlemek gibi olmaz tabi...Gelecek ay annem geliyor Zeliha'ya bakmaya,ben işe başlıyorum çünkü.Hala vizyonda olursa Zeliha uyuduktan sonra akşam seansına gideriz diyoruz , hala vizyonda olursa tabi.Bakalım...
 Zeliha annesinin ördüğü cicileri giyiyor bol bol:)Bu elbiseyi geçen yaz o karnımda taklalar atarken örmüştüm:)Çok da yakıştı prensesime elbisesi...Elbise ile ilgili ayrıntılı yazıma bakmak isteyenler buraya bakabilirler..
Bu tazecik ıspanaklar bahçemden..Yaz sonu tohumları toprağa ekerken inşallah bu ıspanaklardan kızıma mama yapar yediririm diye dua etmiştim.Duam kabul oldu elhamdülillah:)Ispanaklarım büyüdü,eşim onları topladı,ben irmikle haşladığım ıspanakları ezip zeytinyağı ekleyerek mama yaptım,kızım da yedi..Okuyanlar da "hani bana ,hani bana" dedi:)))

13 yorum:

  1. kocaman maşallah zelihaya.....nazar değmesin...dünde bende kızımla marketteyim aynı şeyleri yaşamak garip tüm bebek anneleri aynı:))))daha zeynep 4 aylık olucak 1 hafta sonra ...bizim market keyfi olmuyo malesef sürekli emzirme odalarını ziyaret ediyoruz...malum..bende mayısta işe başlıyorum.mayısta kızımı evde bırakıp işe nasıl gidicem düşünüyorum karakara.. filiz sende aynı duygulardasındır.

    YanıtlaSil
  2. bu arada zelihanın elbisesine bayıldım ellerine sağlık...benim bu konuda hiç yeteneğim yok malesef..

    YanıtlaSil
  3. Günaydın zelihayı gün gün takip ediyorum hızla büyüyor bence arabada oturuyor diye sevinme yakında yürümek isteyip aşağı inecek ))) maşallah öpüyorum..

    YanıtlaSil
  4. merhaba, ne güzel bir duygu deyilmi bir evlatla geçen her anın bu kadar, degerlı özel oldugunu bilmek insana ne kadar huzur veriyor. ıspanakları bende kıskandım :)))bende dün ekledım çorbasına sevgiler....

    YanıtlaSil
  5. Afiyet olsun Zeliha'ya maması, maşallah annesi elbise çok yakışmış güle güle kullansın:)

    YanıtlaSil
  6. maşallah Zeliha'ya. baba da gezmeyi seviyorsa sorun yok. Sevmiyorsa iki hanımla işi epey zor...

    YanıtlaSil
  7. Filizcim her ziyaretimde kızımla geçirdiğim günlere gidiyorum :) ne zaman büyüdüde 4,4 oldu zeliş kadarken bakardım ablaları kadar olacak mı? hiç büyümeyecek gibi gelirdiii şimdi o keyifli sizinle tekrar yaşıyorum:)

    YanıtlaSil
  8. :) evet dedik hani bize hani bize :) afiyet olsun zelişe.

    YanıtlaSil
  9. aman da aman, ayaklanmış mı Zelihacık, maşallah yaa, öpüyorum o ciciş yanaklarından... :)

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık filizciğim elbise çok cici olmuş zelihaya.sende bahçe işlerini seviyorsun herhalde.geçen yaz çeri domates ekmiştim kızım için bol bol yedi.insan mutlu oluyor..hep mutlu kalmanız dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Maşallah fıstığım ayağa da dikiliyor bak sen şuna.
    nekdar yiyebilirse o kadar iyidir organik gıda ve ev de hazırlanan besinleri.
    yeğenim oğluşu 2 yaşına girdive doğumundan bu güne ne yoğur ne mama asla hazır bir şey kullanmadı hepsini kendi hazırladı yedirdi. maşallah çok sağlıklı ve mutlu bir çocuk.

    YanıtlaSil
  12. SİZİ ÇARŞIDA GÖRDÜM

    YanıtlaSil
  13. kendimodam,çalışan anne olmak çok zor canım,düşüncesi bile yetiyor nasıl bırakıcam kızımı diye:((bu dönem bitene kadar anneler bakacaklar kızıma ama seneye bakıcı ayarlıcaz..Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim...

    begoş,her şey sırayla:)her anı ayrı güzel,ayrı heyecanlı:)

    fadinin sanatı,bebek büyütmek hem zor hem de inanılmaz keyifli:)hergün onunla ben de büyüyor ve yeni şeyler öğreniyorum...

    Fadiş,teşekkürler canım..

    adavedeniz,babası bizden çok seviyor gezmeyi,hatta ona kalsa hergün dışarda oluruz:)

    yaseminkale,evlat sahibi olmak ne güzel duyguymuş çok şükür tattırana..evlatlarımız sağlıla,mutlu ailelerde büyüsünler inşallah...

    güzel şeyler dükkanı,seneye daha çok ekerim sizi de beklerim:)))

    swotpisces,aslında henüz ayaklanmadı teyzesi,fotoğrafta öyle çıkmış,o günleri de görücez inşallah...

    mihrimah,çok teşekkür ederim canım,evet eşim de ben de bahçe işlerini severiz,bahçeli bir ev alma hayallerimiz var,olursa tam süper olur:))

    örgüçantam,benim de niyetim doğal ürünlerle kızımı beslemek,inşallah yapabilirim,sevgiler canım...

    adsız,keşke bir merhaba deseydin canım ya:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))