13 Kasım 2010 Cumartesi

SONUNDA BEN DE MİMLENDİM:)

Sonunda ben de mimlendim:)Sevgili arkadaşım Kitap Kurduyum Ben Canan bana çok güzel bir mim yollamış.Konusu şöyle:

Kitaplığınızın karşısına geçin.Gözlerinizi kapatın.Derin bir nefes alın.Elinizi kitapların üzerinde gezdirin ve birini seçin.Şimdi gözlerinizi açın.Bir kitap seçmiş durumdasınız.O kitabı satın aldığınız, ya da hediye gelmiş de olabilir, anı hatırlamaya çalışın.İlk kez okuduğunuzda neler düşünmüştünüz, hatırlayın.Şimdi sayfaları şöyle hızlıca bir dolanın ki, kitabın kokusu burnunuza gelsin.Evet, ne güzel bir koku bu!55.sayfayı bulun.Sayfayı tekrar okuyun.Sayfadan bir paragraf seçin ve mim konusu olarak bunu blogunuza yazın.Daha sonra siz de 3 arkadaşınıza cevaplaması için gönderin.

Benim seçtiğim kitap Suzanne Collins'in "Açlık Oyunları " serisinin son kitabı "Alaycı Kuş"..Kitabı geçen ay  satın almıştım.Serinin ilk iki kitabını soluksuz okuduğum için  üçüncü ve son kitabı  da görür görmez aldım ve okumaya başladım.Hatta kitabın çoğunu Tekirdağ'a gittiğimiz haftasonu gezisi sırasında otobüste okudum.O kadar heyecanlıydı ki nasıl bitirdim anlayamadım bile..Süper bir seri ,herkese tavsiye ederim.Kitabın 55.sayfasından bir paragrafta şunlar yazıyor:
"Asansörden çıkıp arkama bakınca asansörün kapısının kapandığını ve normal kapıların üstüne metal bir ızgaranın örtüldüğünü gördüm.Yeniden önüme döndüğümde ,koridorun uzak ucunda bir muhafız belirmişti.Muhafız bize doğru yürürken ,arkasında kalan kapı sessizce kapandı."

Ben de bu mimi sevgili Emine'ye,Demet'e  ve Hande'ye gönderiyorum...

10 yorum:

  1. Mimi aldım tatlım, en kısa zamanda cevaplıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Canım teşekkür ederim mimi cevapladığın için:)

    YanıtlaSil
  3. açlık oyunlarına başlıyalım madem :) yolumuz alaycı kuşa uzanır ;)

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuzu yeni keşfettim, çok yeteneklisiniz maşallah, başarılar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  5. ilk 2 kitabını okudum çok heyecanlıydı 3. çıkmış çok sevindim hemen alıp okumalıyım. sevgiler kitap kurdu arkadaşım..:)))

    YanıtlaSil
  6. Running Man'ı seyredememiştim. Bir zamanlar Logan'ın kaçışı diye bir dizi vardı. Onu da seyretmek te zorlandım. Bu seri de konu olarak onlara benziyormuş. Bu tür şeyler bana çok yakında gerçekleşecekmiş gibi geliyor ve içim kaldırmıyor. Bu seri çok meth edilse de almaya cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
  7. teşekkürler Demetcim,cevaplayacağına sevindim:)

    rica ederim Canancım benim için zevkti:)

    evet seyhancım hemen başla,yorumlarını bekliyorum...

    YanıtlaSil
  8. swotpisces,hoşgeldiniz bloguma:)çalışmalarımı beğendiyseniz ne mutlu bana...


    uysalanne hemen al hemen oku canım bayılacaksın:P

    YanıtlaSil
  9. sevgili sarkaç,bahsettiğin filmi ve diziyi izlemedim,konu evet insanı rahatsız ediyor ama yine de ben bu tarz kitaplardan çok hoşlanıyorum.gerçek olmamasını tüm kalbimle dilerim:((

    YanıtlaSil
  10. Filizcim mimi aldım uyguladım :) iyi bayramlar canım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))