27 Haziran 2013 Perşembe

KUTU SÜSLEMECE

 Yarıyıl tatilinde Çorlu'ya görümcem Emine'lere gitmiştik ve Emine metal bir kutu içerisinde çok şık yastık kılıfları hediye etimişti bize.O güzel kılıfları epeydir kullanıyoruz,ama metal kutu dolap köşesinde beklemedeydi.Biraz süse ihtiyacı vardı sanırım...Evdeki malzemelerle ortaya hoş bir çalışma çıktı..
 Süsleme kısmına geçmeden önce kutuyu eşim yapışkanlı pvc kağıtla kapladı.Emeğine sağlık gerçekten kusursuz oldu:)
 Bu arada ben hobi kutularımı iyice bir kurcaladım.Bulduğum iki parça kumaşla minik yapraklar yaptım.Silikon tabancayla önce koyu renkli yaprakları yapıştırdım kapağa.Sonra da aralarına açık renkli yaprakları yerleştirdim.Ortalarına da kullanmadığım bir kolyenin üç taşını yapıştırdım.Kapakta başka süslemeler daha yaptım ama beğenmeyip yaptığım süsü söktüm.
İşte böyle kalıp gibi çıktı:)Sonra eşimden kapağı tekrar kaplamasını rica ettim sağolsun beni kırmadı.Bana da bu süsü kapağa yeniden yapıştırmak kaldı..

İşte bu kadar...Bu kutuyu süsledikten bir süre sonra buranın meşhur Çarşamba pazarında 3.5 liraya acayip güzel süslü metal kutular gördük arkadaşım Nurçin'le..Hatta Nurçin matruşkalı bu kutulardan hem kendine aldı hem de bana bir tane hediye etti,sağolsun canım benim...O kutuyu dikiş kutusu olarak kullanmaya karar verdik.Bu aralar dikişe merak sardım da:)

Şimdi bu kutuyu nerde değerlendirsem diye düşünüyorum...Tek derdim bu olsun dimi ama:))

2 yorum:

  1. çok güzel olmuş kutu.. benim kutular yanında vasat kaldı... ellerinze sağlık her ikinizin de..

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık, her yerde değerlendirebilirsin, takılarını koyabilirsin mesela...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))