8 Aralık 2012 Cumartesi

SON ZAMANLARDA BİZ...

 Bizim kızımıza ilk doğum günü hediyemiz Adım Adım planlı gelişim setine abone olmak oldu.İnternette bloglarda bol bol methini duyduğumuz bu yayını iyice araştırdık.Abone olunca her ay kapınıza işte böyle bir kutu geliyor.Merakla açılan kutudan bebeğin o  ayki gelişimine uygun aktiviteleri içeren bir kitap ve bu aktivitelere uygun çok şirin oyuncaklar çıkıyor.Bir de masal kitabı..

Biz iki aydır alıyoruz,uyguluyoruz ve çooook memnunuz:)9-36 ay arası bebek-çocuklara hitabeden bu yayını şiddetle tavsiye ederim.Yalnız azıcık tuzlu söylemeden geçmeyeyim:)))
 2012 Sonbahar-kış bebek modası...Dedesinden torununa doğumgünü hediyesi:)Finansman dede,beğeni anne-baba:)Kuzuma da çooook yakıştı ama ve lakin:)))
 Devam sütünü işte böyle keyifle lıkır lıkır içen bebe inek sütüne gelince ı-ıhhh diyor kafasını çeviriyor.Devam sütüne azar azar ekleyeyim dedim ,anladı minik gurme hiç içmedi sütünü:((Var mı bana bir akıl verecek oralarda?İnek sütü nasıl sevdirilir bebelere?
Dondurma kabında maydonoz yetiştirdim!Desem yalan olur:))))Kakaolu muhallebinin üstüne kakaolu bisküvi ufalanır ve de üzerine bir dal maydonoz kondurulursa işte böyle olur:)))Henüz ılıkken afiyetle yedik aşkısıyla:)))

Yazacak ne çok şey birikti ama şimdi azcık uzanayım Zeliha uyanıp da oynaşmalar başlamadan:)))Sevgiler herkese...

13 yorum:

  1. merhabalar , benim kızım 14 aylık ama süt falan vermıyorum ..geçenlerde yogurt için süt hazırladıgımda verdim ama içmedi, çokta ısrar etmiycem ben hala emzirıyorum... sevgiler zelihayı öpuyoruz mşallahı var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de emziriyorum hala ama yeterli degil tabi buyudu artik...

      Sil
  2. Masallah Zelihaya, kocaman olmus artik! Montuda pek bi sikmis, kiskandim:) bebe biskuvisi tatlandirsan nasil olur? Ben senin kadar tecrubeli bi anne degilim henuz ama....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biskuvi denememistim..adlinda sutu sut tadiyla icsin istiyorum ama daha zamani var sanirim..

      Sil
  3. Kolay gelsin öncelikle.inek sütüne alıştırmak için ben kızımla birlikte evdeki herkesde dahil bardaklara doldurup süt içtik.herkes içince kuzuda alışmıştı:)bende sütü sevmezdim sayesinde alıştım anne omak hiç kolay değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklisin canim annelik kolay degil...bardak kullanmiyor kizim henuz biberon evresindeyiz:-)ilerde bu yontemi deneriz artik;-)

      Sil
  4. güle güle okuyun adım adımı. bir türlü karar veremedim ben Asya için düşünüyorum hala.
    Kabanı çok tatlı olmuş.Bende görüp çok beğenmiştim.
    İnek sütünü biz hiç denemedik daha.gerekli de görmedim henüz.devam sütüne devam ediyoruz hala gece yatmadan.
    sevgilerle.

    YanıtlaSil
  5. Tesekkurler canim..dogal olsun diye inek sutu istiyorum aslinda biliyosun devam sutlerinde bir suru kimyasal var...

    YanıtlaSil
  6. maaşallah halasının kuzusuna.. çok yakışmış montu.. iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah...

    YanıtlaSil
  7. merhaba filiz hanım. çok tatlı bir kızınız var allah bağışlasın maşallah. bloğunuzu tesadüf eseri gördüm okadar beğendim ve aradığım biçokşeyin cevabını buldumki anlatamam. benimde kızım var eskişehirliyim sedef hastasıyım bende.
    size sormak istediğim bir soru olucaktı adım adım setini almak istiyorum kızıma sizde tavsiye ederim yazmışsınız şuana kadar gelen setlerden memnun kaldınızmı şuandada tavsiye edermisiniz zelihanın gelişiminde ve aranızdaki ilişkide etkili oldumu?? çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim öncelikle..adım adım setini bir sene aldık ama sonrasında yenilemedik.bunun birkaç sebebi var.bi kere bence çok pahalı,bir aylık kutu 50 liraya tekabül ediyor.bir de kızıma 11.ay 23.ay arasındaki yayınları almıştık,oradaki çoğu aktiviteyi o ayında değilde çok sonra yapabilmiş,ilgi duyabilmişti.sonrasında da sadece resimlerine bakmak ister oldu.verdikleri oyuncak gibi şeyleri de yeterli bulmadım.oyun hamurları çok kalitesizdi mesela.kitapları için birşey diyemem onlar iyiydi.şimdi biz gelişim sürecine ve kızımın ilgi alanına göre aktiviteler yapıyoruz beraber,ihtiyaç duymuyorum adım adıma..çok çok faydalı oldu diyemem ama yine de siz bilirsiniz.bence alacaksaız da 2 yaş sonrası düşünün derim.sevgiler...

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))