20 Kasım 2012 Salı

ZELİHA'YA BATTANİYE ÖRÜYORUM

 Herkese merhabalar!Bu aralar nasıl yoğun geçiyor günlerim anlatamam..Okul zaten çok yoruyor,ev işleri bitmek bilmiyor,Zeliha da üç diş birden çıkarıyor,canım yavrum uykularımız delik deşik oldu...Bir yandan da yürüme işaretleri vermeye başladı,hiç yerinde durmuyor bıcırık,o koltuk senin bu sehpa benim jet hızıyla tutuna tutuna yürüyor.Tek elini bırakıyor,nadiren de iki elini birden bırakıyor.İnşallah yakında müjdeli haberi veririm size:)

Onca yoğunluğa rağmen arada sırada örgü de örüyorum.Bu yüzden de kendimi tebrik ediyorum:)Alkışlar bana gelsin:)))Şöyle zevkle örebileceğim birşeye başlayayım dedim yaklaşık bir ay önce,internette gezinirken de bu modeli buldum.

 Bu battaniye modelinin adı "kuş ayağı".Yapımı oldukça basit.Tığla örüldüğü için de gayet güzel ürüyor.Ben rengarenk olsun istedim.Aslına bakarsanız şimdiye kadar hiç battaniye örmemiştim.Bu ilk oluyor.Loren marka patiklik ip kullanıyorum.Örümü kolay ve sıcak tuttacak bir ip.Örmek isteyenler için buradaki videolu anlatım çok işe yarayacaktır.Ben de burdan öğrendim bu modeli.
 Battaniyenin Zeliha'yla buluşma anları...
 Beğendin mi kızım,nasıl olmuş?
Çok beğendim anneciğim,ellerine sağlık!Bitsin de altında öpüş koklaş uyuyalım:)))

1 Kasım 2012 Perşembe

ZELİHA 1 YAŞINDA!

 Herkese merhabalar!Geldi geliyor derken Zeliha'nın doğum günü geldi,kutlandı,anılarımızdaki yerini aldı bile:)İnternetimizde sorun olunca bu yazıyı hazırlamam da birkaç gün gecikti...Hadi vakit kaybetmeden kutlama detaylarına geçelim..

Zeliha'nın doğum günü bayramın hemen sonrası 29 Ekim olunca kutlamamızı aile arasında bayramın 3.günü yapmaya karar verdik.Eşimin ailesi bayramdan süresince zaten bizdeydi.Benim ailem de o gün geldiler,evimiz sevdiklerimizle doldu taştı:)Hazırlıklar ise günler öncesinden başlamıştı:Önce evimizi süsledik.Yazılar babamızdan...

Balonlar dede,hala,baba üçlüsünden...


İkramlar anneden:)Pastayı bir öğrencimin annesi hazırladı.Gerçekten çok güzeldi,hem dışı hemide içi:)))

Doğum günü bebesi giydirildi ,süslendi.Güzelliğine güzellik katıldı:)Bu cici elbiseyi bulabilmek için Adapazarı'ndaki bütün bebe mağazalarını altüst ettiğimi söylemeden geçemicem.Çok beğenerek aldık,kızımıza da çok yakıştı.Elbisesinin içinde daha bir büyük durdu bizim kız...Yukarda anneanne,dede ve dayıları bekleme modundayız...
O gülüşüne can kurban birtanem benim:))
mutlulukbudur.jpg
Bu toka da pek güzelmiş:)))
Yeni çiçeklerimle,hayatımın en değerli iki çiçeğini aynı kareye sığdırdım,ne mutlu bana:))

Mumlara püffff de!
Mutlu aile tablosu...
Misafirlerimiz için bu güzel günün anısına yaptırdığımız magnetlerden daha önce bahsetmiştim.Herkes tarafından çoooook beğenildiler:))

Herşey çok güzeldi,çok yorulduk ama buna fazlasıyla değdi...Canım kızım yeni yaşın kutlu olsun,hayırlı,uzun ,sağlıklı bir ömrün olsun inşallah...Zeliha'm, seni ilk gördüğüm,sesini ilk duyduğum,kokunu içime doya doya çektiğim gün daha dün gibi,oysa üzerinden tam bir yıl geçti bile..Sen geldin ve biz bir aile olduk,Allah'a ne kadar şükretsek az...

Bu güzel günde aramızda olamayan sevdiklerimiz de vardı.Kızımın Emine halası,Kamil eniştesi,Ayşe Elif ablası,Güliz yengesi ve Ceren ablası...Aklımıza her geldiklerinde "keşke" dedik.Gönüllerimiz hep beraberdi ama...

İlk doğum günü geçti gitti,ama önümüzdeki hafta arkadaşlarımızla beraber ikinci kutlamayı yapıcaz inşallah.Balonları söndürmedik beklemedeyiz:)))

Herkese iyi geceler diler ve kaçarım....